Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 1.Hafta / Oylama Başladı

o degilde senle önemli bir meseleyi masaya yatirmalıyız.
burdami yapalim öm demi ?
reyting için burda açiklarim :A
bu arada birazdan bal kabagina dönup 1 saatliğine kaybolabilirim

Ben de bir kere o çukura düşmüştüm yarışmacı olmuştum zor kurtuldum. :A Ama Leyla ile Mecnun gibi bir diziyi Yarı Finale çıkardım az buz bir iş yapmadım yani böyle bir forumda. :A

Senin işin zor şimdiden söyleyeyim ama Şener Şen gibi bir efsane kolay kolay elenmez gibi duruyor. Elenirse zaten zevksizliğinden iyice emin olacağım forumun. :A
nen zaten birinci olmak icin katilmadim. bir kac hafta birilerinin kabusu olayim yeter :A

ne yapayım yeniyiz ondan herhalde.
@Bully beni ezdi Ömde ondan hırslandım böyle
bide arkasında dağ gibi @Çiğdem- varmiş :ppp:
Benim değilde
Şener Şeninde seven sivaci ekibi var.
Ben forumda populer olmadigim icin adaletli oylar gelir Şener Sene. insanlar bana değil ona oy verir.
@MEnes @MasacRE- @Doğu @destere (destos seni çok övdum bugun sakın kacirma etiketleri) :A

@destere sapığı normalde kızlara yüksek puan verir ama öyle bir isim seçmişsin ki o bile kayıtsız kalamaz efsaneye :A Bizlerden tam destek alırsın sırtın yere gelmez merak etme :D

ne yapayım yeniyiz ondan herhalde.
@Bully beni ezdi Ömde ondan hırslandım böyle
bide arkasında dağ gibi @Çiğdem- varmiş :ppp:
Benim değilde
Şener Şeninde seven sivaci ekibi var.
Ben forumda populer olmadigim icin adaletli oylar gelir Şener Sene. insanlar bana değil ona oy verir.
@MEnes @MasacRE- @Doğu @destere (destos seni çok övdum bugun sakın kacirma etiketleri) :A

İlk kendi bana bulaşıyor yok Bully'i gözüme kestirdim de eleyecem de bilmem ne de, sonra karşı cevap verince ben suçlu oluyorum, zeytinyağı gibi üste çıktı resmen Allah bizi kadınların şerrinden korusun :A

o degilde senle önemli bir meseleyi masaya yatirmalıyız.
burdami yapalim öm demi ?
reyting için burda açiklarim :A
bu arada birazdan bal kabagina dönup 1 saatliğine kaybolabilirim

nen zaten birinci olmak icin katilmadim. bir kac hafta birilerinin kabusu olayim yeter :A
Bu da güzel bir düşünce illa 1. olma gibi bir derdi olması gerekmiyor her yarışmacının. :A Keyfini çıkarması yeter gibi. :A

@destere sapığı normalde kızlara yüksek puan verir ama öyle bir isim seçmişsin ki o bile kayıtsız kalamaz efsaneye :A Bizlerden tam destek alırsın sırtın yere gelmez merak etme :D
@destere bana yaranmak icinde iyi puan verir zaten. artık iyiyiz biz.
ona kanım ısındı (Bak destere yine övdum seni :A)

İlk kendi bana bulaşıyor yok Bully'i gözüme kestirdim de eleyecem de bilmem ne de, sonra karşı cevap verince ben suçlu oluyorum, zeytinyağı gibi üste çıktı resmen Allah bizi kadınların şerrinden korusun :A
kıskanç oh olsun sana.
Sen bana bulaşmayacaktın.
bittin sen :A

@halukerogluFOX jüri kadromuza katılmıştır. FOX dizileriyle gelenler bir adım önde başlayacaktır bilginize Haluk ile sözleşmemiz böyle :A

