Daha belli değil dur bakalım.Hem sen kendine bak İrem Derici'nin o kadar efsane parçası var sen git alakasız şarkıları kullan.
Saf daha sonuçları açıklamadan yolladım ne hakla kabul etmiyosun.
Oha ne yazmışım lan ben.Bir harf nelere gebe oluyor bak.
![]()
Nur Fettahoğlu'nun uzaktan yakından Fox ile ilgisi yok yandım.@halukerogluFOX maşallah tüm FOX dizilerini sıraya dizdi
Mesut Akusta 12
Damla Sönmez 11
Metin Akdülger 10
Neslihan Atagül 9
Murat Yıldırım 8
Cansu Dere 7
Musa Uzunlar 6
Gonca Vuslateri 5
Şener Şen 4
Demet Akbağ 3
Sarp Akkaya 2
Nur Fettahoğlu 1
Uyudum ya ondandırMaşallah benim gibi enerjin yüksek bugün. ilkkez bir oylama esnasında başka kanallardada aktifiz yada sen Ms de çok konsantre oluyorsun![]()
Nur Fettahoğlu'nun uzaktan yakından Fox ile ilgisi yok yandım.
@sokak sanati @denizz19 @yader oylarınız için çok teşekkürler.![]()
aman burda passif kalUyudum ya ondandırYoksa bu yarışmayı da önemsiyorum ms bitsin yoğunlaşacağım buraya da
![]()
Bu sezon yapamadıysan All Star'da rezil edersin sen onu.İrem'i şampiyon yapacaktım lan benAllstarda yaparım ama kısmetse
![]()
Bu sezon yapamadıysan All Star'da rezil edersin sen onu.![]()
o benim iyi kalbim işteSen bana daha iyi vermişsin.![]()
Çok güzel sahneler seçtim bağırtılı, ağlamalı düşük verenlerin objektifliği sorgulanmalı.Çok kalitesiz bir isim bence de![]()
Koskoca Şener Şen'i yönetiyorsun yahu rahat ol senaman burda passif kaloylama esnasinda ol yeter
![]()
haftaya çıtayı düşürecemKoskoca Şener Şen'i yönetiyorsun yahu rahat ol senAma zamanı geldiğinde kapışmamız gerekiyorsa kapışırız yapacak bir şey yok
![]()
Ikincinkez soruyorum sen puanimi begenmedinmi??? herkese teşekkur ama bana yok 😱@Billy Kane paşam elenirse ben de yarışmadan çekileceğim.... @denizz19
Çok güzel sahneler seçtim bağırtılı, ağlamalı düşük verenlerin objektifliği sorgulanmalı.![]()
o benim iyi kalbim işte
yok ya ben takılmam çok. zevkinize göre vereceksiniz tabiki 😉