TVen Fav10 İtirafları 46.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@vadikızı bak bitanem ben 1 kere cevap verdim yeterli :D
cokta TIN yani :Z
benide kıskaniyorlar eee haklılarda.
anlayışla karşılıyorum onları

Yine bana itiraf yok :D ama itirafları pek beğenmedim bu kez yavan kalmış gibi :A

Emeğine sağlık Atacanım :D

@vadikızı bak bitanem ben 1 kere cevap verdim yeterli :D
cokta TIN yani :Z
benide kıskaniyorlar eee haklılarda.
anlayışla karşılıyorum onları

Gülerek karşıladım zaten aynen tınn sadece şaşırdığımı diyim dedim beklemiyordum
çünkü:F

Biliyorum zaten. :bhr: Her hafta itiraf geliyor niye şaşırdın ki. :D

Geliyorda son zamanlarda azalmıştı 4 tane birden gelince şaşırdım ama önemli değil :F

ay skandal burada biz xemrexxx varken azrailin kapıyı çalmasını bekleyen bunak @vadikızı teyze damga vurmuş itiraflara .ss :A
neyse itiraflara gelirsek @Çiğdem- thanks sıska çikinella :) diğer itiraf sanane melun sana mı sorucam :A
@Aserat yapmacık değil dediğim gibi daha çok kaknem birisi :X
@MayısKralı nın kellesi tez vurulmalı :A
@sürgünüm hakkındaki itirafa katılıyorum :X
@destere beter ol totoş :D

emeğine sağlık @mrt-06 :)))
Çiğdem hakkında itiraf yok ama. :A Çiğdem anca sana itiraf yapıyor. :A
millet masumca şakalara nefretle kinlenirken bu yer cücesi 3 yıldır hergün 20 tane şakasına rağmen onu savunuyorum :A :A :A

emeğine sağlık @mrt-06 :bhr: iSmimi görmediğim zaman mutlu oluyorum iftira atmayıda görmeyide sevmem :A senin hatrına itiraf yapıyorum bugünde kimi öveyim derken bu yer cücesine piyango vurdu işte haftaya piyango sanada vurabilir cnm :A :A :A

millet masumca şakalara nefretle kinlenirken bu yer cücesi 3 yıldır hergün 20 tane şakasına rağmen onu savunuyorum :A :A :A

emeğine sağlık @mrt-06 :bhr: imimi görmediğim zaman mutlu oluyorum iftira atmayıda görmeyide sevmem :A senin hatrına itiraf yapıyorum bugünde kimi öveyim derken bu yer cücesine piyango vurdu işte haftaya piyango sanada vurabilir cnm :A :A :A
@destere için niye yapmıyorsun. :A

emeğine sağlık @mrt-06 :bhr: imimi görmediğim zaman mutlu oluyorum iftira atmayıda görmeyide sevmem :A senin hatrına itiraf yapıyorum bugünde kimi öveyim derken bu yer cücesine piyango vurdu işte haftaya piyango sanada vurabilir cnm :A :A :A

Şaka yapmasını çok seviyorum ama şakanın dozunu ayarlamalı yoksa @xemrexxx forumun
neşesi yaw:F:F

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan