MusicSurvivor 5.Sezon 12.Hafta Oylama Başladı

Müjde varsa benimde tam puanım sana gider. :A Ama söyliyim en sevdiğim şarkılarını kullandın diğer haftalard ane alırsın bilemem. :F
Korkak, Yanımda Kal, Bir Öykü bunları seviyorsun hiç boşuna gıcıklık yapma şimdi :D

ıyyy müjdemi 😕😕😕

senin hatrına puanın biraz torpilli olucak daha fazlasıda o kadın olduğu sürece zor
:A :A :A
Sen Müjde'yi bırak şarkıya ve Gökhan'ın adonislerine odaklan kız. :A

O tam @Çiğdem- lik konu kesin odaklanır :F
Korkak, Yanımda Kal, Bir Öykü bunları seviyorsun hiç boşuna gıcıklık yapma şimdi :D

Sen Müjde'yi bırak şarkıya ve Gökhan'ın adonislerine odaklan kız. :A
Ben müjdeye odaklanıcam eşkiyamı kiralık aşkı batırdı son 2 yıldır kadın tv izleme keyfimin içine ediyor ayoll bir müzikdinleyip rahatlayacaz kliptede bu kadın çıktı karşıma :A :A :A

Ben müjdeye odaklanıcam eşkiyamı kiralık aşkı batırdı son 2 yıldır kadın tv izleme keyfimin içine ediyor ayoll bir müzikdinleyip rahatlayacaz kliptede bu kadın çıktı karşıma :A :A :A

:FOww ben onu hiç düşünmemiştim kızz odaklan bakalım ne yapacan kıza :F

Durum Leyla'nın nakaratını sadece Ayşegül okuyor, Gökhan da okusa kullanacaktım, söylemiştim bunu zaten sana. :D

Durum leylayı çok severim Ayşegül aldinç bu albümü süper bu şarkıda Gökhan az
bir yerini okuyor:D

Klibe uğurlu gelmiş ama kadın, 56 milyon izlenmeyle Gökhan'ın en çok izlenen klibidir Çatı Katı :A

:FOww ben onu hiç düşünmemiştim kızz odaklan bakalım ne yapacan kıza :F

Durum leylayı çok severim Ayşegül aldinç bu albümü süper bu şarkıda Gökhan az
bir yerini okuyor:D
Nakaratı seslendirmedikten sonra ne işime yarar şarkının en önemli yeri orası. ss

Durum Leyla'nın nakaratını sadece Ayşegül okuyor, Gökhan da okusa kullanacaktım, söylemiştim bunu zaten sana. :D
o şarkıyı beğenmedim çok.
katılsaydın sonlarda olurdun :A
hem sen daha buralardasin demek.
enler listeyi unuttun. yılın ilk listesi :D

daha iyi ayoll nakaratı kadın sçylüyorsa @destere tam puan verir hep sana şşunu diyordu gökhanın şarkısını başkası söylesin diye o taktiği kullan ayoll .A :A :A
destere çok da umrumdaydı o iyi puan verecek diye final puanından mı olsaydım. ss

Al bak seninkiler seslendirmiş şarkıyı O Ses'te :F

destere çok da umrumdaydı o iyi puan verecek diye final puanından mı olsaydım. ss

Al bak seninkiler seslendirmiş şarkıyı O Ses'te :F

aaa bu şrkımıydı bence en iyi eprformanstı şarkı baya iyi :A :A :A

ama destere korişinsöylediğini görünce tekrar düşürrüdü puanını ayoll :F