evet onun sebebide o oyunculuk degisikligi galiba ?kenarda konuşmalara bakıyordum bu mesajı 16.44 te yazmışım en son senden mesaj gelmiş 16.10 da yani en üstteydin ondan burada da ilk yazdım
herneyse ilk sirada olmak sevindirdi
evet onun sebebide o oyunculuk degisikligi galiba ?kenarda konuşmalara bakıyordum bu mesajı 16.44 te yazmışım en son senden mesaj gelmiş 16.10 da yani en üstteydin ondan burada da ilk yazdım
Final dönemi psikolojik bozukluğu abla, başka bir şey yok.
YAZDIĞIM OYUNCULARIN KARISISNA PUAN YAZACAKSIN DEDİNMİ AYOLLoylarını göderenler:
@dosimosi
@hasancrtk16
@Aserat
@Forumdash (yarım yamalak da olsa.ss)
@soo
@turkuazz
@vadikızı
@Çiğdem-
@pompy
@yader
@ozmoturk
@Bully
@gizem ak
@FaJi
@papuleoo
@eskici
@Billy Kane
@MasacRE-
@Diyar Semran forumu kullanmıyor galiba
kalanlar: @destere (inşallah nasıl göndereceğini anlamıştır totoş)
@mrt-06 @denizz19 @MayısKralı @Felon @MEnes @tolgab @EFE UYSAL @Harunnn60
kalanlar süreniz çok azaldı dikkat edin kendinize
oldu oldu senin oyunla 20 kişi oldu ben sonuçları hesaplamaya başlıyorum @destere @denizz19 @MayısKralı @Felon @MEnes @tolgab @EFE UYSAL @Harunnn60 siz de gönderirsiniz bir ara zaten yarın sabah uyandığınızda odanızdan çıkmayın @pompy reyizle anlaştım kapıları açınca patlıcanızBenim oylarım kabul oldu demi? @xemrexxx
tövbe tövbe estağfullah aslında senaryoma koyabilirim sen tekrar serbest kalıcaksın emre hannibaloğlu olarak budefa Çiğdem ve haruna tuzak kuracaksınoldu oldu senin oyunla 20 kişi oldu ben sonuçları hesaplamaya başlıyorum @destere @denizz19 @MayısKralı @Felon @MEnes @tolgab @EFE UYSAL @Harunnn60 siz de gönderirsiniz bir ara zaten yarın sabah uyandığınızda odanızdan çıkmayın @pompy reyizle anlaştım kapıları açınca patlıcanız
@cookies özeline bakmıyor konudakı etiketlerede bakmıyor onu profilinden uyar ayoll ben öyle yapıyorumoldu oldu senin oyunla 20 kişi oldu ben sonuçları hesaplamaya başlıyorum @destere @denizz19 @MayısKralı @Felon @MEnes @tolgab @EFE UYSAL @Harunnn60 siz de gönderirsiniz bir ara zaten yarın sabah uyandığınızda odanızdan çıkmayın @pompy reyizle anlaştım kapıları açınca patlıcanız
ay birini unutuyordum diyordum @cookies miş hain kurabiye de göndermemiş .ss @Çiğdem- @vadikızı teyzleri kulağını çekin şunun .ss
oldu oldu senin oyunla 20 kişi oldu ben sonuçları hesaplamaya başlıyorum @destere @denizz19 @MayısKralı @Felon @MEnes @tolgab @EFE UYSAL @Harunnn60 siz de gönderirsiniz bir ara zaten yarın sabah uyandığınızda odanızdan çıkmayın @pompy reyizle anlaştım kapıları açınca patlıcanız
ay birini unutuyordum diyordum @cookies miş hain kurabiye de göndermemiş .ss @Çiğdem- @vadikızı teyzleri kulağını çekin şunun .ss
dur bir de öyle deniyim 30 kişiden 20si kullandı 1i forumu bırakmış zaten 9 kişi kaldı ben sonuçları hesaplamaya başlıyorum@cookies özeline bakmıyor konudakı etiketlerede bakmıyor onu profilinden uyar ayoll ben öyle yapıyorum
Öyle herkes düzenli tam akdro kullanmıyor bazen kullanmayanlar çıkıyor sen verdiğin tarih dolunca 20 oy civarındaysa açıkladur bir de öyle deniyim 30 kişiden 20si kullandı 1i forumu bırakmış zaten 9 kişi kaldı ben sonuçları hesaplamaya başlıyorum
muradın yaşlamıp memeleri sarkınca südyen alırsınız birlikte artıkmURATIM KOCA KAFALI SÜLÜMNDAN DAHA YAKIŞMIŞ
hahah tövbe tövbe 3 yılda istesem 200 kere banlatırdım seni ayollmuradın yaşlamıp memeleri sarkınca südyen alırsınız birlikte artık
ay hoşt sanki cici iyi aile kızısın da ayol seni biliyoruz ne fanteziler yapıyorsun @vadikızı teyzewm anlatıyor konuştuklarınızhahah tövbe tövbe 3 yılda istesem 200 kere banlatırdım seni ayoll
Hhahaha hanımhanımcığım tabikideay hoşt sanki cici iyi aile kızısın da ayol seni biliyoruz ne fanteziler yapıyorsun @vadikızı teyzewm anlatıyor konuştuklarınız
sus kız sonuçları hesaplamaya başladım baya uzun sürecek gibi.ssHhahaha hanımhanımcığım tabikide
kolay değil vlla gönder ben hesaplıyım diyecem ama bananesus kız sonuçları hesaplamaya başladım baya uzun sürecek gibi.ss