Diger hainlere izin vermeden Arianayi finale atmaliyiz
Herkese rüşvet veriyor amaGökhan kiskaniliyor saniyordumda megerse hedef @Bully ee tabi her hafta birinci olununca normal haliyle![]()
Diger hainlere izin vermeden Arianayi finale atmaliyiz![]()
Ooo nasil olcak simdi herkesin hatri var.sss@EFE UYSAL o kadar Diriliş izledik onun hatrına bizi de görmelisin![]()
Diger hainlere izin vermeden Arianayi finale atmaliyiz
Herkese rüşvet veriyor ama![]()
Hem bak ben senin zorunla diziyi izlemedim kendi isteğimle diziyi izledimOoo nasil olcak simdi herkesin hatri var.sss
Hem bak ben senin zorunla diziyi izlemedim kendi isteğimle diziyi izledim![]()
Ne sendemi isme göre oy veriyorsun.sskülliyen yalan
bana rüsvet teklif etmedi
Ay iyiki hep destekledimde o bir kac puan farkla aldigi puanlari kil payi kacirmamisti.
ilk zamanlar tam puani baskalarina verince benim yuzumden toplam 3 puani eksik
ama gecen hafta telafi ettim diye dusunuyorum
@Bully bir suru etiketledim seni.
1 tane bile es gecersen tripimi fena yersin![]()
Sen dirilisi izliyonmu ?Hem bak ben senin zorunla diziyi izlemedim kendi isteğimle diziyi izledim![]()
Ne sendemi isme göre oy veriyorsun.ss
haha isme göre olsaydi herhafta zirvemde olurdu arti @vadikızı bu forumda en samimi oldugum ikinci kisi ve kendisi benden herzaman malesef dusuk aldiNe sendemi isme göre oy veriyorsun.ss
Kes be sana neBen seni destekledim o yeter sana.![]()
2 bölüm izledim sadeceSen dirilisi izliyonmu ?
bi bakayim sen en iyi erkek yarismasinda oyunu kime kullandin
Enginemi yoksa Emrahimizin rakibinemi![]()
evet ara sira sirf senin icin Ariye cok kiyak cektim yoksa her hafta son 3 lude olurduBir ara @ozmoturk burada ki oylamayı Eurovision'a benzetmişti gayet haklı.![]()
Kes be sana ne
2 bölüm izledim sadece![]()
6.sezona ilk seni yazdım ayollBeni yarismaya almadi bende prostesto ediyorum![]()
evet ara sira sirf senin icin Ariye cok kiyak cektim yoksa her hafta son 3 lude olurdugecen haftada 2 verdim 1 yerine zaten
ilk haftada ikincimdi kendisi 😉
Sanırım![]()