Herkes iyi puan bekliyor onu ne yapacağız?
Candan'a maaş bile bağlarım.
Herkes iyi puan bekliyor onu ne yapacağız?
Tam puan yeterli olur.Candan'a maaş bile bağlarım.
eger bu hafta @OzaN Melekle katilacaksa kimse kusura bakmasin ilk 3te olur hatta Gökhan o bekledigim iki sarkidan farkli bir sarkiyla gelirse zirvedede yer alabilir cunku inanilmaz bir anisi var o sarkinin bende 😉
Diyorumki Sibel kis masaliyla gelmedi, Gökhanda cati kati yada yanimda kal sarkisiyla gelmezse Candan zirvemdeki isim olacak 😉Diyorsun ki Gökhan kesin tam puanımda, ama tamdan birazda düşük olabilir. (Mesaj şaka amaçlı )
Deniz Seki Adaletsiz seçim umarım beğenirsiniz
dünyada inanmazdım biteceğine
beni böyle bırakıp gideceğine
şarkıların günahı yok
acıtan sensin içini
hangimiz istedi söyle bu adaletsiz seçimi
hayalin kırılınca
imkansızı umunca
korkular gerçek olunca
göz yaşım ahh kurumuyor
bu yürek ilk defa bugün kırılmıyor
ben unuttum desemde yerin hala dolmuyor
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab
Sen eğer bu şarkıya da düşük ver bir daha sana cevap bile vermem bak net bir şekilde söylüyorum gayet ciddiyim.bu hamleden sonra marul kafa @denizz19 şarkısını değiştirmeli bence
amerikalı ergen bir şarkıcıdan iyidir ziynet yine ama diğerleri için söz veremicemSen eğer bu şarkıya da düşük ver bir daha sana cevap bile vermem bak net bir şekilde söylüyorum gayet ciddiyim.
Ben bilmem artık. Ziynet'i sevdiğini de biliyorum bana inat kötü verdiğini düşüneceğim artık. .ssamerikalı ergen bir şarkıcıdan iyidir ziynet yine ama diğerleri için söz veremicem
Bu hafta bize oy vermedin. acaba diyorum 1 den daha yuksek bir puanda olurmuyum diye fakat puanlama yapmamissinamerikalı ergen bir şarkıcıdan iyidir ziynet yine ama diğerleri için söz veremicem
o sıska vücudunla seni niye dikkate alıp inat edeyim akıl var mantık varBen bilmem artık. Ziynet'i sevdiğini de biliyorum bana inat kötü verdiğini düşüneceğim artık. .ss
Son sözümdür .sso sıska vücudunla seni niye dikkate alıp inat edeyim akıl var mantık var
o sıska vücudunla seni niye dikkate alıp inat edeyim akıl var mantık var
Muhteşem Yüzyıl'dan dolayı bana da yüksek vermen gerekiyor. Nedenini bir denklemle açıklayacağım;amerikalı ergen bir şarkıcıdan iyidir ziynet yine ama diğerleri için söz veremicem
kimse padişah değil falan diyor .ss bize ters.ssMuhteşem Yüzyıl'dan dolayı bana da yüksek vermen gerekiyor. Nedenini bir denklemle açıklayacağım;
Padişah (Sibel CAN) ---> Muhteşem Yüzyıl ---> Süleyman ----> Süleyman&Hürrem aşkı ---> Hürrem ---> Meryem Uzerli
Şarkı Meryem'e çıkıyor padişah kısmını boşver. Ayrıca biz olarak gerçek bize destek olmalısın.kimse padişah değil falan diyor .ss bize ters.ss