MusicSurvivor 5.Sezon 12.Hafta Oylama Başladı

Öyle bir dedin ki sanki kızlardan hoşlanmıyorum gibi algılandı. :A

Recep kim, niye görmemiz gerekiyor. :A

Öyle bir dedin ki sanki kızlardan hoşlanmıyorum gibi algılandı. :A

Recep kim, niye görmemiz gerekiyor. :A
Recap işte canısı :A

@denizz19 o eşsiz seni bana gece gece hatırlattan kimselerin bilmesini istemediğim o muazzam şarkıyı özeline bıraktım.
hediyemin sebebini ve niçin seni hatırlatığınıda açıkladım.
burdada baziları görup çatlasın.
sırrımızı gizli tut :A

ARİANA GRANDE
INTO YOU

ariana-grande-background-into-you-love-Favim.com-4429658.jpeg

Teen Queen Ariana'nın son albümü Dangerous Woman'ın en ünlü teklifi Into You ile bu hafta sizlerin huzurunuzdayız.:Z

images (1).jpg

5.5 Oktavlık sesi ile yardırdığı şarkının klibi ise 400 milyon izlenmeye dayandı bile.:bhr:

ariana_grande_into_you_bra_shorts7.jpg

Şarkı yaz boyunca çok dinlenmiştir ayrıca şarkı Bilboard 200'de1 numaraya kadar yükselmiştir. Klip yayınlandığında ise şarkı dünyanın bir çok ülkesinde zirveye tekrar yerleşti. Ariana'nın en iyi netice alan teklisi diyebiliriz.:love1:

Recap 2.10'dan sonra başlayacak.dinlemek isteyen olursa deneyebilir.:A

@denizz19 @dosimosi @turkuazz @mrt-06 @Harunnn60 @Çiğdem- @Bully @OzaN @soo @ozmoturk @tolgab @dreamy @Forumdash @Doğu @MEnes @MasacRE- @eskici @vadikızı @FaJi @MayısKralı @Ahmad @yigit_00 @batuhankaralar @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Billy Kane @cevaa @BesaleT @Tolstoyevski

Son düzenleme:
ARİANA GRANDE
INTO YOU

Ekli dosyayı görüntüle 53372

Teen Queen Ariana'nın son albümü Dangerous Woman'ın en ünlü teklifi Into You ile bu hafta sizlerin huzurunuzdayız.:Z

Ekli dosyayı görüntüle 53374

5.5 Oktavlık sesi ile yardırdığı şarkının klibi ise 400 milyon izlenmeye dayandı bile.:bhr:

Ekli dosyayı görüntüle 53373

Şarkı yaz boyunca çok dinlenmiştir ayrıca şarkı Bilboard 200'de1 numaraya kadar yükselmiştir. Klip yayınlandığında ise şarkı dünyanın bir çok ülkesinde zirveye tekrar yerleşti. Ariana'nın en iyi netice alan teklisi diyebiliriz.:love1:

@denizz19 @dosimosi @turkuazz @mrt-06 @Harunnn60 @Çiğdem- @Bully @OzaN @soo @ozmoturk @tolgab @dreamy @Forumdash @Doğu @MEnes @MasacRE- @eskici @vadikızı @FaJi @MayısKralı @Ahmad @yigit_00 @batuhankaralar @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Billy Kane @cevaa @BesaleT @Tolstoyevski

senle @Bully zaten lobi gücüyle geçer :A :A :A

@Bully