Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 1.Hafta Sonuçları

@Billy Kane geçmiş olsun ilk haftalar zordur, Güllerin Savaşı'ndan sahneler beklerdim :(

Paçayı iyi yırttık haftaya Vadiden sahneler koyayım da elenmeyeyim bari :A

Yıldızlar Yarışıyor'un 6.sezon 1.hafta sonuçlarına hepiniz hoş geldiniz saygı değer üyeler, değerli jüriler.

Yoğun bir haftanın ardından sonuçların açıklanacağı akşama geldik. Öncelikle oy yollayan herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Beni bekletip geç zamanlara bırakanlara da teessüflerimizi iletiyoruz.

Not : @Billy Kane oylarını geç gönderdiği için -10 ceza ile yarışa başlayacaktır. Ve bu puan yarışma sonunda eklenecektir, bilgisine.

Not : İlk 5 kişinin final puanı alacağını da haftaya başlarken söylemiştim zaten bunu da bildiğinizi düşünüyorum.

Toplamda 22 oy kullanılmıştır.

Herkese bol şans. Sonuçlar 19:00 itibariyle açıklanmaya başlanacaktır.

SONUÇLAR

1 – Şener Şen 199 +5
2 – Nur Fettahoğlu 162 +4
3 – Sarp Akkaya 151 +3
4 – Demet Akbağ 147 +2
5 – Gonca Vuslateri 142 +1
6 – Metin Akdülger 132
7 – Neslihan Atagül 128
8 – Mesut Akusta 115
9 – Cansu Dere 110
10 – Musa Uzunlar 99
11 – Murat Yıldırım 98
12 – Damla Sönmez 79 (-10 eklendi) - Eklenmese de eleniyordun.

@dosimosi @Bully @xemrexxx @sokak sanati @vadikızı @MayısKralı @mrt-06 @MasacRE- @Billy Kane @batuhankaralar @turkuazz @eskici @RüzgarGülü @FaJi @Doğu @destere @Çiğdem- @Aserat @yader @halukerogluFOX @MEnes

damla sönmezin elenmesine üzüldüm tanınmamış biriydi ama sahnesi çok iyiydi hatta beş puan verirken acaba azmı oldu diye düşünmüştüm haketmediği halde elenmiş:)

Aynen saçlarım gitti ama güzel oldu :A

@dosimosi hatunumun oylarıyla devam ediyoruz :A

Demet Akbağ 11
Gonca Vuslateri 10
Neslihan Atagül 9
Nur Fettahoğlu 8
Sarp Akkaya 7
Musa Uzunlar 6
Murat Yıldırım 5
Metin Akdülger 4
Damla Sönmez 3
Mesut Akusta 2
Cansu Dere 1

@xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 @Bully @batuhankaralar @turkuazz @MayısKralı @Billy Kane @vadikızı @eskici
cansu dereye bir puan verenleri not ettim haftaya intikamım korkunç olacak :)

@vadikızı Kayserinin gülünden gelen puanlar :A

Şener Şen 11
Demet Akbağ 10
Metin Akdülger 9
Sarp Akkaya 8
Murat Yıldırım 7
Musa Uzunlar 6
Gonca Vuslateri 5
Nur Fettahoğlu 4
Neslihan Atagül 3
Cansu Dere 2
Damla Sönmez 1

@dosimosi den sonra cansu dereye iki puan gibi düşük puan veren bir diğer hain :) haftaya akustik ile şener amca son sıraya demir atsında aklınız başınıza gelsin :)

@destere harikasın :Z
sabahki yorumda Şener Sene en az 11 ve tum M ler en altta demistim.
@mrt-06 sanada demiştim bilmem o bildirimi görmüsmüydün ? destereyi senden daha iyi tanıyorum :A sen farkli algilamistin
ay sen harikasın pis isveçli :) ben senin yanında değil harika, hari bile sayılmam :)

Teşekkürler @destere, iyi bir puan denebilir. :)
sondaki şu dörtlü M parlakları olmasaydı o kadar puan alamazdın M çetesine dua et :)

@destere sağol. Benim kızı seveceğini biliyordum.:A
zaten senin sevilecek tarafın yok kızı sevdiğim için puanı şişirdim :)

@sokak sanati çok üzülecek :A

@MasacRE- oyları

Şener Şen 12
Demet Akbağ 11
Nur Fettahoğlu 10
Gonca Vuslateri 9
Metin Akdülger 8
Mesut Akusta 7
Damla Sönmez 6
Musa Uzunlar 5
Murat Yıldırım 4
Cansu Dere 3
Sarp Akkaya 2
Neslihan Atagül 1

cansu dereye 3 puan? o kadar parlak vardı listede kıza nasıl kıyıpta son üçe attın sende bir tuhaflık var @MasacRE- :) bir psikoloğa görün yada sıva ekibini terket böyle arkadaş olmaz olsun :)

Son düzenleme:
damla sönmezin elenmesine üzüldüm tanınmamış biriydi ama sahnesi çok iyiydi hatta beş puan verirken acaba azmı oldu diye düşünmüştüm haketmediği halde elenmiş:)

@dosimosi den sonra cansu dereye iki puan gibi düşük puan veren bir diğer hain :) haftaya akustik ile şener amca son sıraya demir atsında aklınız başınıza gelsin :)

ay sen harikasın pis isveçli :) ben senin yanında değil harika, hari bile sayılmam :)

sondaki şu dörtlü M parlakları olmasaydı o kadar puan alamazdın M çetesine dua et :)

cansu dereye 3 puan? o kadar parlak vardı listede kıza nasıl kıyıpta son üçe attın sende bir tuhaflık var @MasacRE- :) bir psikoloğa görün yada sıva ekibini terket böyle arkadaş olmaz olsun :)

@MasacRE- Neslihan'a 1 vermiş ayrıca. Tam sorunlu..

@MasacRE- Neslihan'a 1 vermiş ayrıca. Tam sorunlu..

Burada güzellik yarışması yapmıyoruz. Kötü oyuncu, kötü sahne=kötü puan benden kimseye beleşe puan yok :A