MusicSurvivor 5.Sezon 12.Hafta Oylama Başladı

eger bu hafta @OzaN Melekle katilacaksa kimse kusura bakmasin ilk 3te olur hatta Gökhan o bekledigim iki sarkidan farkli bir sarkiyla gelirse zirvedede yer alabilir cunku inanilmaz bir anisi var o sarkinin bende 😉

eger bu hafta @OzaN Melekle katilacaksa kimse kusura bakmasin ilk 3te olur hatta Gökhan o bekledigim iki sarkidan farkli bir sarkiyla gelirse zirvedede yer alabilir cunku inanilmaz bir anisi var o sarkinin bende 😉

Diyorsun ki Gökhan kesin tam puanımda, ama tamdan birazda düşük olabilir. :A (Mesaj şaka amaçlı :F :F :F )

Diyorsun ki Gökhan kesin tam puanımda, ama tamdan birazda düşük olabilir. :A (Mesaj şaka amaçlı :F :F :F )
Diyorumki Sibel kis masaliyla gelmedi, Gökhanda cati kati yada yanimda kal sarkisiyla gelmezse Candan zirvemdeki isim olacak 😉

iste ben sana bunu demeye calisiyorum @MayısKralı , kalbime giden sarkilar olunca zirvem degisiyor diye ve Melekte öyle bir sarki.
bu durumda senin Irem asagilara kayiyor. suanki asamada ziynetle yer kapisma durumundasiniz. iki sarkiyida cok ama cok dinlemem gerekiyor hangi siralarda olacak. istemedende olsa sonlardada olabilir

Deniz Seki Adaletsiz seçim umarım beğenirsiniz:D
dünyada inanmazdım biteceğine
beni böyle bırakıp gideceğine
şarkıların günahı yok
acıtan sensin içini
hangimiz istedi söyle bu adaletsiz seçimi

hayalin kırılınca
imkansızı umunca
korkular gerçek olunca
göz yaşım ahh kurumuyor

bu yürek ilk defa bugün kırılmıyor
ben unuttum desemde yerin hala dolmuyor

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab

Deniz Seki Adaletsiz seçim umarım beğenirsiniz:D
dünyada inanmazdım biteceğine
beni böyle bırakıp gideceğine
şarkıların günahı yok
acıtan sensin içini
hangimiz istedi söyle bu adaletsiz seçimi

hayalin kırılınca
imkansızı umunca
korkular gerçek olunca
göz yaşım ahh kurumuyor

bu yürek ilk defa bugün kırılmıyor
ben unuttum desemde yerin hala dolmuyor

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab

bu hamleden sonra marul kafa @denizz19 şarkısını değiştirmeli bence:A

amerikalı ergen bir şarkıcıdan iyidir ziynet yine ama diğerleri için söz veremicem :A
Muhteşem Yüzyıl'dan dolayı bana da yüksek vermen gerekiyor. :A Nedenini bir denklemle açıklayacağım;

Padişah (Sibel CAN) ---> Muhteşem Yüzyıl ---> Süleyman ----> Süleyman&Hürrem aşkı ---> Hürrem ---> Meryem Uzerli

Muhteşem Yüzyıl'dan dolayı bana da yüksek vermen gerekiyor. :A Nedenini bir denklemle açıklayacağım;

Padişah (Sibel CAN) ---> Muhteşem Yüzyıl ---> Süleyman ----> Süleyman&Hürrem aşkı ---> Hürrem ---> Meryem Uzerli
kimse padişah değil falan diyor .ss bize ters.ss