Kanal D Bodrum Masalı - Dizi Yorumları

aga son bölümü henüz izleyemedim ama dizi müthiş gidiyor günle münle alakası yok ilk bölümünden beri büyük bir zevkle izliyorum. ateş kesin faryalının oğlu zaten o sinyali bikaç bölüm önce verdiler net bi şekilde tek korkum düşük reytinglerden dolayı erken final olması
Kanal D eski Kanal D değil artık, çok dizi yapmadığı için elindeki yapımlara şans tanıyor. Bu dizi de Güneşin Kızları gibi torpilli zaten, bu Pazar Altın Kelebek verirlerse şaşırmam. :D Yani en az 39 bölüm sürer diyorum ben, ab ve abc1'de 5'in altına düşmememiz lazım.

Survivor'dan etkilenir miyiz diye düşünüyorum ama Bodrum Masalı ergen dizisi değil aksine gitgide yükselmemiz lazım, hoş ne güzel 6 reytinge çıkmıştık, Perşembe gibi boş bir günde niye düştük anlayabilmiş değilim :D

dizinin tekrarini dun izledim guzeldi. ileriki bölumlere bakarim. @destere ye katiliyorum @Bully su ile ilgili ilk cumlende batirmissin yorumunu :)
Ne diyeyim Allah muhabbetinizi arttırsın :A

neyse ben cikiyorum artik. senle yazismak sakincali. sonra "cilvelesti" diyorsun.
iyi geceler. ruyanda @Çiğdem- i ve oklavasini gör :D

Kanal D eski Kanal D değil artık, çok dizi yapmadığı için elindeki yapımlara şans tanıyor. Bu dizi de Güneşin Kızları gibi torpilli zaten, bu Pazar Altın Kelebek verirlerse şaşırmam. :D Yani en az 39 bölüm sürer diyorum ben, ab ve abc1'de 5'in altına düşmememiz lazım.

Survivor'dan etkilenir miyiz diye düşünüyorum ama Bodrum Masalı ergen dizisi değil aksine gitgide yükselmemiz lazım, hoş ne güzel 6 reytinge çıkmıştık, Perşembe gibi boş bir günde niye düştük anlayabilmiş değilim :D

yok almayayim
Seninle muhabettimiz daha seviyeli 😉

kanal d nin berbat bi kanal olduğunu düşünüyorum zaten bodrum masalını netten takip ediyorum başka da izlediğim bişey yok. İnşallah bitirmezler dediğin gibi ergen dizisi değil en azından bu sezonu tamamlasın da keyifle izleyelim

artık @dosimosi ile işi bayağı ilerlettik işi üç vakte kadar bana yüz görümlülüğü takacaktır yoksa kendimi göstermem :) zaten @Çiğdem- den yüz görümlülüğü bekledim kız o kadar cimriki paraya kıyıpta bana bişeyler almadı ama dosi öylemi çok bonkör vede genişşşş (bir kalbi var diyecekltim hemen zerrin özeri çağrıştırmasın:) ) yani dosiyle geleceğimiz parlak 90 yıl sonra aynı yastıkta kurtlanmış olarak görürsek birbirimizi şaşırmayalım :)

yok almayayim
Seninle muhabettimiz daha seviyeli 😉
@destere aldın mı cevabını sana seviyesiz diyor yani dosicim :A Yine hüsrana uğradın maalesef, seni Çiğdem'den başka kimse çekmez. :A Hoş Çiğdem'i de senden başka kim napsın kısacası birbiriniz için yaratılmışsınız :)

Fragmanlar muhteşem. Yeni günümüze geçtiğimizden beri bölümler daha bir güzelleşti. Stok bölümler bitince seyircinin isteklerini dikkate aldılar sanırım. Su - Kelebek, Aslı - Ateş ve Faryalı - Yıldız yakınlaşıyorlar, güzel. :D

Ateş de büyük ihtimalle Faryalı'nın oğlu çıkacak. Yeni bölümü iple çekiyorum. :D

@sokak sanati @eskici @destere @turkuazz @takas sizden de bir yorum alalım dizinin genel gidişatı hakkında :A
Dizi cok iyi gidiyor bölümlere diyecek bir seyim yok ama reytingleri biraz daha arttirsak daha iyi olacak pazara gectigimiz ilk bölüm iyi basladik ikinci bölümde asagi yukari ayni oranlari aldik ama ben artis bekliyordum artmaliydi yani insallah bu hafta artar biraz daha :D Kanal D nin bitirmeyecegini bilsem reyting cok da önemli degil zaten dizi hikayesini güzel bir sekilde tamamlayip final yapsin yeter yani :D

artık @dosimosi ile işi bayağı ilerlettik işi üç vakte kadar bana yüz görümlülüğü takacaktır yoksa kendimi göstermem :) zaten @Çiğdem- den yüz görümlülüğü bekledim kız o kadar cimriki paraya kıyıpta bana bişeyler almadı ama dosi öylemi çok bonkör vede genişşşş (bir kalbi var diyecekltim hemen zerrin özeri çağrıştırmasın:) ) yani dosiyle geleceğimiz parlak 90 yıl sonra aynı yastıkta kurtlanmış olarak görürsek birbirimizi şaşırmayalım :)
haha yine acele karar vermissin.
kiz @Çiğdem- gör iste. seni hemen gömdu bu :A yelkenler suya indi :F
Ben askinizin sinanmasi icinmi gönderildim ne ama senin manitan sinavi gecmedi :)
@destere zengin insanlar daha cimri olurlarmis :D unutma bunu

