MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

aa ben çoktan girdim bile neyse çok fazlada açıklama yapmıyayım. itirafa kalsin gerisi :F
Girdiğinden niye haberimiz yok acaba. :A Neyse dediğin gibi fazla kurcalamayalım itirafı bekleyelim bakalım. :A
Kesin bana 1 verdin .ss gerçi sen Ziynet'ine ihanet etmezsin :A
Detay vermek istemiyorum la ama şaşırtıcıydı. :A
en doğrusunu yaptın.
gecen 3 bekliyordum 2 olmustu.
bu kez en az 2 olsun :A
Bilemiyciim sürprizi kaçmasın Cuma'ya daha çok var. :A

Sen o verdiğin oylarlarla cumartesi sabahını görmezsin ayoll :A :A :A
Hahahahaha eyvaaah dur kız ortalığı daha da fazla karıştırma şimdilik bu konu hakkında susmayı tercih ediyorum. :A :A

Sen o verdiğin oylarlarla cumartesi sabahını görmezsin ayoll :A :A :A

@MEnes

giphy.gif

Girdiğinden niye haberimiz yok acaba. :A Neyse dediğin gibi fazla kurcalamayalım itirafı bekleyelim bakalım. :A

tamam sürprizi kaçmasın ama ben mesajı aldım 1 değil :A (umarım :F)

@Çiğdem- ben ilk oy verenmiydim kız? sıralamam ne ona göre kaçırmayayım cumayı :A

Hahahahaha eyvaaah dur kız ortalığı daha da fazla karıştırma şimdilik bu konu hakkında susmayı tercih ediyorum. :A :A
en olmayan kişiye 1 vermişsin zaten cinayet işlemek istiyordu bu günlerde :A :A :A

tamam sürprizi kaçmasın ama ben mesajı aldım 1 değil :A (umarım :F)

@Çiğdem- ben ilk oy verenmiydim kız? sıralamam ne ona göre kaçırmayayım cumayı :A
İlk seni açıklarız evet cnm :A

O zaman hayırlısı diyelim dilerim hata yapmamışsındır :A Sıla imzalı bir şarkıydı .ss

Absobloodylutely. :A

Saldırsınlar ben göğüs gererim hepsine canları sağolsun. :A :A
bende seni korurum arkadaşım :D
herkes istediği gibi oylar.
Gökhana 1 verdiğinde bile sana birsey demedim. herkes saygı duymalı düşüncelerimize :A