Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La olum bir geldin pir geldin, benim bile elimden bir şey gelmez oldu ortalığı dumur ettin. :A :A Baksana ben alınmam zaten ama bana bile sallamışsın bol keseden. :A :A Ben İsveçli'den herhagi bir zılgıt yemedim çünkü zılgıt yiyecek bir durumum olmadı. :A Bu yüzden aranızdaki köprüyü yeniden inşaa edecek ortam oluşması için biraz düzeltmen lazım durumu, yani mesele tam olarak benim çözebileceğim kıvamda değil şuan. :A

köprü sağlam olsun diye harca senide karmak istemiştim anında zıplayıp itiraz ediyorsun :) oysa her şey sağlam bir köprü için :))

köprü sağlam olsun diye harca senide karmak istemiştim anında zıplayıp itiraz ediyorsun :) oysa her şey sağlam bir köprü için :))
Sen köprü şuanda yıkıldığı için önce köprünün temelini sağlamlaştır tekrardan. :A Ben sonradan uygun şartlar oluşunca devreye gireceğim. :A

Sen köprü şuanda yıkıldığı için önce köprünün temelini sağlamlaştır tekrardan. :A Ben sonradan uygun şartlar oluşunca devreye gireceğim. :A
bayağı zahmetli iş birde boğaz köprüsünün üç yılda tamamlandığını düşün burdan isveçi birbirine bağlayacak köprünün tamamlanması çok zor gibi duruyor:) birde destek için el atacaklar son anda vazgeçince artık köprü şimdilik bir hayal oldu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,407
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU