Survivor 2017 - 1. Bölüm Yorumları

Volkan hiç dikkatimi çekmedi, başarılı aslında. :D

Asıl favoriler konseyde belli olur kim kimi yazacak. :A

Senin avatardaki kim ben daha adapte olamadım da kişilere :A

Tuğçe Melis Demir güzel kız ama pek etkisini gösteremedi. Beni en çok Fulya ve Burçak şaşırttı ilk elenen onlar olur diyordu herkes ama gayet başarılılar. :D

Acun heralde bu sene sonradan yarışmacı dahil etme yapmayacak, yapmasında zaten.ss

Volkan hiç dikkatimi çekmedi, başarılı aslında. :D

Asıl favoriler konseyde belli olur kim kimi yazacak. :A

Tuğçe Melis Demir güzel kız ama pek etkisini gösteremedi. Beni en çok Fulya ve Burçak şaşırttı ilk elenen onlar olur diyordu herkes ama gayet başarılılar. :D

Acun heralde bu sene sonradan yarışmacı dahil etme yapmayacak, yapmasında zaten.ss
Şahikayı bekliyorum :A

Havuç'un atış ne :A

@Bully Akın'ımı tutuyordun nefret ediyordum ondan, zaten iyi olsaydı 2 kere takım değiştirmezdi Turabi'yi bir o konuda haklı buluyordum. :A İyi bari Tolga Karel'i desteklememişsin. :D Akın Gönüllüler'e geçincede Gönüllüler'i tuttun o zaman? :D
Yani Akın'ı ünlülerde sevdiğim için takım değiştirince mecburen gönüllüleri desteklemiştim.

Gökhan da ikinci adamımdı Turabi'yi de yenebilecek tek kişiydi ama olmadı maalesef. ss

Bu sene de kızlarda ünlüler erkeklerde gönüllüler iyi olacak gibi genel olarak. Bir tane atletle başa çıkamıyordu gönüllüler şimdi 2 tane olmuş+ bir de manyak hırslı bir kickboksçu var :A Ünlülerin erkeklerde yaşlı genelde.

Tarık Mengüç Erdiyi tokatladı :A

Yalnız havuç baya hızlı çıktı hiç bu kadarını beklemiyordum :A Favorim o olabilir :D

Sema alacak dicektim Tuğçe kazandı helal sana Tuğçe :D

Ben birlik olan Gönüllüler'e alışık ve hazır değilim kavga edin acil :A Senin Fulya karıştırsın ortalığı :A @MasacRE-