aa en can alıcı bir itirafim kalmıştı.Her şey onun başının altından çıkıyor zaten. .ss
Hepsini yayınlamıştım.Başka itirafın var mıydı ki.
![]()
hatta sende o kişiye çıtlatmıştın
aa en can alıcı bir itirafim kalmıştı.Her şey onun başının altından çıkıyor zaten. .ss
Hepsini yayınlamıştım.Başka itirafın var mıydı ki.
![]()
kalp tanımı yaptımya cnm bizlerin çalışmasınıda etken oynayan kişi ama kıymet biliyormu yok yarın kaç iftira atar bana allah blir @xemrexxx![]()
![]()
![]()
Deniz işte şey gibi tövbesi şeyi görene kadar.Tavuk yani onu kast ediyorum.
![]()
18:10 saat cnm sonuclar 19:00 daKızz saat 19 u geçiyor ne zaman sonuçlar![]()
18:10 saat cnm sonuclar 19:00 da![]()
Evet, beni de foruma alıştıran kişilerden biri de @xemrexxx'dir.Foruma geldiğim ilk gün Muhteşem Yüzyıl konusundan etiket gelmişti ordan başladık.
![]()
aa ben kaçıyorum cnm mutfakta işim var 19:00 a kadar halletmeye çalısayım yetişiriminş sonuclardan yorum ypamam diye girdimEvet, beni de foruma alıştıran kişilerden biri de @xemrexxx'dir.Foruma geldiğim ilk gün Muhteşem Yüzyıl konusundan etiket gelmişti ordan başladık.
![]()
keşke göndermeseymişim bir yılan yeterdi foruma (marul kafa yani) ikincisine gerek yoktuEvet, beni de foruma alıştıran kişilerden biri de @xemrexxx'dir.Foruma geldiğim ilk gün Muhteşem Yüzyıl konusundan etiket gelmişti ordan başladık.
![]()
Bilgi yarışmamı da başlatıcam.ayy benim kafa gittii 18 i 19 gördüm yaww
İyiki alıştırmış seni bak ne güzel programlar yapıyosun eğleniyoruz canım![]()
Bilgi yarışmamı da başlatıcam.Teşekkürler ablam.
![]()
Diğer konudaki iltifatıma da bak sonra çıkarsın.aa ben kaçıyorum cnm mutfakta işim var 19:00 a kadar halletmeye çalısayım yetişiriminş sonuclardan yorum ypamam diye girdimgece yine birkaç şey yazarız
![]()
Kazanmak İçin 25 Saniye zamanında sen yok muydun ki abla.Aaa bilgi yarışmasımı yapacan ne gzel süper![]()
Diğer konudaki iltifatıma da bak sonra çıkarsın.Bekliyorum.
Kazanmak İçin 25 Saniye zamanında sen yok muydun ki abla.![]()
2013 civarında ama 2014'de de devam etmişti.Yo ben senin bilgi yarışması yaptığını bilmiyordum ki ne zaman yapmıştın![]()
Cidden aklıma gelmiyor kafam çok dalgın.aa en can alıcı bir itirafim kalmıştı.
hatta sende o kişiye çıtlatmıştın![]()
2013 civarında ama 2014'de de devam etmişti.
Cidden aklıma gelmiyor kafam çok dalgın.Özelden söylesene.
![]()
Herhalde öyle olmuştur, bende hatırlamıyorum çünkü.ben 2013 de üye olmuştum ama ilk zamanlar aktif değildim sanırım o zamanlar
yapmışsın![]()
Dimi muhteşemim yaa. Hem vuruyorum hem kendimi övüyor hem reklam yapıyorum. 1 taşla amca bu kadar kuş vurulur.![]()
Herhalde öyle olmuştur, bende hatırlamıyorum çünkü.![]()
Valla bana yaramacak o reklam ben oylarımı gönderdim sonuçlara gelmesem
iyi olacak gözüne görünmemem lazım
tamam canım eğitimim yok ama belki bildiğim şeylerden soru çıkarsa katılrım bende![]()