gürkanların dizisi varmıs ertuğrulumun yokluğunda bakalım cnm hem seneye kalırsa bakacak birşeyimiz olur osman gelene kadarYarın Dirilişin geçen haftaki bölüm tekrarı var @Çiğdem-
O 3 başrolün dizileri tutmuyor son zamanlargürkanların dizisi varmıs ertuğrulumun yokluğunda bakalım cnm hem seneye kalırsa bakacak birşeyimiz olur osman gelene kadar
Keremle leylayı bende sevmiyorum sırf gürkanın hatrına bakarım zaten öncelik ertuğrulu izlerim nettende onalra bakarım gürkan bey içinO 3 başrolün dizileri tutmuyor son zamanlar
Tutmazsa Memati Cesur Yüreğe gelsinKeremle leylayı bende sevmiyorum sırf gürkanın hatrına bakarım zaten öncelik ertuğrulu izlerim nettende onalra bakarım gürkan bey için
tabi öcne bizimde tutmamız lazım bir an önce 5 e çıkmalıyız diğerleride 6 alıyor fark açılmadan yükselmemiz lazım ayollTutmazsa Memati Cesur Yüreğe gelsin
@xemrexxx baksın iyice ayoll kalpten giderde kurtuluruz belkiFark- ı Diriliş toplam reytinge dikkat
@Çiğdem- @Billy Kane @vadikızı @MEnes @xemrexxx @Bully @tolgab @Doğu @papuleoo @Polat Şaşmaz @sürgünüm @HarzeM @mrt-06
Ekli dosyayı görüntüle 53365
Ekli dosyayı görüntüle 53364
Toplam 413 reyting almısız abde inanılmaz degil mi@xemrexxx baksın iyice ayoll kalpten giderde kurtuluruz belki
Fark- ı Diriliş toplam reytinge dikkat
@Çiğdem- @Billy Kane @vadikızı @MEnes @xemrexxx @Bully @tolgab @Doğu @papuleoo @Polat Şaşmaz @sürgünüm @HarzeM @mrt-06
Ekli dosyayı görüntüle 53365
Ekli dosyayı görüntüle 53364
Kurdoğlu @Billy Kane ve gümüştekin @MEnes de iyi baksınlar ayollToplam 413 reyting almısız abde inanılmaz degil mi
Sakin ol daha gümüştekin olmadık 2 hafta vaktin var dedin her türlü yetişirim ben.
ozamana kadar çınlatıcaz kulakalrını ayollSakin ol daha gümüştekin olmadık 2 hafta vaktin var dedin her türlü yetişirim ben.
ay bu dirilişçiler ne melun çıktı yarısı oy göndermemiş .ss @MEnes @EFE UYSAL @tolgab daha göndermedi senin ertuğrul oğlan lsiteye giremezse @Billy Kane ile ağlaşır durursunuzozamana kadar çınlatıcaz kulakalrını ayoll
Çok güzel bir bölüm olucak sabırsızlıkla bekliyorumYeni düşmanımız karizma
@Çiğdem- @Billy Kane @Doğu @Bully @MEnes @xemrexxx @tolgab @vadikızı @Polat Şaşmaz @sürgünüm @HarzeM
Ekli dosyayı görüntüle 53395
Baya sahneleri var gibi Vaailyusun bu bölüm obaya baskin yapsinda aksiyon görelimÇok güzel bir bölüm olucak sabırsızlıkla bekliyorum
kerem bursinlerde avuclarını yalayacaklar inş cnm
inş ertuğrulun onlarla karşılaştığı sahne son sahne değildir ayollBaya sahneleri var gibi Vaailyusun bu bölüm obaya baskin yapsinda aksiyon görelim
Olursa nolcakinş ertuğrulun onlarla karşılaştığı sahne son sahne değildir ayoll