aaaa öyle demek beyefendi sen yine kaşınıyorsun yarın öbürgün tekrar bana geldiğinde kara kaplı defterimle karşılacaksın şuan 1.sırada sen varsın defterimde :F
kisiye_ozel_kara_kapli_defter-25914_600_600.jpg

aaaa öyle demek beyefendi sen yine kaşınıyorsun yarın öbürgün tekrar bana geldiğinde kara kaplı defterimle karşılacaksın şuan 1.sırada sen varsın defterimde :F
kisiye_ozel_kara_kapli_defter-25914_600_600.jpg
@destere bir yolunu bulur seni yine kendine baglar. sizinkizi saplantili bir sevgi
böyle maceralar sizi birbirinize miknatis gibi cekmeye devam eder :)

Hayat Şarkısını andılar dizide @Aserat Dizinin sıkı fani olursun artık.:A Alara'ya Uzay hayat Şarkısında ki Hülya gibi oldun dedi.:F

Şahane bir bölümdü yine, Su sonunda Cenk'le Rana'yı bastı, haftalardır bu sahneyi bekliyordum ben. :D

Şimdi başlasın Su-Kel aşkı. :Z

muhteşem bir bölümdü harikaydı .. sona doğru heyecan gitikçe yükseldi artık yıldız yani şevvalde uyum sağladı sanırım diziye @Bully .. kadın eskisi kadar sırıtmıyor :)

sondaki kelebek faryalı sahnesi duygu yüklü bir sahneydi şahaneydi

yıldızla evrenin toptan su ya hücum ettikleri sahnede nerdeyse ben araya girip su yu korumaya alacaktım ateş yuvarlğı benden önce davrandı :) o kadarda kıza yüklenilmezki ?

her işin sonunda bir hayır vardır derler öylede oldu son sahnede cenk yuvarlağı esmer kızla donsuz yakalandıda bundan sonra artık su, kertenkele peşinde koşmaz sanırım :)

uzay bir alem! hediyelerle aslı, ateş, alara üçlüsünü birbirine düşürmesi ilginçti :)

unutmadan hep söylemek isteyipte unuttuğum şeyi söyliyimde rahatlıyayım bari :) duygusal sahnelerde çalınan şarkılar harika .. yalnız kısık sesle konuşurken karakterler arkada çalan fon müziği çok aşırı yüksek çıkıyor bazen sesleri bastırıyor bu durumu kınıyoruz ayrıyetten :)

Çok iyi bir bölüm oldu bu dizi çok iyi oranlar almayı hak ediyor:)Alara tam psikopat oldu ya,uzayda ortalığı iyi karıştırdı bunuda fazlasıyla başarmış oldu:) Faryalı ile kelebeğin konuştuğu sahne çok iyiydi,gözdeyi Aslının artık söylemesi lazımdı:) Su ikinci defa ihaneti yaşadı bundan sonra araları da toparlanmaz:)

muhteşem bir bölümdü harikaydı .. sona doğru heyecan gitikçe yükseldi artık yıldız yani şevvalde uyum sağladı sanırım diziye @Bully .. kadın eskisi kadar sırıtmıyor :)

sondaki kelebek faryalı sahnesi duygu yüklü bir sahneydi şahaneydi

yıldızla evrenin toptan su ya hücum ettikleri sahnede nerdeyse ben araya girip su yu korumaya alacaktım ateş yuvarlğı benden önce davrandı :) o kadarda kıza yüklenilmezki ?

her işin sonunda bir hayır vardır derler öylede oldu son sahnede cenk yuvarlağı esmer kızla donsuz yakalandıda bundan sonra artık su, kertenkele peşinde koşmaz sanırım :)

uzay bir alem! hediyelerle aslı, ateş, alara üçlüsünü birbirine düşürmesi ilginçti :)

unutmadan hep söylemek isteyipte unuttuğum şeyi söyliyimde rahatlıyayım bari :) duygusal sahnelerde çalınan şarkılar harika .. yalnız kısık sesle konuşurken karakterler arkada çalan fon müziği çok aşırı yüksek çıkıyor bazen sesleri bastırıyor bu durumu kınıyoruz ayrıyetten :)
Fragmanı izledin mi bilmiyorum Su'ya yeni bir parlak geliyor, müzik hocası olarak. :) Kelebek de sen de avcunuzu yalayacaksınız gibi yine :A

altın kelek yarışmasını seyredeceğine diziyi izleseydin bari, neler kaçırdın neler :)
ben genelde tekrarlari izliyorum :) bir ara cevirdigimde faryalinin yaninda eski turkfilimlerinden biri vardi. hale soygaziydi galiba. bakarim baska zaman tekrarina.
altin kelebek fiyaskoydu zaten. ben baba candir ve seviyor sevmiyora baktim arasira :)