ATV Bu Şehir Arkandan Gelecek - Dizi Yorumları

bugun bir sans verecem diziye bakalim kendine baglayacakmi

Gecen sene kanal d nin tanitimindaki tum programlar dökuldu :) Keremde vardi tanitimda ama o proje olmadi bir turlu

Kurt Seyit ve Şura, ben de bunu söylemekle beraber üzerine şunu da ilave edeyim. Ece ile Melek birbirini çok iyi tamamlıyordu. Tek başına yaptığı yemeklerde o tad yok gibi. Açık konuşayım Cesur ve Güzel'de de öyle. :) İyi bir senaryosu ve güzel yazıldığını söyleyebilir miyiz? Bence hayır. Başrollerde Kıvanç ve Tuba olmasın, dizi yayından kaldırılırdı.
Kesinlikle Melek'le muhteşem uyum sağlıyorlardı. CvG'de artık olaylar hızlı işledi şimdi Ece'lik kısımlar (aşk) şimdi başlayacak. BŞAG aksiyon olacak deniyor ama sanmıyorum, ergenlere yönelik olcak bence:X akşama AlDer fandomları çıkar :F

Bu arada Çağrı Vila Lostuvalı'yı da unutmamak lazım. Dizinin yönetmenlik koltuğunda o oturuyor. Bundan önceki işleri oldukça başarılıydı, özellikle Poyraz Karayel. :)

Kesinlikle Melek'le muhteşem uyum sağlıyorlardı. CvG'de artık olaylar hızlı işledi şimdi Ece'lik kısımlar (aşk) şimdi başlayacak. BŞAG aksiyon olacak deniyor ama sanmıyorum, ergenlere yönelik olcak bence:X akşama AlDer fandomları çıkar :F
Seninle sohbetin her zaman olduğu gibi tadına doyum olmuyor ama kuaför çağırmıştım, geldi. İyice Işidcilere benzedim saç sakal tıraş olacağım, sokakta yanlış anlaşılıp ağzım burnum kırılsın istemiyorum. :) Üstüne banyo yaparım, 8 gibi burada olmaya çalışacağım. Şimdilik görüşürüz. @destere ben dönene kadar gelmiş ol. :)

@Sherlock Güneşi Beklerken'in forumda @Bully bey ile severek izliyorduk. :) Umarım Hande Doğandemir'i de yeniden güzel projelerde görürüz. :(

Kerem Bürsin'in bundan önce ki iki dizisi de güzeldi. Özellikle Güneş'i Beklerken. :D
Güneşi Beklerken efsanedir, gelmiş geçmiş en iyi gençlik dizilerinden birisidir, zaten o diziyle sevdik Kerem'i :D

Şeref Meselesi de sağlam diziydi keza Unutursam Fısılda filmi de çok iyiydi. :)

Güneşi Beklerken efsanedir, gelmiş geçmiş en iyi gençlik dizilerinden birisidir, zaten o diziyle sevdik Kerem'i :D

Şeref Meselesi de sağlam diziydi keza Unutursam Fısılda filmi de çok iyiydi. :)

Kesinlikle öyle. :)

Kerem, oynayacağı projeleri seçerken dikkatli davranıyor. O yüzden Bu Şehir Arkandan Gelecek'de güzeldir eminim.

Seninle sohbetin her zaman olduğu gibi tadına doyum olmuyor ama kuaför çağırmıştım, geldi. İyice Işidcilere benzedim saç sakal tıraş olacağım, sokakta yanlış anlaşılıp ağzım burnum kırılsın istemiyorum. :) Üstüne banyo yaparım, 8 gibi burada olmaya çalışacağım. Şimdilik görüşürüz. @destere ben dönene kadar gelmiş ol. :)

@Sherlock Güneşi Beklerken'in forumda @Bully bey ile severek izliyorduk. :) Umarım Hande Doğandemir'i de yeniden güzel projelerde görürüz. :(
Tamam dizi başlayınca gel. Şimdiden sıhhatler olsun :X

Güzel günlerdi, Zey-Ker gibi uyumlu çiftler gelmiyor kolay kolay. :( Zaten Hande de dikiş tutturamadı GB'den sonra, umarım sağlam bir projeyle döner o da.

Gürkan Uygun yine efsanedir. Bakalım Lostuvalı bu dizide ne yapacak. Poyrazı belirli bir yere getirdi inşallah burada çizgisini bozmaz.

Hadi bakalım reytingi bol olsun.

Son düzenleme:

Güneşi Beklerken harika bir diziydi. ZeyKer çifti unutulmaz zaten. :)