Güzel 😉
Harika! Yarisma kizisacak
Candanin bir sonraki hamlesi ne olur acaba?
Listemde birinci belli ikinci kim (bu lafi ikinci kez kullaniyorum )
Ciddi misin.
Finale şu cimcimeyi çıkaralım destere etme eyleme.
Güzel 😉
Harika! Yarisma kizisacak
Candanin bir sonraki hamlesi ne olur acaba?
Listemde birinci belli ikinci kim (bu lafi ikinci kez kullaniyorum )
Offff offff harika.ARİANA GRANDE ft.
IGGY AZELIA
PROBLEM
Ekli dosyayı görüntüle 53510
1 milyara yakın izlenmeye sahip ve milyarlarca kez dünyada çalınmış Problem şarkısı ile karşınızdayız. My Everything albümünün en büyük hiti olan şarkı da Efsanevi rapper Iggy Azelia eşlik ediyor Ariana'ya.
Ekli dosyayı görüntüle 53511
Şarkı başta İngiltere olmak üzere ABD, Yeni Zelanda gibi bir çok ülkede 1 numara oldu. Ariana'nın en iyi liste başarısı yakalamış şarkısı.
İşte muhteşem Problem yaratan düet.
@destere @Çiğdem- @eskici @dreamy @Bully @OzaN @mrt-06 @MayısKralı @BesaleT @cevaa @denizz19 @EFE UYSAL @Billy Kane @ozmoturk @MEnes @dosimosi @MasacRE- @Doğu @FaJi @Forumdash @Ahmad @batuhankaralar @dosimosi @Harunnn60 @Felon @xemrexxx @cookies @pompy @soo @Maskeli Fedai
hhhahah yarışma bitince seni deniz manzaralı bir hastanede özel odada 1 yıl yatırıcam cnm serum tedavisiyle ücretler benden
Offff offff harika.
Herkes harika ama nasıl puanlıycam.Bi inzivaya ihtiyacım var benim. Bi göz aynaya bi göz Konyaya bakıyor fena uğraştım yarışma ile Ariana için.
Harikaysa niye üzülüyorsun.
Sokoş olsun o zaman.bununla yarışsaydın bu hafta kesinlikle ilk üç içinde olurdun güzel bir şarkı
hepsi güzelde şu sokaşım olmamış sanki )
@Bully nin tehdidinden çok senin son anda kıvırıp türbüşona yüksek puan verme ihtimalin korkutuyor bizi )
finale bununla gelsen tam puanım senindi çok ciddiyim espri falanda değil bu harcadın gül gibi kızı
Elendiğimi nerden çıkardın @Çiğdem- ablam beni yarışmaya geri aldı.scarlet johansonn yeterliydi bizim için rambo kazmasıyla kirletmeseydin keşke konuyu
boşuna etiketleme malatyalılar türbüşon sevmez
sandalyeli klibi harcamasaydın keşke finale yarıfinale yakışan bir şarkın olmuş olurdu hiç değilse
@dosimosi burdaki klibe göre gökhan kızdanmı hoşlanıyor yoksa engin hepileriylemi sevişiyor klip biraz karışık ben tam anlayamadım durumu
içindeki parlak aşkı depreşmiş yine illaki türbüşona tam puan vereceksin de bari bunu bir mantığa oturtma )
harika harika mükemmel şarkı keşke şutlamasaydık seni şimdi ne güzel tam puanımı yapıştırırdım sibel teyzenin suratına
Herkes harika ama nasıl puanlıycam.
Sokoş olsun o zaman.
Elendiğimi nerden çıkardın @Çiğdem- ablam beni yarışmaya geri aldı.
zirvemin Gökhan olduğunu defalarca demistimde, 2 puanimin kime gidecegini anlaman gerekirdi.Ciddi misin.
Finale şu cimcimeyi çıkaralım destere etme eyleme.
zirvemin Gökhan olduğunu defalarca demistimde, 2 puanimin kime gidecegini anlaman gerekirdi.
Dun gizli gizli birseyler mırıldanmıştım sana
aslında pekte gizli değildi ama neyseDün geceden beri çok yoğunum. Valla mecazlari anlayamıyorum.
aslında pekte gizli değildi ama neyse
şarkını sevdim. tempolu güzel
2 puan o zaman.
yarismanin ilk oylamasinda güzel puan vermiştim.
kapanışıda iyi olsun
haha yok finali oylama olarak hesaplamiyorum çünkü orda sadece 1 kişiye oy veriyoruzYani finale çıkamazsın diyorsun.
Bence de bizim konuşarak halledemeyeceğiz iş yok Senden en az 2 puan bekliyorum bu hafta kardeşim, beklentimi boşa çıkarırsan çok üzülürüm, üzülürsem de istemeyeceğim şeyler yapmak durumunda kalabilirimBen her zaman diyalogdan yanayım @Bully'nin şimşeklerini üzerimize çekeceğimize ılımlı bir politika izlemeliyiz
E hadi inşallah diyelimBence de bizim konuşarak halledemeyeceğiz iş yok Senden en az 2 puan bekliyorum bu hafta kardeşim, beklentimi boşa çıkarırsan çok üzülürüm, üzülürsem de istemeyeceğim şeyler yapmak durumunda kalabilirim
Sana güvenmek istiyorum ama tam da güvenemiyorum, bazen ikili oynuyormuşsun gibi bir hisse kapılıyorum.E hadi inşallah diyelim
Ben de kendime güvenmiyorum her an her şeyi yapma potansiyeli var bazen kendimden çok rahatsız oluyorumSana güvenmek istiyorum ama tam da güvenemiyorum, bazen ikili oynuyormuşsun gibi bir hisse kapılıyorum.
Bakalım sıvacı tayfa nasıl hareket edecek bu hafta
bugün cnm