gürkanların dizisi varmıs ertuğrulumun yokluğunda bakalım cnm hem seneye kalırsa bakacak birşeyimiz olur osman gelene kadarYarın Dirilişin geçen haftaki bölüm tekrarı var@Çiğdem-
O 3 başrolün dizileri tutmuyor son zamanlargürkanların dizisi varmıs ertuğrulumun yokluğunda bakalım cnm hem seneye kalırsa bakacak birşeyimiz olur osman gelene kadar![]()
![]()
![]()
Keremle leylayı bende sevmiyorum sırf gürkanın hatrına bakarım zaten öncelik ertuğrulu izlerim nettende onalra bakarım gürkan bey içinO 3 başrolün dizileri tutmuyor son zamanlar![]()
Tutmazsa Memati Cesur Yüreğe gelsinKeremle leylayı bende sevmiyorum sırf gürkanın hatrına bakarım zaten öncelik ertuğrulu izlerim nettende onalra bakarım gürkan bey için![]()
tabi öcne bizimde tutmamız lazımTutmazsa Memati Cesur Yüreğe gelsin![]()
@xemrexxx baksın iyice ayoll kalpten giderde kurtuluruz belkiFark- ı Diriliş toplam reytinge dikkat
@Çiğdem- @Billy Kane @vadikızı @MEnes @xemrexxx @Bully @tolgab @Doğu @papuleoo @Polat Şaşmaz @sürgünüm @HarzeM @mrt-06
Ekli dosyayı görüntüle 53365
Ekli dosyayı görüntüle 53364
Toplam 413 reyting almısız abde inanılmaz degil mi
Fark- ı Diriliş toplam reytinge dikkat
@Çiğdem- @Billy Kane @vadikızı @MEnes @xemrexxx @Bully @tolgab @Doğu @papuleoo @Polat Şaşmaz @sürgünüm @HarzeM @mrt-06
Ekli dosyayı görüntüle 53365
Ekli dosyayı görüntüle 53364
Kurdoğlu @Billy Kane ve gümüştekin @MEnes de iyi baksınlar ayollToplam 413 reyting almısız abde inanılmaz degil mi![]()
![]()
Sakin ol daha gümüştekin olmadık 2 hafta vaktin var dedin her türlü yetişirim ben.
ozamana kadar çınlatıcaz kulakalrını ayollSakin ol daha gümüştekin olmadık 2 hafta vaktin var dedin her türlü yetişirim ben.![]()
![]()
ay bu dirilişçiler ne melun çıktı yarısı oy göndermemiş .ss @MEnes @EFE UYSAL @tolgab daha göndermedi senin ertuğrul oğlan lsiteye giremezse @Billy Kane ile ağlaşır durursunuzozamana kadar çınlatıcaz kulakalrını ayoll![]()
Çok güzel bir bölüm olucak sabırsızlıkla bekliyorumYeni düşmanımız karizma![]()
@Çiğdem- @Billy Kane @Doğu @Bully @MEnes @xemrexxx @tolgab @vadikızı @Polat Şaşmaz @sürgünüm @HarzeM
Ekli dosyayı görüntüle 53395
Baya sahneleri var gibi Vaailyusun bu bölüm obaya baskin yapsinda aksiyon görelimÇok güzel bir bölüm olucak sabırsızlıkla bekliyorum
kerem bursinlerde avuclarını yalayacaklar inş cnm![]()
inş ertuğrulun onlarla karşılaştığı sahne son sahne değildir ayollBaya sahneleri var gibi Vaailyusun bu bölüm obaya baskin yapsinda aksiyon görelim![]()
Olursa nolcakinş ertuğrulun onlarla karşılaştığı sahne son sahne değildir ayoll![]()