En İyi Oyuncu Yarışması--Aralık Ayı-- Oylama Başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim 1 verdiğim kadın oyuncuya yüksek verenlerin oyunu sayma asıl ayoll benim sayemde kim şike yapıyormus haksız puan veriyormus öğrenme fırsatı veriyorum sana :A :A :A

BENSU SORALA M 8-9 veren allahtan korksun bee onları sayma :A :A :A
neyse oy kullanan sayısında içerde fark atmış :A vatanım sensin de @denizz19 un kırgınlara tokadı yapıştırmış:A @mrt-06 @cookies @vadikızı @dosimosi @eskici @Forumdash @destere @Bully @Harunnn60 @Aserat
hjghghg4.png

@destere de oylayacakmı ayoll .A :A :A
tabisi de :A 4 tanecik dizi izliyormuş o koca totosuna yakışmadı.ss neyse kiralık aşk haberi okuyordum şu resmi alttan gördüm kuru kız dekolte giymiş dedim resmin tamamını görünce ben şok 😱 iyi ki @destere görmemiş atılırdı senin oğlana hor kullanırdı:A
,DD8ZNTjQWUaEE1yY_FxFcg.jpg

tabisi de :A 4 tanecik dizi izliyormuş o koca totosuna yakışmadı.ss neyse kiralık aşk haberi okuyordum şu resmi alttan gördüm kuru kız dekolte giymiş dedim resmin tamamını görünce ben şok 😱 iyi ki @destere görmemiş atılırdı senin oğlana hor kullanırdı:A
Ekli dosyayı görüntüle 53339
oğlanı boşver ben sana şu yarışmanı soracaktım orda karakterlerimi oyluyoruz oyuncularımı :)
izlemediğimiz dizi karakterine puan veremiyormuyuz son durum nedir :)

oğlanı boşver ben sana şu yarışmanı soracaktım orda karakterlerimi oyluyoruz oyuncularımı :)
izlemediğimiz dizi karakterine puan veremiyormuyuz son durum nedir :)
attığım listelerdeki oyuncuları oylayacaksın işte:D izliyorum dediğin dizileri attım sadece

attığım listelerdeki oyuncuları oylayacaksın işte:D izliyorum dediğin dizileri attım sadece
bende diyorum niye hepsi tanıdık diye :) demek ordan kurtardık durumu yalnız bu şekilde batırmak istediğim karakterler elimden kurtulmuş oluyor :)

kız loçko nasıl isim tabi olmaz:F
hahaha aa sus beee genc oyunculardan en iyi 2 oyuncumuzu almamıssın :F
hayat-bazen-tatlidir-locko-sevgilisi.jpg

hayat-bazen-tatl%C4%B1d%C4%B1r-oyuncusu-nadir.jpg

oylarını gönderenler: @Çiğdem- @dosimosi @yader @pompy @ozmoturk teşekkürler erkenden gönderdiğiniz için:hearteyes:

göndermeyenler : @destere @denizz19 @Harunnn60 @Forumdash @cookies @vadikızı @mrt-06 @soo @Aserat @Bully @FaJi @MasacRE- @MEnes @Billy Kane @EFE UYSAL @eskici @Felon @tolgab @MayısKralı @Diyar Semran @hasancrtk16 @turkuazz @gizem ak @papuleoo

diyar semran isimli arkadaş foruma girmiyor 3 haftadır yerine biri lazım @Sherlock @Tzira @yatutarsa @sürgünüm oy kullanır mısınız :bhr: