@OzaN bey kendisi açıklıcak yoksa -5 veririm ona hiçbir şekilde kolaylık sağlamıyorum ayollOzan'ın seçimini biliyorum bana söylemişti
@OzaN bey kendisi açıklıcak yoksa -5 veririm ona hiçbir şekilde kolaylık sağlamıyorum ayollOzan'ın seçimini biliyorum bana söylemişti
Korkak, Yanımda Kal, Bir Öykü bunları seviyorsun hiç boşuna gıcıklık yapma şimdiMüjde varsa benimde tam puanım sana gider. Ama söyliyim en sevdiğim şarkılarını kullandın diğer haftalard ane alırsın bilemem.
Sen Müjde'yi bırak şarkıya ve Gökhan'ın adonislerine odaklan kız.ıyyy müjdemi 😕😕😕
senin hatrına puanın biraz torpilli olucak daha fazlasıda o kadın olduğu sürece zor
Korkak, Yanımda Kal, Bir Öykü bunları seviyorsun hiç boşuna gıcıklık yapma şimdi
Korkak, Yanımda Kal, Bir Öykü bunları seviyorsun hiç boşuna gıcıklık yapma şimdi
Sen Müjde'yi bırak şarkıya ve Gökhan'ın adonislerine odaklan kız.
O trafikten anca çıkar Melek şarkısıyla gelecek şu maviş gözlü bebekli klip@OzaN bey kendisi açıklıcak yoksa -5 veririm ona hiçbir şekilde kolaylık sağlamıyorum ayoll
O tam @Çiğdem- lik konu kesin odaklanır
Ben müjdeye odaklanıcam eşkiyamı kiralık aşkı batırdı son 2 yıldır kadın tv izleme keyfimin içine ediyor ayoll bir müzikdinleyip rahatlayacaz kliptede bu kadın çıktı karşımaKorkak, Yanımda Kal, Bir Öykü bunları seviyorsun hiç boşuna gıcıklık yapma şimdi
Sen Müjde'yi bırak şarkıya ve Gökhan'ın adonislerine odaklan kız.
Şu gudubet kadından kurtulamadık. .ss@OzaN bey kendisi açıklıcak yoksa -5 veririm ona hiçbir şekilde kolaylık sağlamıyorum ayoll
Durum Leyla'nın nakaratını sadece Ayşegül okuyor, Gökhan da okusa kullanacaktım, söylemiştim bunu zaten sana.Durum Leyla'ya tam veririm ama @Bully
Ben müjdeye odaklanıcam eşkiyamı kiralık aşkı batırdı son 2 yıldır kadın tv izleme keyfimin içine ediyor ayoll bir müzikdinleyip rahatlayacaz kliptede bu kadın çıktı karşıma
Durum Leyla'nın nakaratını sadece Ayşegül okuyor, Gökhan da okusa kullanacaktım, söylemiştim bunu zaten sana.
Şu gudubet kadından kurtulamadık. .ss
Tekmeyi yapıştırıcaz inş ben melek şarkısını hazırlıyayım ama ozan kendisi gelip açıklamazsa yine -5 puanı yapıştırırızO trafikten anca çıkar Melek şarkısıyla gelecek şu maviş gözlü bebekli klip
Klibe uğurlu gelmiş ama kadın, 56 milyon izlenmeyle Gökhan'ın en çok izlenen klibidir Çatı KatıBen müjdeye odaklanıcam eşkiyamı kiralık aşkı batırdı son 2 yıldır kadın tv izleme keyfimin içine ediyor ayoll bir müzikdinleyip rahatlayacaz kliptede bu kadın çıktı karşıma
Serdar Ortaç'ın 70 milyon izlendiği bir ülkede haksız bir rakam hadi şimdi itiraz etKlibe uğurlu gelmiş ama kadın, 56 milyon izlenmeyle Gökhan'ın en çok izlenen klibidir Çatı Katı
Nakaratı seslendirmedikten sonra ne işime yarar şarkının en önemli yeri orası. ssOww ben onu hiç düşünmemiştim kızz odaklan bakalım ne yapacan kıza
Durum leylayı çok severim Ayşegül aldinç bu albümü süper bu şarkıda Gökhan az
bir yerini okuyor
daha iyi ayoll nakaratı kadın sçylüyorsa @destere tam puan verir hep sana şşunu diyordu gökhanın şarkısını başkası söylesin diye o taktiği kullan ayoll .ANakaratı seslendirmedikten sonra ne işime yarar şarkının en önemli yeri orası. ss
Nakaratı seslendirmedikten sonra ne işime yarar şarkının en önemli yeri orası. ss
Klibe uğurlu gelmiş ama kadın, 56 milyon izlenmeyle Gökhan'ın en çok izlenen klibidir Çatı Katı
o şarkıyı beğenmedim çok.Durum Leyla'nın nakaratını sadece Ayşegül okuyor, Gökhan da okusa kullanacaktım, söylemiştim bunu zaten sana.
destere çok da umrumdaydı o iyi puan verecek diye final puanından mı olsaydım. ssdaha iyi ayoll nakaratı kadın sçylüyorsa @destere tam puan verir hep sana şşunu diyordu gökhanın şarkısını başkası söylesin diye o taktiği kullan ayoll .A
aaa bu şrkımıydı bence en iyi eprformanstı şarkı baya iyidestere çok da umrumdaydı o iyi puan verecek diye final puanından mı olsaydım. ss
Al bak seninkiler seslendirmiş şarkıyı O Ses'te