neyse ikisininde tam puani belli gibi. isabet olur belkiDoğu oylarını yolladı da Menes ve Çiğdem yollayacak gibi durmuyor![]()
neyse ikisininde tam puani belli gibi. isabet olur belkiDoğu oylarını yolladı da Menes ve Çiğdem yollayacak gibi durmuyor![]()
Burda standart seçilen Jüri yok. isteyen herkes oy kullanabilir demi @denizz19Ben juri değilim![]()
Beklemek iyidir
Hadi şimdi izle oyla. @Bully bu yarışmaya çok önem vermiyor zaten. Ms deki gibi iyi davranmana gerek yok.Beklemek iyidirbekle bekle
![]()
Konuya giren çoğu kişiyi etiketliyorum
ben toplu etiket yapmistim sahnemdeKonuya giren çoğu kişiyi etiketliyorum![]()
Ben yarışmalarda juri olmayı reddediyorumHadi şimdi izle oyla. @Bully bu yarışmaya çok önem vermiyor zaten. Ms deki gibi iyi davranmana gerek yok.
Usta duruken başkasına tam puan verme![]()
Toplam benle beraber 15 oy var elimdeben toplu etiket yapmistim sahnemde
coguda ondan gelmistir konuya
bana selam veren hemen hemen herkesi etiketledim ben![]()
Havalara bak sanki seni etiketledikBen yarışmalarda juri olmayı reddediyorum![]()
evet ondan başka yerlerde kullanmıyorsun.Ben yarışmalarda juri olmayı reddediyorum![]()
yarışmacılar kullanmasa olurToplam benle beraber 15 oy var elimdeama yarışmacılardan yollamayan 3 kişi var sanırım MayısKralı Batuhan Ve Billy Kane
Havalara bak sanki seni etiketledik![]()
Tehditttttt vaaaaaarrrrrevet ondan başka yerlerde kullanmıyorsun.
peki bizde zamanı gelince seninle restleşiriz
yarışmacılar kullanmasa olur![]()
Ben yıldız isimimToplam benle beraber 15 oy var elimdeama yarışmacılardan yollamayan 3 kişi var sanırım MayısKralı Batuhan Ve Billy Kane
Havalara bak sanki seni etiketledik![]()
işte ona göre ayağını denk alTehditttttt vaaaaaarrrrr![]()
Sahneler erken yollanmadığı için öyle oldu. Normalde Salı günü başlayacaktık ama geç kaldı insanlar bu sebeple sonuçlar bu güne kaldı .ssHani son oy gönderme saati 20:00'ydiMarul yine komplo kuruyor neyse en geç 16:59'da yollarız
![]()
Ben no name isimlerle çalışıyorumBen yıldız isimimbeni juri yapmak istiyorsan para musluğunu açacaksın
![]()
Tam marul yaSahneler erken yollanmadığı için öyle oldu. Normalde Salı günü başlayacaktık ama geç kaldı insanlar bu sebeple sonuçlar bu güne kaldı .ss
Ben no name isimlerle çalışıyorum![]()
Kullanırsan beklerim amaTam marul ya![]()
en çok ücret benim hakkımKullanırsan beklerim amahaftalık 15000 veririz reytingimiz şahane gelirimiz de yüksek
![]()
En az 100Kullanırsan beklerim amahaftalık 15000 veririz reytingimiz şahane gelirimiz de yüksek
![]()