Kanal D Bodrum Masalı - Dizi Yorumları

Fragmanı izledin mi bilmiyorum Su'ya yeni bir parlak geliyor, müzik hocası olarak. :) Kelebek de sen de avcunuzu yalayacaksınız gibi yine :A

bu gidişle kelebeğin kerem gibi çöllere vurması beklenir bence ne aile ama bir türlü aşktan yana şansları yok abi bir yandan kelebek öte yandan sülale boyu hayattan kazık yemek için doğmuşlar sanki :))

ben genelde tekrarlari izliyorum :) bir ara cevirdigimde faryalinin yaninda eski turkfilimlerinden biri vardi. hale soygaziydi galiba. bakarim baska zaman tekrarina.
altin kelebek fiyaskoydu zaten. ben baba candir ve seviyor sevmiyora baktim arasira :)
artık tekrarı izlemene gerek yok yukarda nerdeyse her sahnesini anlattım :))

ben genelde tekrarlari izliyorum :) bir ara cevirdigimde faryalinin yaninda eski turkfilimlerinden biri vardi. hale soygaziydi galiba. bakarim baska zaman tekrarina.
altin kelebek fiyaskoydu zaten. ben baba candir ve seviyor sevmiyora baktim arasira :)
Kanal d ben bilmem eşim biliri saat 2 ye aldı hafta içi her güne yerine dizi tekrarı

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muhteşem bir bölümdü harikaydı .. sona doğru heyecan gitikçe yükseldi artık yıldız yani şevvalde uyum sağladı sanırım diziye @Bully .. kadın eskisi kadar sırıtmıyor :)

sondaki kelebek faryalı sahnesi duygu yüklü bir sahneydi şahaneydi

yıldızla evrenin toptan su ya hücum ettikleri sahnede nerdeyse ben araya girip su yu korumaya alacaktım ateş yuvarlğı benden önce davrandı :) o kadarda kıza yüklenilmezki ?

her işin sonunda bir hayır vardır derler öylede oldu son sahnede cenk yuvarlağı esmer kızla donsuz yakalandıda bundan sonra artık su, kertenkele peşinde koşmaz sanırım :)

uzay bir alem! hediyelerle aslı, ateş, alara üçlüsünü birbirine düşürmesi ilginçti :)

unutmadan hep söylemek isteyipte unuttuğum şeyi söyliyimde rahatlıyayım bari :) duygusal sahnelerde çalınan şarkılar harika .. yalnız kısık sesle konuşurken karakterler arkada çalan fon müziği çok aşırı yüksek çıkıyor bazen sesleri bastırıyor bu durumu kınıyoruz ayrıyetten :)
izlemis kadar oldum sagol kanka :A

Zaten Hayat Şarkısı'nda da BM'yi göstermişlerdi. Görüldüğü gibi Hülya Cevher efsanesi her yerde. 😎

Bu arada hangi yönden benzetti? :A

Fitne yönünden kastetti. Hem başka ne yönü var ki.:A

Evet o sahneyede denk geldim. Hülya ile Kerim izliyordu sanırım üzüm yiyordu.:F

Son düzenleme:
Fitne yönünden kastetti. Hem başka ne yönü var ki.:A

Evet o sahneyede denk geldim. Hülya ile Kerim izliyordu sanırım üzüm yiyordu.:F
Sen 2-3 sahneyi birden karıştırdın resmen. Kerim ve Nilay izliyordu son bölümde. :A

Bu arada Hülya'mın tabii ki de fitneden çok bir sürü yönü var. Mesela güzellik, duruluk, zeka, anaçlık, iyi kalplilik, muhteşemlik, yetenek, gelecek sene alacağı Altın Kelebek vb. :love1:

Sen 2-3 sahneyi birden karıştırdın resmen. Kerim ve Nilay izliyordu son bölümde. :A

Bu arada Hülya'mın tabii ki de fitneden çok bir sürü yönü var. Mesela güzellik, duruluk, zeka, anaçlık, iyi kalplilik, muhteşemlik, yetenek, gelecek sene alacağı Altın Kelebek vb. :love1:

Yaw he he.:A

Fragmanlar müthiş, merakla bekliyoruz bölümü. :D

@destere Su'yu kaptırdın Kelebek'e geçmiş olsun :A

benim kapabilme şansım yoktu zaten kızdan umudu kestik :) ama kelebek yine kötünün iyisi diyelim cenk kertenkelesine kalsa daha çok zoruma giderdi :))

Bodrum Masalı 14. Bölüm Fragmanı:

ben aynı gün tv den izleyemiyorum hep bir gün sonra netten takip ediyorum bu haftaki bölüm yine çok iyiydi bana kalsa bu diziyi su hatrına 20 yıl uzatırım :)

benim kapabilme şansım yoktu zaten kızdan umudu kestik :) ama kelebek yine kötünün iyisi diyelim cenk kertenkelesine kalsa daha çok zoruma giderdi :))

ben aynı gün tv den izleyemiyorum hep bir gün sonra netten takip ediyorum bu haftaki bölüm yine çok iyiydi bana kalsa bu diziyi su hatrına 20 yıl uzatırım :)
bence bomba patlatsın lisede cahit intikam için ancak öyle yani canlı bomba

Muhteşem bir bölümdü, hatta dizinin en iyi bölümlerinden birisiydi.

Bölümün yıldızı kesinlikle Kelebek'ti, Uzay, Ateş, Aslı ve Su da iyilerdi ama Kelebek gerek Su'ya açılması, gerek Ateş'e verdiği tavsiyeler, gerek de Evren ve Gözde'ye yaptığı esprilerle bölüme damgasını vuran isim oldu. :D Senaristler sonunda dizinin en sevdiğim karakteri olan Kelebek'e güzel replikler yazmayı becermişler. :D Sonunda Su ile de birleştiler, haftaya da onların öpüşmesini izleyecez, sıra Faryalı'da artık o da yapışsın Yıldız'ın dudaklarına. :F

Aslı - Ateş öpüşmesi gerçekleşti sonunda. Uzay müthiş entrikalarıyla birleştirdi ikisini, giderek daha sempatik olmaya başlıyor. :D

Faryalı - Yıldız cephesinde de yavaş yavaş güzel şeyler oluyor, o fotoğrafların yanması da iyi olmadı tabii Allah Evren'i kahretsin. ss

Cenk ve Rana yoktu bu bölümde, çok da güzel oldu ama haftaya Cenk gelsin de Kelebek'le Su'yu görsün. :A

Fragman da ateş ediyor bu arada @destere senin Faryalı'ya koptum, "öpseydin lan adam olsaydın öperdin" :F

Merakla bekliyoruz gelecek bölümü. :Z

Muhteşem bir bölümdü, hatta dizinin en iyi bölümlerinden birisiydi.

Bölümün yıldızı kesinlikle Kelebek'ti, Uzay, Ateş, Aslı ve Su da iyilerdi ama Kelebek gerek Su'ya açılması, gerek Ateş'e verdiği tavsiyeler, gerek de Evren ve Gözde'ye yaptığı esprilerle bölüme damgasını vuran isim oldu. :D Senaristler sonunda dizinin en sevdiğim karakteri olan Kelebek'e güzel replikler yazmayı becermişler. :D Sonunda Su ile de birleştiler, haftaya da onların öpüşmesini izleyecez, sıra Faryalı'da artık o da yapışsın Yıldız'ın dudaklarına. :F

Aslı - Ateş öpüşmesi gerçekleşti sonunda. Uzay müthiş entrikalarıyla birleştirdi ikisini, giderek daha sempatik olmaya başlıyor. :D

Faryalı - Yıldız cephesinde de yavaş yavaş güzel şeyler oluyor, o fotoğrafların yanması da iyi olmadı tabii Allah Evren'i kahretsin. ss

Cenk ve Rana yoktu bu bölümde, çok da güzel oldu ama haftaya Cenk gelsin de Kelebek'le Su'yu görsün. :A

Fragman da ateş ediyor bu arada @destere senin Faryalı'ya koptum, "öpseydin lan adam olsaydın öperdin" :F

Merakla bekliyoruz gelecek bölümü. :Z

su yu gördüğüm her sahne harikaydı :)

kelebeğin sarhoşken evren ve gözdeyle dalğa geçtiği sahneler güzeldi
yine faryalı kelebek sahneleri güzeldi ikisi arasındaki diyaloğlar hep renkli geçiyor :)
bölümün renkli karakterlerinden biri yine bence uzaydı tam bir fırlama :) aslıyla ateşi o kadar kolay kandırması pekde hoş olmuyor hanı ateşi kandırsın kandırdığı kadar aslının o durumlara düşmesi üzücü :) yine gönençle gözde arasında çöpçatanlık yaptığı sahneler komikti :) gözde için ''bu kadına elinle dokun iki gün sonra doğurur çok anaç '' derken kahkaha attım :)

şu evrenin tehtit ettiği olay ateşin faryalının çocuğu olduğunu açıklarım şantajı sanırım .. yalnız şevval harbiden rolüne bir türlü kendini veremiyor öyle havada kalıyor tepkileri üzülüyoruz tabi sevdiğim bir insandır şahsen :)
çırpı kızı seviyoruz ama keşke yanındakilerin birbirine karşı ne hissettiğini değilde kendisine karşı hissedilen şeylerin farkınada varsa:)) ateş seviyorum haricinde her foktan kelimeyi kullandı kız hala o kelimeyi bekliyor yani bırak o kelimede eksik olsun illaki onu söyletecek? tabi ateş yuvarlağıda lafı evirip çeviriyor bir türlü söyleyemedi nerdeyse o yüzden çırpı kız karanlıklarda kötü yola düşecekti :)

evet fragmanı bende izledim faryalının öğütleri harika zaten her fırsatta diyor benim gibi mallaşma sevdiğin kızı kaçırma diyorda kelebek çok hımbıl biri :) ama su da yani, insana inşatta da yaptırır gökdelende yani kız bi harika:)

fragman güzel gözde bir an önce faryalıya bilmediği şeyi söylesede hikayenin yönü o tarafa doğru kaysa :)
su - kelebek arasındaki ilişki çok hızlandı onu biraz yavaşlatmaları lazım :)aşk arada engel olduğu müddetçe değer kazanır engeller kalkınca sıradanlaşır ona bir çözüm bulmaları lazım :)
yine çırpı aslı ile ateş arasındaki ilişkide hızlandırılmış tura girdi yavaşlaması şart:)

lara psikolojik vaka:) aslında güzel kız bazen sevmek istiyorum ama sanki el atınca elimi ısıracakmış gibi duruyor tehlikeli yani :)