MusicSurvivor 5.Sezon/ Yarı Final Sonuçları

milli irade bir hafta içinde değişmez zaman kısıtlı şöyle bir aylık bir ara olsaydı milletin aklını çelme imkanımız artabilirdi :)
türbüşona fotomontajlı bişeymi ayarlasak mesela bir erkekle basıldı haberi belki milleti soğutur kendisinden :)
Canlı yayında falan olsak playback yapıyor diye iftira atardık o da olmaz :A Diğer sıvacılarla birlikte kozmik odamızda istişare yapmakta fayda var :A

Sıvacıların inlerine girmek şart oldu :A Bana başkanınız @destere'yi verirseniz size dokunmayacam, oy kullanmasını engellemek lazım :A
hogathayı iktidardan indiremedikten sonra bana ulaşmanız imkansız:) benim yerim sapasağlam kıza her tür nazım geçiyor artık ben bile ne istekte bulunacağımı şaşırdım :)

deniz kızı belgeseli izliyorum genelde:) ama @sokak sanati nın filini gördükten sonra afrika fillerine meyledebilirim :)
İğreniyorum senden zevksiz.ss
Bunuda seversin Allah bilir.ss
depositphotos_2244349-stock-photo-monkey-showing-bottom-and-picking.jpg

hogathayı iktidardan indiremedikten sonra bana ulaşmanız imkansız:) benim yerim sapasağlam kıza her tür nazım geçiyor artık ben bile ne istekte bulunacağımı şaşırdım :)
Ee sonuç olarak eleyemedin beni, paşalar gibi finale çıktım :A

Ee sonuç olarak eleyemedin beni, paşalar gibi finale çıktım :A

hala çok ufakta olsa bir şansımız devam ediyor @Doğu ve diğer sıva gurubuyla birlikte bir durum değerlendirmesi yapacağız artık olmazsa her tür çirkefliğide yapmaya hazırız:) sonucu öyle kolay kolay kabullenmemizi kimse beklemesin :)

hala çok ufakta olsa bir şansımız devam ediyor @Doğu ve diğer sıva gurubuyla birlikte bir durum değerlendirmesi yapacağız artık olmazsa her tür çirkefliğide yapmaya hazırız:) sonucu öyle kolay kolay kabullenmemizi kimse beklemesin :)
Gerekirse meydanlara ineriz :A