MusicSurvivor 5.Sezon/ Yarı Final Sonuçları

Finalde kazanamazsın sen bence kazanan belli Ziynet'im :A

Ruh hastası.:A

Neyse ben kaçıyorum burada kimse kalmadı etkim altına alacağım. Bi gececi tayfa var onlarda zaten @Bully 'ye kinli kısaca iş çıkmaz buradan yarın yeni maratona hazırlık yapalım.:A

@destere bak ne buldum.:A Fil memesine karşı ilgim var dediler onu bile getirdik.:F

FB_IMG_1484697438322.jpg

Al işte beğendiniz mi yaptığınızı? @MEnes @destere @MasacRE-
Adam benimle aynı şehirde ikamet ediyor. Tek tuşla yatakta basıp şafakta asar :A

işilşten geçti türbüşona bu saaatten sonra sıvacı gurup olarak müdahale etme şansımız yok:) tek bir çare var @Çiğdem- in bu hafta benim puanımı 30 a çıkarması onuda yapmayacağına göre elenen belli :) @sokak sanati oturup bamyasıyla oynamaya başlasın yapacak bişey yok :)

işilşten geçti türbüşona bu saaatten sonra sıvacı gurup olarak müdahale etme şansımız yok:) tek bir çare var @Çiğdem- in bu hafta benim puanımı 30 a çıkarması onuda yapmayacağına göre elenen belli :) @sokak sanati oturup bamyasıyla oynamaya başlasın yapacak bişey yok :)
Ben milli iradeye güveniyorum hala şansımız var :A
@MasacRE- kardeşimiz 2 puan vererek sınıfı geçti sen ve diğerleri tehlikedesiniz :A Finaldeki oyun kaderini belirler yoksa:

Baskılar bizi yıldıramaz 24 saat daha direnirsek türbüşon elenecek :A

Ben milli iradeye güveniyorum hala şansımız var :A

Baskılar bizi yıldıramaz 24 saat daha direnirsek türbüşon elenecek :A
milli irade bir hafta içinde değişmez zaman kısıtlı şöyle bir aylık bir ara olsaydı milletin aklını çelme imkanımız artabilirdi :)
türbüşona fotomontajlı bişeymi ayarlasak mesela bir erkekle basıldı haberi belki milleti soğutur kendisinden :)