Ayy sana her şey tatlı geliyor ZatenÖrüyorum zaten bebek yeleği başladım daha bitiremedim tabe
bana çok tatlı geldi ama![]()
Ayy sana her şey tatlı geliyor ZatenÖrüyorum zaten bebek yeleği başladım daha bitiremedim tabe
bana çok tatlı geldi ama![]()
Vatanım sensin dizisini geçemez tabi , ama cesur ve güzel için dişli rakip olacağı açık şu projeksiyon noktasında kanalın görüntüsü etkileyen unsur mu ?Vatanım Sensin varken sanmıyorum ama Brezilya dizisinden daha kaliteli bir rakip gibi görünüyor.![]()
Ayy sana her şey tatlı geliyor Zatenbana da bir kazak örsen
![]()
Bana niye bakarak örüyorsunHerşeymiaa sende ama neyse ayy örerim ne demek yanımda olman lazım
sana baka baka örmem lazım![]()
Ne kadar terbiyesiz bir herif oldun sen kime çektin bilmiyorum .ssBelli oluyor.![]()
Senin duymak istediğini söylüyorum.Ne kadar terbiyesiz bir herif oldun sen kime çektin bilmiyorum .ss
Sen benim duymak istediğimi nerden biliyorsunSenin duymak istediğini söylüyorum.![]()
Kerem'in kasları seninkilerden iyi görünüyordu ona ne diyeceksinSenaryo öyle ahım şahım olmasa da dizi izletti kendisini sıkmadan. Bence olayların çabuk ilerlemesi güzel oldu, senaristin illa ki vardır bir planı. Boks maçlarını bekliyoruz merakla.
Ece Yörenç tesadüfi olaylardan fazlasıyla yararlanmış yine.Kerem - Leyla uyumu harikaydı, Gürkan Uygun ve Osman Alkaş da çok iyilerdi. Yan kadroda iyi isimler var aslında ama fazla ön plana çıkmadılar ilk bölümde.
Şampiyon, Ali'nin, oğlu olduğunu ilk bölümden öğrendi bakalım Ali ne zaman öğrenecek
İnşallah hazır diğer diziler de yokken bol tekrarla kitlesini oluşturur dizi. Gelecek bölümü bekliyoruz bakalım.![]()
Eteği olmasaydı diyorsun daha ne diycen ayrıca bu laftan nereye bağlamamı bekliyorsun.Sen benim duymak istediğimi nerden biliyorsunhem ben kızın eteği dedim sen direk bu duş muhabbetini ateşlendirdin aman alevlendirdin işte
![]()
La saftirik eteği kısacıktı yani giymese de olur mantığında dedimEteği olmasaydı diyorsun daha ne diycen ayrıca bu laftan nereye bağlamamı bekliyorsun.Bak artık ağzından kaçıyor ben bir şey demiyorum, Mart ayındaki kediler gibisin.
![]()
Ben izlemiyorum ki şuan. Mesajına göre yorum yaptım.La saftirik eteği kısacıktı yani giymese de olur mantığında dedimnasıl anlamış hele
dizi pek sarmadı gibi ama bakalım
![]()
Klasik Ay Yapım dizileri gibi soğukBen izlemiyorum ki şuan. Mesajına göre yorum yaptım.
Boşuna izleme bize hitap etmiyor.![]()
Bir tek o adamın alev alma sahnesi iyiydi35 dk dir izliyorum ilgi çekici bişi bulamadım)
niye daldılar @Çiğdem- in oğlana o sahneden başladım izlemeyeBir tek o adamın alev alma sahnesi iyiydi![]()
En başta iddia karşılığı dövüştüler teknede. Sonra Kerem kazanınca bunun paralarını aldıniye daldılar @Çiğdem- in oğlana o sahneden başladım izlemeye![]()
niye daldılar @Çiğdem- in oğlana o sahneden başladım izlemeye![]()
Reyting tahminlerinizi alalım.En başta iddia karşılığı dövüştüler teknede. Sonra Kerem kazanınca bunun paralarını aldıo sebeple paralarını geri almak İçin
![]()
Total 5,22Reyting tahminlerinizi alalım.![]()