Etiketle geleyim reyizBir Halkın polisinin 6.Sezonun fragmanına gelirmisin
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O önemli degil ya baslamis olman önemli olanYani yalan değil ama seninle konuşurken daha başlamadığımı söylemiştim.![]()
Etiketle geleyim reyizBir Halkın polisinin 6.Sezonun fragmanına gelirmisin
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O önemli degil ya baslamis olman önemli olanYani yalan değil ama seninle konuşurken daha başlamadığımı söylemiştim.![]()
Sence yorumum böyle bir izlenim mi veriyor? Yani istersen son bölümü anlatabilirim.Etiketle geleyim reyiz
O önemli degil ya baslamis olman önemli olanbu arada beni yemiyorsun dimi gercekten de basladin yani diziye sanki böyle bir saka yapiyormussun gibi hissediyorum
![]()
Daha önce bir konuda cok pis trollendim o yüzden süpheli yaklasiyorum olaylaraSence yorumum böyle bir izlenim mi veriyor? Yani istersen son bölümü anlatabilirim.![]()
Sanırım TV'den. Baba Candır'ı da sonraki gün netten izlemeyi düşünüyorum. Ayrıca hangi konuda trollenmişsin merak ettim. Bir de o kadar beğendiğin diziyi niye netten izlediğini de bilmek istiyorum.Daha önce bir konuda cok pis trollendim o yüzden süpheli yaklasiyorum olaylaraama sana inandim ya yorumun da iyiydi zaten yeni bölüm gelsin de izleyelim bari
bu arada netten mi izleyeceksin tv den mi ? ben netten izliyorum
![]()
@destere sagolsun beni Ms yarismasind bir güzel trolledi en begendigim yarismaci Fettah Can dedi 2-3 öyle sandim ama oylama günü gördük ki en düsük puani bana vermisSanırım TV'den. Baba Candır'ı da sonraki gün netten izlemeyi düşünüyorum. Ayrıca hangi konuda trollenmişsin merak ettim. Bir de o kadar beğendiğin diziyi niye netten izlediğini de bilmek istiyorum.
Bu arada yeni profil fotoğrafım nasıl olmuş?![]()
@destere sagolsun beni Ms yarismasind bir güzel trolledi en begendigim yarismaci Fettah Can dedi 2-3 öyle sandim ama oylama günü gördük ki en düsük puani bana vermisSanırım TV'den. Baba Candır'ı da sonraki gün netten izlemeyi düşünüyorum. Ayrıca hangi konuda trollenmişsin merak ettim. Bir de o kadar beğendiğin diziyi niye netten izlediğini de bilmek istiyorum.
Bu arada yeni profil fotoğrafım nasıl olmuş?![]()
Muhteşem olmuş be fragman.Bodrum Masalı 17. Bölüm - İnternet Özel Fragmanı
Fragman muhteşem. Haftayaki bölümde kan gövdeyi götürüyor resmen.Bodrum Masalı 18. Bölüm Fragmanı
İkinci fragman da muhteşem olmuş.Bodrum Masalı 18. Bölüm 2. Fragman:
Offfffff bu nasil fragmanBodrum Masalı 18. Bölüm 2. Fragman:
Tükürdüğünü yalamana bayılıyorum.İlk 6 bölümü izlemiştim bugün 7. bölümü izledim kafam nereden estiyse.
Ama baya sağlam bir bölümdü. Bıraktığımda plajın açılışında sorunlar olmuştu diye hatırlıyorum, bu bölüm açılışı yaptılar Cenk engellemişti açılışı, alacakları borucunu almaya gelince Cenk'e ödettirdiler tabi Cenk'de istedi Su'nun gözüne girmek için.
Su - Kelebek yakınlaşması oldu bu bölüm. Bakalım ne zaman sevgili olacaklar. Ateş ile Aslı'da aynı, Ateş tam Aslı'ya yürüyor diyorum yine Alara'ya gidiyor ilk bölümlerde de hep böyleydi bunların sevgili olma durumu uzun sürcek gibi.
Uzay karakteri dizinin kötü karakterinden ama bu kötü karakteri sempatik kılmışlar, daha öncede demiştim dizilerde kötü karakteri izleyiciye en iyi şekilde aktaran dizileri severim.Şu repliğe baya güldüm; -Üvey babam bana üvey anne mi getiriyor.
Final kısmı muazzam bitti. Faryalı ile Yıldız'ın eskiden sevgili olduklarını Ateş'e söylediler, aynı an da Aslı'da, Evren'i Gözde'yle yakaladı.![]()
Bu tükürdüğümü yalamak değil. Öyle olması için diziyi başta kötülemem gerekirdi ama bu diziyi bırakmam ani oldu kötülemedim hiç.Tükürdüğünü yalamana bayılıyorum.![]()