Daha belli değil dur bakalım. Hem sen kendine bak İrem Derici'nin o kadar efsane parçası var sen git alakasız şarkıları kullan.
Saf daha sonuçları açıklamadan yolladım ne hakla kabul etmiyosun.
Oha ne yazmışım lan ben. Bir harf nelere gebe oluyor bak.
Nur Fettahoğlu'nun uzaktan yakından Fox ile ilgisi yok yandım.@halukerogluFOX maşallah tüm FOX dizilerini sıraya dizdi
Mesut Akusta 12
Damla Sönmez 11
Metin Akdülger 10
Neslihan Atagül 9
Murat Yıldırım 8
Cansu Dere 7
Musa Uzunlar 6
Gonca Vuslateri 5
Şener Şen 4
Demet Akbağ 3
Sarp Akkaya 2
Nur Fettahoğlu 1
Uyudum ya ondandır Yoksa bu yarışmayı da önemsiyorum ms bitsin yoğunlaşacağım buraya daMaşallah benim gibi enerjin yüksek bugün. ilkkez bir oylama esnasında başka kanallardada aktifiz yada sen Ms de çok konsantre oluyorsun
Nur Fettahoğlu'nun uzaktan yakından Fox ile ilgisi yok yandım.
@sokak sanati @denizz19 @yader oylarınız için çok teşekkürler.
aman burda passif kal oylama esnasinda ol yeterUyudum ya ondandır Yoksa bu yarışmayı da önemsiyorum ms bitsin yoğunlaşacağım buraya da
Bu sezon yapamadıysan All Star'da rezil edersin sen onu.İrem'i şampiyon yapacaktım lan ben Allstarda yaparım ama kısmetse
Bu sezon yapamadıysan All Star'da rezil edersin sen onu.
o benim iyi kalbim işteSen bana daha iyi vermişsin.
Çok güzel sahneler seçtim bağırtılı, ağlamalı düşük verenlerin objektifliği sorgulanmalı.Çok kalitesiz bir isim bence de
Koskoca Şener Şen'i yönetiyorsun yahu rahat ol sen Ama zamanı geldiğinde kapışmamız gerekiyorsa kapışırız yapacak bir şey yokaman burda passif kal oylama esnasinda ol yeter
haftaya çıtayı düşürecemKoskoca Şener Şen'i yönetiyorsun yahu rahat ol sen Ama zamanı geldiğinde kapışmamız gerekiyorsa kapışırız yapacak bir şey yok
Ikincinkez soruyorum sen puanimi begenmedinmi??? herkese teşekkur ama bana yok 😱@Billy Kane paşam elenirse ben de yarışmadan çekileceğim.... @denizz19
Çok güzel sahneler seçtim bağırtılı, ağlamalı düşük verenlerin objektifliği sorgulanmalı.
o benim iyi kalbim işte
yok ya ben takılmam çok. zevkinize göre vereceksiniz tabiki 😉