ATV Bu Şehir Arkandan Gelecek - Dizi Yorumları

benim ilgimi çekmeyen aksiyon dizisi hiç tutmadı bugüne kadar ayoll sene sonunda görüşürüz nasılsa :A :A :A EN SERT ERKEKTEN BİLE DAHA İYİ ANLARIM BEN AKSİYON DİZİLERİNİ :A :A :A
Tamam sakin ol şampiyon :A Dur daha Kerem spor salonuna yeni girdi. 2-3 bölüm sonra görürüz. Tabi İçerdeki gibi dövüş kareogrofisi beklemiyorum diziden :X Ama olsa süper olur :X

Tamam sakin ol şampiyon :A Dur daha Kerem spor salonuna yeni girdi. 2-3 bölüm sonra görürüz. Tabi İçerdeki gibi dövüş kareogrofisi beklemiyorum diziden :X Ama olsa süper olur :X
totelde 5-6civarda gider kara sevda ve no 3 bilmem kaça rakip olabilir ancak ertuğrulda açık ar reytinge devam eder kısaca bir değişiklik olmaz reyting tablosunda ayoll :A :A :A

Leylanın yanında sankı kız keremmiş gibi utanma yüz ifadesi falan sonra taksiciyle tkip ederkende ben keremin taksiciye asılıcak sandım ayoll :F sert havası yok çağatay gibi rolu yok yanı kız gibi hareketler sergiliyordu :F @xemrexxx
Çağatay'la Aras'ın dövüş sahnesinde bile fitnelik arayan @xemrexxx gibisin kız çok takılma şunla :F

Çağatay'la Aras'ın dövüş sahnesinde bile fitnelik arayan @xemrexxx gibisin kız çok takılma şunla :F
hhahah bizim türk dizilerinde her zaman az konuşan biraz ağır abi gibi gizemli takılan oyuncular ilgi görür bu çok yumuşak bir kişilikte mesala taksiciye gemi belgesini vermek yerine 1 tane patlatıp sert bir sözle tehdit edipbinipgitse taksiden tamam diyecem nerdeyse taksiciye yalvarıcak biraz ergenlerehitap eden bir dizi olmuş benim yaş gurubumun ilgisini çekicek krakteri yok 15 yasındakı ergen kızlar bakar leylayla aşk sahnesi için :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,212
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs