En İyi Oyuncu Yarışması--Aralık Ayı-- Oylama Başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
oylarını gönderenler: @Çiğdem- @dosimosi @yader @pompy @ozmoturk teşekkürler erkenden gönderdiğiniz için:hearteyes:

göndermeyenler : @destere @denizz19 @Harunnn60 @Forumdash @cookies @vadikızı @mrt-06 @soo @Aserat @Bully @FaJi @MasacRE- @MEnes @Billy Kane @EFE UYSAL @eskici @Felon @tolgab @MayısKralı @Diyar Semran @hasancrtk16 @turkuazz @gizem ak @papuleoo

diyar semran isimli arkadaş foruma girmiyor 3 haftadır yerine biri lazım @Sherlock @Tzira @yatutarsa @sürgünüm oy kullanır mısınız :bhr:
Ziynet'e İYi puan vermediysen kullanmam :A

oylarını gönderenler: @Çiğdem- @dosimosi @yader @pompy @ozmoturk teşekkürler erkenden gönderdiğiniz için:hearteyes:

göndermeyenler : @destere @denizz19 @Harunnn60 @Forumdash @cookies @vadikızı @mrt-06 @soo @Aserat @Bully @FaJi @MasacRE- @MEnes @Billy Kane @EFE UYSAL @eskici @Felon @tolgab @MayısKralı @Diyar Semran @hasancrtk16 @turkuazz @gizem ak @papuleoo

diyar semran isimli arkadaş foruma girmiyor 3 haftadır yerine biri lazım @Sherlock @Tzira @yatutarsa @sürgünüm oy kullanır mısınız :bhr:

gönderiyorum şimdi :D

bu arada ben konuyu reyting anketlerine açmamış mıydım ne ara senaryo etkinliklerine geldi ay resmen gerçek biz xemrexxx e oyun bu izdivaç programları gibi kjurgu demek istiyorlar programıma:(
Taşıdım :A o kadar yükünü çektim artık Ziynet'e en az 5 verirsin .ss

@Harunnn60 emrenin içine girmiş ayoll 😱😱😱 @detere

teşekkürler erkenden gönderdiğiniz için:hearteyes:

@destere

bu arada ben konuyu reyting anketlerine açmamış mıydım ne ara senaryo etkinliklerine geldi ay resmen gerçek biz xemrexxx e oyun bu izdivaç programları gibi kjurgu demek istiyorlar programıma:(
Bunun cezası olduğunu biliyorsun demi. :A Taşıdım.

İzdivaçların neresi kurgu be Zuhal'inki kurgu sadece. :A

@Harunnn60 emrenin içine girmiş ayoll 😱😱😱 @detere

teşekkürler erkenden gönderdiğiniz için:hearteyes:

@destere
kişisel algılama sen orada 5 kişi var en az teşekkür sana:A bu arada bu @vadikızı teyze hala gönderemedi resmen iyice yaşlandı oyları göndermeden ölmese bari:(

Bunun cezası olduğunu biliyorsun demi. :A Taşıdım.

İzdivaçların neresi kurgu be Zuhal'inki kurgu sadece. :A
neyin cezası :A

:F hep sana denk geliyor :A
Buna TOTAL'in çekim gücü diyoruz. :bhr: Nedense de işin içinde hep sen oluyorsun. :A

o yılan dilinizle ne konuşuyonuz yine .ss
Dilimizi anlaman için önce Küçük Gelin ve Gurbet Kadını'nı izleyeceksin sonra da Hayat Devam Ediyor ve Yılanların Öcü ile lisans yapıp, Aşk ve Mavi ile de yüksek lisans yapacaksın işte o zaman @denizz19 ile aramızdaki dili çözersin. :F