En İyi Oyuncu Yarışması--Aralık Ayı-- Oylama Başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Biz Atacan'la şifreli konuşuruz yılan dili :A
Buna TOTAL'in çekim gücü diyoruz. :bhr: Nedense de işin içinde hep sen oluyorsun. :A

Dilimizi anlaman için önce Küçük Gelin ve Gurbet Kadını'nı izleyeceksin sonra da Hayat Devam Ediyor ve Yılanların Öcü ile lisans yapıp, Aşk ve Mavi ile de yüksek lisans yapacaksın işte o zaman @denizz19 ile aramızdaki dili çözersin. :F
Ozaman benden alıntılama ayoll uzakta yılanlasın .A :A :A

Buna TOTAL'in çekim gücü diyoruz. :bhr: Nedense de işin içinde hep sen oluyorsun. :A

Dilimizi anlaman için önce Küçük Gelin ve Gurbet Kadını'nı izleyeceksin sonra da Hayat Devam Ediyor ve Yılanların Öcü ile lisans yapıp, Aşk ve Mavi ile de yüksek lisans yapacaksın işte o zaman @denizz19 ile aramızdaki dili çözersin. :F
Daha iyi özetlenemez :A

Ozaman benden alıntılama ayoll uzakta yılanlasın .A :A :A
Sana ne istediğimi alıntılarım .ss

Kenafir gözlü kız ıyy zaten hiç sevmiyorum seni .ss

ben anaokulunu yasemin saylan; ilkokulu kumru; ortaokulu ferhunde ; liseyi firdevs yöreoğlu; üniversiteyi hürrem sultan ile okumuş; neriman iplikçiyle mastır yapmış; biz safiye sultanla da doktoramı vermişim; inşallah kösem sultanımızla da prof. olucam sen kimsin de bana laf ediyorsun, hadsiz:A (en sevdiğim aşağılama türü @Forumdash örnek al :A)

ben anaokulunu yasemin saylan; ilkokulu kumru; ortaokulu ferhunde ; liseyi firdevs yöreoğlu; üniversiteyi hürrem sultan ile okumuş; neriman iplikçiyle mastır yapmış; biz safiye sultanla da doktoramı vermişim; inşallah kösem sultanımızla da prof. olucam sen kimsin de bana laf ediyorsun, hadsiz:A (en sevdiğim aşağılama türü @Forumdash örnek al :A)
Çok farklı kulvarlardan eğitim hayatımızı sürdürmüşüz cidden. :A

ben @mrt-06 ya gönderme yapmadım o beni bilir :A :A :A

@xemrexxx in kalplı göz teşekkürünü harun kullanıyordu sürekli onu dedim atacanla bir alakası yok ortalıüı akrıştırma ayoll :A
Abla senle ilgisi yok ya. :D

Firidevs Yöreoğlu zamanı liselimiydin :F

O zamanlar forumda olsaydım (sen o zamanlar forumdamıydın?) ergen derdim seni gıcık etmek için :F
yaşın ortaya çıkacak çiğdem abla gibi :A neyse behlülü niye dışladınız:F

ayy sen sus beee benim kaliteli oylarım sayesinde ayakta duruyor bu kıytırık yarışman :A
sensin kıytırık paçoz.ss

:FAllah seni ya pestilim çıktı bu nasıl liste yapmak böylee:F
senin pestilin de bayattır neticede yaşlı bir insansın :A

oylarını gönderenler: @Çiğdem- @dosimosi @yader @pompy @ozmoturk teşekkürler erkenden gönderdiğiniz için:hearteyes:

göndermeyenler : @destere @denizz19 @Harunnn60 @Forumdash @cookies @vadikızı @mrt-06 @soo @Aserat @Bully @FaJi @MasacRE- @MEnes @Billy Kane @EFE UYSAL @eskici @Felon @tolgab @MayısKralı @Diyar Semran @hasancrtk16 @turkuazz @gizem ak @papuleoo

diyar semran isimli arkadaş foruma girmiyor 3 haftadır yerine biri lazım @Sherlock @Tzira @yatutarsa @sürgünüm oy kullanır mısınız :bhr:

daha süremiz var nasıl olsa iki güne hazırlarım listeyi :)