MusicSurvivor 5.Sezon 12.Hafta Oylama Başladı

o şarkıyı beğenmedim çok.
katılsaydın sonlarda olurdun :A
hem sen daha buralardasin demek.
enler listeyi unuttun. yılın ilk listesi :D
Gökhan nakaratı seslendirmediği için kullanmam mümkün değildi zaten bunu kaç kez daha tekrar edecem acaba :A Düşmanlar aklımı çelmeye çalıştılar zamanında ama yemedim :F

Enlere gece bakacaz şu an işlerim var :A

kafamda elenecek 2 kişiyi tahmin ediyorum şuan bakalım süpriz olucakmı ayoll gerçi düşündüğüm gibi olursa yine süpriz olucakya neyse :A :A :A

Gökhan nakaratı seslendirmediği için kullanmam mümkün değildi zaten bunu kaç kez daha tekrar edecem acaba :A Düşmanlar aklımı çelmeye çalıştılar zamanında ama yemedim :F

Enlere gece bakacaz şu an işlerim var :A
aman sakın onlara kanma. ben bile inan 1 bile basarım o şarkiya :A yani can çatlasa 2 puan.
gece burdasin yani ? :Z
konusmasakta varliğin yeter :F

Haksızlık ediyorsun bence Gökhan'ında çok boş şarkıları var mesela Öyle Güzel Ki :)
Alakasız bir şekilde kışkırtırsan cevabını sert bir şekilde alırsın üzgünüm :A

Ben Çatı Katı Gökhan'ın en çok tıklanan şarkısı diyorum sen gelmiş bana durduk yere İrem - Gökhan tıklanma karşılaştırması yapıyorsun çok da umrumda :A

Alakasız bir şekilde kışkırtırsan cevabını sert bir şekilde alırsın üzgünüm :A

Ben Çatı Katı Gökhan'ın en çok tıklanan şarkısı diyorum sen gelmiş bana durduk yere İrem - Gökhan tıklanma karşılaştırması yapıyorsun çok da umrumda :A

Gökhan iyi ama yarış boyunca İrem'in fanı olmaya başladığım için hakkını yedirtmem. :A

hahahah şuan çeyrek finalin bileti birisi sende biriside mlesef ozanda ikinizi garanti görüyorum melek ile geliyormuş sendede padişah var çok büyük bir şansızlık olmazsa ikinizin biletini çıkartıcam cnm :A :A :A
@OzaN en alttaki sırada olacaktı ama Melek sarkısıyla zirve ortağım :A inanılmaz bir atak yaptı
@denizz19 son 24 dakika kaldı :A

Ben teyzemin kocasına enişte diyorum enişte odur, ablamın kocası da mı enişte oluyor. O halde kayınço ne. :F
evleneceğin bayanin erkek kardeşleri kayınçon olur kizkrdeşleride baldizin olur. baldizin kocalarida bacanaklarin olur :D