aa en can alıcı bir itirafim kalmıştı.Her şey onun başının altından çıkıyor zaten. .ss
Hepsini yayınlamıştım. Başka itirafın var mıydı ki.
hatta sende o kişiye çıtlatmıştın
aa en can alıcı bir itirafim kalmıştı.Her şey onun başının altından çıkıyor zaten. .ss
Hepsini yayınlamıştım. Başka itirafın var mıydı ki.
kalp tanımı yaptımya cnm bizlerin çalışmasınıda etken oynayan kişi ama kıymet biliyormu yok yarın kaç iftira atar bana allah blir @xemrexxx
Deniz işte şey gibi tövbesi şeyi görene kadar. Tavuk yani onu kast ediyorum.
18:10 saat cnm sonuclar 19:00 daKızz saat 19 u geçiyor ne zaman sonuçlar
18:10 saat cnm sonuclar 19:00 da
Evet, beni de foruma alıştıran kişilerden biri de @xemrexxx'dir. Foruma geldiğim ilk gün Muhteşem Yüzyıl konusundan etiket gelmişti ordan başladık.
aa ben kaçıyorum cnm mutfakta işim var 19:00 a kadar halletmeye çalısayım yetişiriminş sonuclardan yorum ypamam diye girdim gece yine birkaç şey yazarızEvet, beni de foruma alıştıran kişilerden biri de @xemrexxx'dir. Foruma geldiğim ilk gün Muhteşem Yüzyıl konusundan etiket gelmişti ordan başladık.
keşke göndermeseymişim bir yılan yeterdi foruma (marul kafa yani) ikincisine gerek yoktuEvet, beni de foruma alıştıran kişilerden biri de @xemrexxx'dir. Foruma geldiğim ilk gün Muhteşem Yüzyıl konusundan etiket gelmişti ordan başladık.
Bilgi yarışmamı da başlatıcam. Teşekkürler ablam.ayy benim kafa gittii 18 i 19 gördüm yaww
İyiki alıştırmış seni bak ne güzel programlar yapıyosun eğleniyoruz canım
Bilgi yarışmamı da başlatıcam. Teşekkürler ablam.
Diğer konudaki iltifatıma da bak sonra çıkarsın. Bekliyorum.aa ben kaçıyorum cnm mutfakta işim var 19:00 a kadar halletmeye çalısayım yetişiriminş sonuclardan yorum ypamam diye girdim gece yine birkaç şey yazarız
Kazanmak İçin 25 Saniye zamanında sen yok muydun ki abla.Aaa bilgi yarışmasımı yapacan ne gzel süper
Diğer konudaki iltifatıma da bak sonra çıkarsın. Bekliyorum.
Kazanmak İçin 25 Saniye zamanında sen yok muydun ki abla.
2013 civarında ama 2014'de de devam etmişti.Yo ben senin bilgi yarışması yaptığını bilmiyordum ki ne zaman yapmıştın
Cidden aklıma gelmiyor kafam çok dalgın. Özelden söylesene.aa en can alıcı bir itirafim kalmıştı.
hatta sende o kişiye çıtlatmıştın
2013 civarında ama 2014'de de devam etmişti.
Cidden aklıma gelmiyor kafam çok dalgın. Özelden söylesene.
Herhalde öyle olmuştur, bende hatırlamıyorum çünkü.ben 2013 de üye olmuştum ama ilk zamanlar aktif değildim sanırım o zamanlar
yapmışsın
Dimi muhteşemim yaa. Hem vuruyorum hem kendimi övüyor hem reklam yapıyorum. 1 taşla amca bu kadar kuş vurulur.
Herhalde öyle olmuştur, bende hatırlamıyorum çünkü.
Valla bana yaramacak o reklam ben oylarımı gönderdim sonuçlara gelmesem
iyi olacak gözüne görünmemem lazım
tamam canım eğitimim yok ama belki bildiğim şeylerden soru çıkarsa katılrım bende