Finalde kazanamazsın sen bence kazanan belli Ziynet'im
Ruh hastası.
Neyse ben kaçıyorum burada kimse kalmadı etkim altına alacağım. Bi gececi tayfa var onlarda zaten @Bully 'ye kinli kısaca iş çıkmaz buradan yarın yeni maratona hazırlık yapalım.
Finalde kazanamazsın sen bence kazanan belli Ziynet'im
Sen git vardiyaya Bully çıkacakRuh hastası.
Neyse ben kaçıyorum burada kimse kalmadı etkim altına alacağım. Bi gececi tayfa var onlarda zaten @Bully 'ye kinli kısaca iş çıkmaz buradan yarın yeni maratona hazırlık yapalım.
@destere bak ne buldum. Fil memesine karşı ilgim var dediler onu bile getirdik.
Ekli dosyayı görüntüle 53547
tövbe tövbe@destere bak ne buldum. Fil memesine karşı ilgim var dediler onu bile getirdik.
koşturarak gelmişsin hogatha filidemi kıskandın demek senle evlensek belgeselde izlettirmeyeceksintövbe tövbe
Bari spoi yapsaydın bu desterenin fantezilerine hiç tahammülüm yok@destere bak ne buldum. Fil memesine karşı ilgim var dediler onu bile getirdik.
Ben milli iradeye güveniyorum hala şansımız varişilşten geçti türbüşona bu saaatten sonra sıvacı gurup olarak müdahale etme şansımız yok tek bir çare var @Çiğdem- in bu hafta benim puanımı 30 a çıkarması onuda yapmayacağına göre elenen belli @sokak sanati oturup bamyasıyla oynamaya başlasın yapacak bişey yok
Baskılar bizi yıldıramaz 24 saat daha direnirsek türbüşon elenecek@MasacRE- kardeşimiz 2 puan vererek sınıfı geçti sen ve diğerleri tehlikedesiniz Finaldeki oyun kaderini belirler yoksa:
noyana tahammül edebilen bu tarz fantazilere haydi haydi tahammül eder nesini beğenmedin taş gibi hayvan işte noyanda daha iyiBari spoi yapsaydın bu desterenin fantezilerine hiç tahammülüm yok
Bari spoi yapsaydın bu desterenin fantezilerine hiç tahammülüm yok
hhahaha aa ne beleseli izlediğine bağlı vllakoşturarak gelmişsin hogatha filidemi kıskandın demek senle evlensek belgeselde izlettirmeyeceksin
Noyan taş gibi adam bu sümüğü yalayan hayvan parçası gibi değilnoyana tahammül edebilen bu tarz fantazilere haydi haydi tahammül eder nesini beğenmedin taş gibi hayvan işte noyanda daha iyi
Beni bu fotoyla hayal kırıklığınıa uğrattın oysaki ben neler hayal etmiştim.ssLan Meme görünce nasıl hepiniz damladınız bir anda.
milli irade bir hafta içinde değişmez zaman kısıtlı şöyle bir aylık bir ara olsaydı milletin aklını çelme imkanımız artabilirdiBen milli iradeye güveniyorum hala şansımız var
Baskılar bizi yıldıramaz 24 saat daha direnirsek türbüşon elenecek
Noyan taş gibi adam bu sümüğü yalayan hayvan parçası gibi değil
Beni bu fotoyla hayal kırıklığınıa uğrattın oysaki ben neler hayal etmiştim.ss
deniz kızı belgeseli izliyorum genelde ama @sokak sanati nın filini gördükten sonra afrika fillerine meyledebilirimhhahaha aa ne beleseli izlediğine bağlı vlla
Sıvacıların inlerine girmek şart oldu Bana başkanınız @destere'yi verirseniz size dokunmayacam, oy kullanmasını engellemek lazımBen milli iradeye güveniyorum hala şansımız var
Baskılar bizi yıldıramaz 24 saat daha direnirsek türbüşon elenecek
bu arada 6 ya 22 puan avantajı var bu sefrde kazanamıyorsan geber git gerçekten @Bully tövbe estafurullah @sokak sanati