@dosimosi özelden de olur burdan da olur no problem :D

@destere bana yaranmak icinde iyi puan verir zaten. artık iyiyiz biz.
ona kanım ısındı (Bak destere yine övdum seni :A)

kıskanç oh olsun sana.
Sen bana bulaşmayacaktın.
bittin sen :A
yaranmak için kesinlikle iyi puan vermem:) ama şener şenle geliyorsan iyi puan alma ihtimalin çok yüksek :)

yaranmak için kesinlikle iyi puan vermem:) ama şener şenle geliyorsan iyi puan alma ihtimalin çok yüksek :)
iyi
zaten ben belirttim burda pek taninmam sevmeyenlerde var ve arkadas cevremde cok degil kıyak geçilmesi icin ama sanatcim efsane

iyi
zaten ben belirttim burda pek taninmam sevmeyenlerde var ve arkadas cevremde cok degil kıyak geçilmesi icin ama sanatcim efsane

@dosimosi - Şener Şen
@sokak sanati - Neslihan Atagül
@denizz19 - Demet Akbağ
@mrt-06 - Nur Fettahoğlu
@vadikızı - Meltem Cumbul
@turkuazz - Murat Yıldırım
@Ice_Cool_23 - Sanaya İrani
@Billy Kane - Damla Sönmez
@Bully - Sarp Akkaya
@MayısKralı - Metin Akdülger
@xemrexxx - Gonca Vuslateri

çok güçlü rakiplerin varmış dosi, mesela demet akbağ veya gonca vuslateri bunlardan:)
sanaya irani bana çok sempatik geldi nedense:) yinede sahnelerini izlemek lazım böyle resim yanıltıcı olabilir :)

@turkuazz hayatının hatasını yapmış murat kakalağı anca @Çiğdem- le @vadikızı ından oy alabilir :)

@dosimosi - Şener Şen
@denizz19 - Demet Akbağ
@mrt-06 - Nur Fettahoğlu
@Bully - Sarp Akkaya

çok güçlü rakiplerin varmış dosi, mesela demet akbağ veya gonca vuslateri bunlardan:)
sanaya irani bana çok sempatik geldi nedense:) yinede sahnelerini izlemek lazım böyle resim yanıltıcı olabilir :)

@turkuazz hayatının hatasını yapmış murat kakalağı anca @Çiğdem- le @vadikızı ından oy alabilir :)
@Çiğdem- şampiyon olarak beni ilan etti, Tefo'ya bayılıyormuş :A

@dosimosi - Şener Şen
@denizz19 - Demet Akbağ
@mrt-06 - Nur Fettahoğlu
@Bully - Sarp Akkaya

Turkuazz en doğrusunu seçmiş :A

nefret ettiğim biri değil iyi biride değil çok iyi sahneleri olursa iyi puan alabilirsin benden yani anca yeteneğiyle kurtaracak türlerden :)
ama murat yıldırım ve metin akdülger benim için şimdiden batık isimler o isimlerle gelenler benden iyi puan beklemesin :)

geldi parlak avcısı :)
Engin Altanla gelsem senden tam alırmıyım :A
images.jpg

@Çiğdem- şampiyon olarak beni ilan etti, Tefo'ya bayılıyormuş :A
Şener Şen karşısında şansın yok.
@dosimosi - Şener Şen
@denizz19 - Demet Akbağ
@mrt-06 - Nur Fettahoğlu
@Bully - Sarp Akkaya

Destere benim amacim sampiyonluk degil. ben bir kac hafta yarisip @Bully ve birkac kişinin daha ayağını kaydirsam tamamdir.
Demeti bende begeniyorum zaten

Engin Altanla gelsem senden tam alırmıyım :A
Ekli dosyayı görüntüle 53515
tam almazsın ama sonuncuda olmazsın :)

Şener Şen karşısında şansın yok.

Destere benim amacim sampiyonluk degil. ben bir kac hafta yarisip @Bully ve birkac kişinin daha ayağını kaydirsam tamamdir.
Demeti bende begeniyorum zaten
harikasın:) amacına ulaşmak için benden istediğin kadar destek alabilirsin hiç sorun olmaz :)