Recep İvedik 5 - Fragman

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,893
Puanı
710
x240-iWJ.jpg

Recep İvedik serisinin 5. filmi olan Recep İvedik 17 Şubat'ta vizyona girmeye hazırlanırken tanıtım fragmanını bugün itibariyle yayınladı. Bu seri ise Recep ve arkadaşlarının Avrasya Oyunları'nda Türkiye'yi temsil etmesini ele alacak.

Recep İvedik 5 17 Şubat'ta Sinemalarda!

Güzel eğlencesine izlenir. Ama 4 gibi olmasın. :D
En sonda azeri var fragmanda. :D

Survivor gibi yinemi yarışma malesef kendini tekrar etmeye başladı aa yine izlerim nete düşünce ama tam anlamıyla güldüğüm tek serisi recepivedik 2 bunun harici diğer seriler o kalitede bence değil ayoll :F :F :F

ara sıra izlediğim tek serisi bu :A :A :A

Fragman süper olmuş daha çok 4.seriye benzemiş.

Eski oyuncularda bu seride var en az 5 milyon izleyici bekliyorum.

Güzel olmuş, beklentilerimden daha komik olacak gibi :D

Normalde sevmediğim bir seri ama son zamanlarda Şahan Gökbakar gözüme girdi, iyi izlenmesini isterim ha ben izlemem orası ayrı. :)

En azından işemeli sıçmalı değil gibi duruyor, ben yine izlerim orası ayrı mesele :A

24 saatde 3.2M izlenmiş fragman ve 86bin like'ya karşı sadece 6bin dislike almış. Demekki genel olarak beğenilmiş. :D
Gişede 5-6 miyon kesin olacak gibi, daha fazlası da filmin komedi güçüne bağlı. :D

Fragmanı şimdi bir izleyeyim dedim de neresine güldünüz gerçekten merak ediyorum. Saçma sapan bir film. Hiçbir anlamı yok Ve gereksiz uzatılmaya devam ediyor. Türk film sektörü bu sebeple yerinde saymaya devam edecek. :)

7 milyon izlenmeye gelmiş durumda gragman 2 gün olmadan ve Azerbaycanda da trend videolarda 2 gündür 1 numarada. :D
Şu sondaki Azerbaycan kısmı ile ilgili bir anlaşmazlık oluşmuş. Hatta bu yüzden Şahan bey İnstagramdan dün açıklama yapacak videosunu paylaştı. Çok güzel haraket yapmış, sevdim. :)

Fragman güzel filmi kesinlikle izlerim Recep Abimizi izlemezsek olmaz zaten :A