İnanır gibi oldum biraz.Kullandıklarımı listeliyorum. Bunları kullandım.
KULLANDIĞIM ŞARKILAR;
1. HAFTA) GÜL DÖKTÜM YOLLARINA
2. HAFTA) SON VAPUR
3. HAFTA) KANASIN
4. HAFTA) BERİVANIM
5. HAFTA) AND İÇELİM
6. HAFTA) SUİSTİMAL
7. HAFTA) SEN GELMEZ OLDUN
8. HAFTA) HANÇER
9. HAFTA) EMRET ÖLEYİM
10. HAFTA) LALE DEVRİ
11. HAFTA) KISKIVRAK
Bu hafta seni şutlıyoruz inşallahİnanır gibi oldum biraz.
Hangi şarkılar kaldı elinde fikir verebilirimşarkı markıyla gelmiyorum çekiliyorum yarışmadan
Hani bu hafta benim birinci olmamı istiyordun?Bu hafta seni şutlıyoruz inşallah
Bana hiçbir yararın Yok napiyimHani bu hafta benim birinci olmamı istiyordun?
Dağınık Yatak iyi şarkı.Bana hiçbir yararın Yok napiyim
Bu hafta seni şutlıyoruz inşallah
Hangi şarkılar kaldı elinde fikir verebilirim
İyi olmasa buralara kadar saklamam Senin Olsun şarkısına da zamanında iyi yorum yapmışsın ama 2 vermişsin çok yaşa dediğin 2 gün yaşamıyorDağınık Yatak iyi şarkı.
bu hafta hem çift yarismasindan hemde burdan şutlanırsın ve @MayısKralı yine @Çiğdem- ile anlaşmali olduğunu söylerŞarkı değil de Adaletsiz seçimle gelecem sanırım
Zor sevdiğimden değil çok sevdiğimden oluyor bunlar. Sevdiklerime de düşük veriyorum mecburen.İyi olmasa buralara kadar saklamam Senin Olsun şarkısına da zamanında iyi yorum yapmışsın ama 2 vermişsin çok yaşa dediğin 2 gün yaşamıyor
bu hafta hem çift yarismasindan hemde burdan şutlanırsın ve @MayısKralı yine @Çiğdem- ile anlaşmali olduğunu söyler
Zor sevdiğimden değil çok sevdiğimden oluyor bunlar. Sevdiklerime de düşük veriyorum mecburen.
bu hafta hem çift yarismasindan hemde burdan şutlanırsın ve @MayısKralı yine @Çiğdem- ile anlaşmali olduğunu söyler
Sıla ile mi tavlayacaksın yemezler Melek şarkısını seviyorum ama şu an paylaşılan tüm şarkılar güzel Yani nasıl bir puanlama çıkar bilmiyorum ama çocukken çok severdim ama şimdi büyüdümZor sevdiğimden değil çok sevdiğimden oluyor bunlar. Sevdiklerime de düşük veriyorum mecburen.
Ben olsam çocukken sevdiğime tam puanı verirdim sonra gerisini sıralardım.Sıla ile mi tavlayacaksın yemezler Melek şarkısını seviyorum ama şu an paylaşılan tüm şarkılar güzel Yani nasıl bir puanlama çıkar bilmiyorum ama çocukken çok severdim ama şimdi büyüdüm
Fazla baydı o şarkı dinledikçe ama ilk çıktığında çok sevmiştim.Ben doğruları söylüyorum hep Ferdi'nin eleneceğini 1.olacağımı Ajda'nın eleneceğini ve dün ilk ikide olduğumu söylemiştim.
Aşk Eşittir Biz?
Ama ben sen değilim İşime karışma puanını bekleBen olsam çocukken sevdiğime tam puanı verirdim sonra gerisini sıralardım.
Ben olsam çocukken sevdiğime tam puanı verirdim sonra gerisini sıralardım.
Fazla baydı o şarkı dinledikçe ama ilk çıktığında çok sevmiştim.
Herkes iyi puan bekliyor onu ne yapacağız?İrem'in bir şarkısını ne kadar dinliyorsun bilmiyorum ama sana tavsiye şarkıları tadında dinle. İyi puan bekliyorum senden.