MusicSurvivor 5.Sezon 12.Hafta Oylama Başladı

Son Oy Gönderme Tarihi : 9 Ocak Pazartesi 19:00

Evet ilk defa pazartesiye denk geldik bu hafta malum İçerde var , oyüzden ilk defa 19:00 açıklanacak sonuçlar bu hafta ve yaklasık 2 saat sürüp dizilerin yeni bölüm saati olan 21:00 da bitmiş olucak :Z:Z:Z

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk@FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab

Evet ilk defa pazartesiye denk geldik bu hafta malum İçerde var , oyüzden ilk defa 19:00 açıklanacak sonuçlar bu hafta ve yaklasık 2 saat sürüp dizilerin yeni bölüm saati olan 21:00 da bitmiş olucak :Z:Z:Z

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk@FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab

Geçende cuma açıklanacak dedin perşembe açıkladın yaw:F

19:00 iyi ama sen kendini düşünmüşsün Kırgın Çiçekler daha erken başlıyor .ss

Ne cuması kız tarihleri görmüyormu gözün git bakgeçen ahfta trih konusuna dürbününü alıp
.A :A :A

20:30 BASLASA YARIM SAAT SONRA SENDE RAHAT EDERSİN AYOLL NORMAL SAATİMİZ 22:00 DA daha madur oluyordun sonucta :A :A :A

Allah allah son oy gönderme cuma dedin perşembe açıkladın yaw :Fneyse ya
sen daha iyi bilirsin:D

Hemen çalışmalara başlamışsın ayoll 😱😱😱

Artık kritik yapma zamanı geldi. O kadar emek verdik elenirsem çok üzülürüm.:(

Bu arada arz edeyim.:A

Screenshot_2017-01-06-21-35-01.png

anne dizisi varken saat 9 da yayınlıyorsun ama içerde ye denk düşünce saat 19 da yayınlıyorsun bu nasıl bir art niyettir oy falan göndermiyorum :)

anne dizisi varken saat 9 da yayınlıyorsun ama içerde ye denk düşünce saat 19 da yayınlıyorsun bu nasıl bir art niyettir oy falan göndermiyorum :)
hahaha allah allah sonucları ben açıklıyorum sonucta oyüzden öncelik benim müsait olmam lazım diğerleri sadece oy bakacak 2 saat durmadan açıklayan benim :A :A :A

tabi
hahaha allah allah sonucları ben açıklıyorum sonucta oyüzden öncelik benim müsait olmam lazım diğerleri sadece oy bakacak 2 saat durmadan açıklayan benim :A :A :A
tabi tabi zaten jüri başkanı ne işe yararki? sen müsaitsen akan sular durur değilsen yarışma altüst olur:) allah seni kahretsin hogatha başkan olduğum güne lanet olsun :)

tabi

tabi tabi zaten jüri başkanı ne işe yararki? sen müsaitsen akan sular durur değilsen yarışma altüst olur:) allah seni kahretsin hogatha başkan olduğum güne lanet olsun :)
Hhahaha eğer sonucları takip etsen dedğin doğru hiçbir sonuclarda yoksun ayoll oyumu açıklamaya bile gelmiyorsun son haftalar :A

hahahhahhahaha kiz alemsin sesli guldurdun :D @destere bu mesajlari gormusmuydun ? :)

bu akrabalık ilişkilerine bende fransızım kimkimin neyi olur özellikle evlilikle hangi akrabalıklar ortaya çıkar o konuda @mrt-06 in kafasının karışması doğal yani zaten normalde kafası çalışmıyor codminin birde böyle karışık şeyler sorduklarında tümden kafa iflas etmiştir :)
bence biz @mrt-06 le elti falan oluyoruz sonuçta:) o da olmadı taş çatlasa görümcek falan oluruz başkada bişey olmaz gibime geliyor :)

Hhahaha eğer sonucları takip etsen dedğin doğru hiçbir sonuclarda yoksun ayoll oyumu açıklamaya bile gelmiyorsun son haftalar :A
bu mesajınla batırdın ..oy göndermemek konusunda tamamen ikna oldum artık :)