harika bir karar o diziyi izledikten sonra kösem ne ka süper diziymiş meğerse diyip 1 numaralı fanımız olurAnnemi Reign'e başlattım iyi mi ettim bilmiyorum. Ben bile izlememiştim.
harika bir karar o diziyi izledikten sonra kösem ne ka süper diziymiş meğerse diyip 1 numaralı fanımız olurAnnemi Reign'e başlattım iyi mi ettim bilmiyorum. Ben bile izlememiştim.
O kadar mı kötü. .ss Sen de izliyordun ama.harika bir karar o diziyi izledikten sonra kösem ne ka süper diziymiş meğerse diyip 1 numaralı fanımız olur
iyi bir dizi bence ama ergenlere yöneldiği çok zaman oluyor biraz fantastik ögeler de varO kadar mı kötü. .ss Sen de izliyordun ama.
Deniz Seki Adaletsiz seçim umarım beğenirsiniz
dünyada inanmazdım biteceğine
beni böyle bırakıp gideceğine
şarkıların günahı yok
acıtan sensin içini
hangimiz istedi söyle bu adaletsiz seçimi
hayalin kırılınca
imkansızı umunca
korkular gerçek olunca
göz yaşım ahh kurumuyor
bu yürek ilk defa bugün kırılmıyor
ben unuttum desemde yerin hala dolmuyor
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab
hadi kız bu haftayıda atlat güçlü 2 kişiyi birden ye gelsin bol aksiyon
ve görevini tamamlayıp çeyrek finalde tabutuna gir
Hadi yine iyisin, birincilik sallantidaydi, 4 gözle bekledigim klip sonunda geldi farkindaysan sarki degil klip diyorumBu hafta, 2014 yılına damgasını vuran "Çatı Katı" şarkımızla karşınızdayız. Herkese başarılar.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab
Hadi yine iyisin, birincilik sallantidaydi, 4 gözle bekledigim klip sonunda geldi farkindaysan sarki degil klip diyorum
@MayısKralı
@vadikızı bu klipte ben sarkidan cok Gökhana odaklaniyorum hep : A
@Bully (enler listesi nerde 😛 )
Ben de konusunu açacaktım şimdi ablaayy bende yaa yakışıklı çocuk bu arada geçen ikinci kez baba olmuş bebek
kucağında öyle tatlı görünüyordu bebekte maşallahh çok tatlı idi Ada koymuşlar ismini
ayy çok tatlıydı bee
Ben de konusunu açacaktım şimdi abla
Sen de parlakçı oldun çıktın başımızaHadi yine iyisin, birincilik sallantidaydi, 4 gözle bekledigim klip sonunda geldi farkindaysan sarki degil klip diyorum
@MayısKralı
@vadikızı bu klipte ben sarkidan cok Gökhana odaklaniyorum hep
@Bully (enler listesi nerde 😛 )
yok ya tek Gökhanin bu klibine öyleyim ama sorumlusu sensin, günlük gözümün önünde profil resminSen de parlakçı oldun çıktın başımıza
@destere de Müjde Uzman'a odaklanır umarım, Gökhan'a odaklanmaya kalkarsa puan düşürür.
bu haftaya zayıf kalmaman lazım kanının son damlasına kadar savas ayoll heyecanlı bir oylama içinsen bu hafta gönderiyordun @Doğu müdahale etmeseydi oylarım böyle değil diyee cadııı
bu haftaya zayıf kalmaman lazım kanının son damlasına kadar savas ayoll heyecanlı bir oylama için
Sen de parlakçı oldun çıktın başımıza
@destere de Müjde Uzman'a odaklanır umarım, Gökhan'a odaklanmaya kalkarsa puan düşürür.
ıyyy müjdemi 😕😕😕Bu hafta, 2014 yılına damgasını vuran "Çatı Katı" şarkımızla karşınızdayız. Herkese başarılar.
Ozan'ın seçimini biliyorum bana söylemiştibakalım @sokak sanati ve özellikle @OzaN ın seçimi çok önemli
ıyyy müjdemi 😕😕😕
senin hatrına puanın biraz torpilli olucak daha fazlasıda o kadın olduğu sürece zor