En İyi Oyuncu Yarışması--Aralık Ayı-- Oylama Başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kenarda konuşmalara bakıyordum bu mesajı 16.44 te yazmışım en son senden mesaj gelmiş 16.10 da yani en üstteydin ondan burada da ilk yazdım :A
evet onun sebebide o oyunculuk degisikligi galiba ?
herneyse ilk sirada olmak sevindirdi :A

oylarını göderenler:
@dosimosi
@hasancrtk16
@Aserat
@Forumdash (yarım yamalak da olsa.ss)
@soo
@turkuazz
@vadikızı
@Çiğdem-
@pompy
@yader
@ozmoturk
@Bully
@gizem ak
@FaJi
@papuleoo
@eskici
@Billy Kane
@MasacRE-

@Diyar Semran forumu kullanmıyor galiba
kalanlar: @destere (inşallah nasıl göndereceğini anlamıştır totoş:A)
@mrt-06 @denizz19 @MayısKralı @Felon @MEnes @tolgab @EFE UYSAL @Harunnn60

kalanlar süreniz çok azaldı dikkat edin kendinize :A
YAZDIĞIM OYUNCULARIN KARISISNA PUAN YAZACAKSIN DEDİNMİ AYOLL :A

Benim oylarım kabul oldu demi? (b) @xemrexxx
oldu oldu senin oyunla 20 kişi oldu ben sonuçları hesaplamaya başlıyorum @destere @denizz19 @MayısKralı @Felon @MEnes @tolgab @EFE UYSAL @Harunnn60 siz de gönderirsiniz bir ara zaten yarın sabah uyandığınızda odanızdan çıkmayın @pompy reyizle anlaştım kapıları açınca patlıcanız:A

ay birini unutuyordum diyordum @cookies miş hain kurabiye de göndermemiş .ss @Çiğdem- @vadikızı teyzleri kulağını çekin şunun .ss

Son düzenleme:
oldu oldu senin oyunla 20 kişi oldu ben sonuçları hesaplamaya başlıyorum @destere @denizz19 @MayısKralı @Felon @MEnes @tolgab @EFE UYSAL @Harunnn60 siz de gönderirsiniz bir ara zaten yarın sabah uyandığınızda odanızdan çıkmayın @pompy reyizle anlaştım kapıları açınca patlıcanız:A
tövbe tövbe estağfullah aslında senaryoma koyabilirim sen tekrar serbest kalıcaksın emre hannibaloğlu olarak budefa Çiğdem ve haruna tuzak kuracaksın

ay birini unutuyordum diyordum @cookies miş hain kurabiye de göndermemiş .ss @Çiğdem- @vadikızı teyzleri kulağını çekin şunun .ss
@cookies özeline bakmıyor konudakı etiketlerede bakmıyor onu profilinden uyar ayoll ben öyle yapıyorum :A :A :A

@cookies kurabiyeme ne diyeyim koca adam kullanır oyunu merak etme :F

dur bir de öyle deniyim :A 30 kişiden 20si kullandı 1i forumu bırakmış zaten 9 kişi kaldı ben sonuçları hesaplamaya başlıyorum :A
Öyle herkes düzenli tam akdro kullanmıyor bazen kullanmayanlar çıkıyor sen verdiğin tarih dolunca 20 oy civarındaysa açıkla :F :F :F