Ben tek yüzüm vardır yine başladın iftiralara.Yok senin 2 yüzün manasında.
senden birşeyler kaptim ve buyüzdende insanlarin gözune batmışımYine bana itiraf yok ama itirafları pek beğenmedim bu kez yavan kalmış gibi
Emeğine sağlık Atacanım
Bir hafta da beğen dişimi kırcam. 😡Yine bana itiraf yok ama itirafları pek beğenmedim bu kez yavan kalmış gibi
Emeğine sağlık Atacanım
@vadikızı bak bitanem ben 1 kere cevap verdim yeterli
cokta TIN yani
benide kıskaniyorlar eee haklılarda.
anlayışla karşılıyorum onları
Biliyorum zaten. Her hafta itiraf geliyor niye şaşırdın ki.
Ben tek yüzüm vardır yine başladın iftiralara.
Sen benden bir şeyler kaptın ama bana hiç yazan yok sana yazıyorlar pasosenden birşeyler kaptim ve buyüzdende insanlarin gözune batmışım
Napim güzel değilBir hafta da beğen dişimi kırcam. 😡
Ovvv kime taş attın.Ben açıktan yapıyorum en azından senin programını kullanıp yapmıyorum.
Seni seviyorum bitanesiGülerek karşıladım zaten aynen tınn sadece şaşırdığımı diyim dedim beklemiyordum
çünkü
ay skandal burada biz xemrexxx varken azrailin kapıyı çalmasını bekleyen bunak @vadikızı teyze damga vurmuş itiraflara .ss
neyse itiraflara gelirsek @Çiğdem- thanks sıska çikinella diğer itiraf sanane melun sana mı sorucam
@Aserat yapmacık değil dediğim gibi daha çok kaknem birisi
@MayısKralı nın kellesi tez vurulmalı
@sürgünüm hakkındaki itirafa katılıyorum
@destere beter ol totoş
emeğine sağlık @mrt-06 ))
millet masumca şakalara nefretle kinlenirken bu yer cücesi 3 yıldır hergün 20 tane şakasına rağmen onu savunuyorumÇiğdem hakkında itiraf yok ama. Çiğdem anca sana itiraf yapıyor.
Ne bekliyorsun mesela. Güzel olması için.Sen benden bir şeyler kaptın ama bana hiç yazan yok sana yazıyorlar paso
Napim güzel değil
Sen benden bir şeyler kaptın ama bana hiç yazan yok sana yazıyorlar paso
Napim güzel değil
@destere için niye yapmıyorsun.millet masumca şakalara nefretle kinlenirken bu yer cücesi 3 yıldır hergün 20 tane şakasına rağmen onu savunuyorum
emeğine sağlık @mrt-06 imimi görmediğim zaman mutlu oluyorum iftira atmayıda görmeyide sevmem senin hatrına itiraf yapıyorum bugünde kimi öveyim derken bu yer cücesine piyango vurdu işte haftaya piyango sanada vurabilir cnm
Senin de yok ki öyle düşünme var sa da senin sadece iyi yönler yazılmalı çünkü içind e hiç kötülük yokYaww niye senin hakkında itiraf yapan yok ama yapılacak itirafın yok tabii
millet masumca şakalara nefretle kinlenirken bu yer cücesi 3 yıldır hergün 20 tane şakasına rağmen onu savunuyorum
emeğine sağlık @mrt-06 imimi görmediğim zaman mutlu oluyorum iftira atmayıda görmeyide sevmem senin hatrına itiraf yapıyorum bugünde kimi öveyim derken bu yer cücesine piyango vurdu işte haftaya piyango sanada vurabilir cnm
demekki senden daha üst düzeyde özelliklerim varSen benden bir şeyler kaptın ama bana hiç yazan yok sana yazıyorlar paso
Napim güzel değil
Biri diğerine iftira atsın o ona hareketlerin çok yapmacık desin öbürü Allah belanı versin desin falanNe bekliyorsun mesela. Güzel olması için.
Bilmem hiç sevilmiyorum demekYaww niye senin hakkında itiraf yapan yok ama yapılacak itirafın yok tabii
Bence programımızdan gönderilmesi daha güzel bir şey diye düşünüyorum bunu bu şekilde yorumlamamlıyız.ilk önce bana iftira atanlara sonrada @vadikızı 'na atılanlara.