MusicSurvivor 5.Sezon 11.Hafta Oylama Başladı

Sana bu hafta öyle bir oy vereceğim ki ne teşekkür edebileceksin ne de sinirinden dalga geçebileceksin :A :A
Halbuki rahmetli Cem Karaca'nın ardından ne dualar okumuştum .ss iyi ver lan hem şarkım güzel bak yarın bir gün buluşursak yüzün olsun karşıma çıkmaya :A

Halbuki rahmetli Cem Karaca'nın ardından ne dualar okumuştum .ss iyi ver lan hem şarkım güzel bak yarın bir gün buluşursak yüzün olsun karşıma çıkmaya :A
Dur bakayım sen kaç puan vermiştin ona göre biletini keselim :A Ayrıca bende yüz çok arkamdan tuzak kuranlar düşünsün :F

Bilirsin seni sever el üstünde tutarım EDHO şahanedir mesela :A
tumblr_o4gq05oB341tfcvu9o1_500.gif

Zamanlaman çok yanlıs @destere yokki ortalıkta :A :A :A
Gelir o zamana kadar :A

geldim gelmesine ama şarkı berbat :)

dün programiniz ben ve @destere nin yokluğunda sönuk kalmis.

(insallah @destere bunu okurda boşuna iltifat yapmamis olurum :A araya kendimide eklemezsem olmazdi. bu taktiğide @MEnes den kaptim :A)

beni överken araya kendini katmanı kınıyorum tek başına beni övmeliydin :)

Buz gibi havalarda içinizi ısıtacak bir şarkı....
KISKIVRAK

Yana yana geldim ben sana
Bire iki verdim alsana
Geçip giderken bak bu hayat
Heyecan lazım insana
Yürekte kıvrak tende kıvrak
Sever de bilmez dur durak
Ateşi çıkınca bağlanınca
Aşka kıskıvrak
Hadi bütün aşklar alaturka
İnadına inadına darbuka
Hadi hadi gelde yakalanma aşka kıskıvrak
Bile bile geldim ben sana
Yüreğimi verdim alsana
Durup dururken bak bu hayat
Hareket lazım insana
Yürekte kıvrak tende kıvrak
Sever de bilmez dur durak
Ateşi çıkınca bağlanınca
Aşka kıskıvrak
Hadi bütün aşklar alaturka
İnadına inadına darbuka
Hadi hadi gelde yakalanma aşka kıskıvrak

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati@ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab @MayısKralı

FOTO6.jpg

hiç yakışıyormu koskoca teyzeye böyle oynak şeyler ne kadar ayıp :)

Bu haftaki şarkımız sözleri Sıla'ya ait olan ve duygu temposuyla da benim oldukça hoşuma giden 'Senin Olsun' isimli şarkı olacak. Umarım beğenirsiniz. Herkese bol şans. :)

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab

hogathaya söylede hazır final yaklaşmışken şarkıcı değiştirme hakkını kullan:) sılaya geçiş yap finalde onunla devam et? ziynetin nefesi buralarda yetmiyor artık :))

Bu hafta, Gökhan Türkmen'in ilk ve efsane slowlarından "Büyük İnsan" ile karşınızdayız. Desteklerinizi bekleriz. :)

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab

büyük insan şarkısını seviyorumda yalnız onu tipsiz türboşon değilde, İNtizar söylemeliydi. yetmiş kezde söyledim yine gittin kurbağadan bülbül sesi çıkarmaya çalışıyorsun:) olmuyor ama kimse yutmaz bunu :))

Bu hafta tam puan için kimselere söz vermeyin, verdiyseniz de geri alın. Geçerli bir bahaneniz var, Candan Erçetin'in "Git" ile geleceğini bilmiyordunuz. :):)

Candan Erçetin'in son yıllardaki en büyük hitlerinden, adını çoktan unutulmazlar arasına yazdıran "Git":

Madem ki benli hayat sana kafes kadar dar
Uzaklaş ellerimden uçabildiğin kadar
Hadi git benden sana dilediğince izin
Öyle bir uzaklaş ki karda kalmasın izin

Git iş işten geçmeden git
Çok geç olmadan vakit
Günahıma girmeden
Katilim olmadan git

Sanırlar ki sen beni biricik yâr saymıştın
Oysaki hep yedekte hep elde var saymıştın

Hadi git ne bir adres ne bir hatıra bırak
Zannetme ki pişmanlık mutluluk kadar ırak

Ne vedaya gerek var ne de mektuba hacet
Git de Allah aşkına bir selama muhtaç et
Güllere de aşk olsun gene sen kokacaksan
Fallara da aşk olsun gene sen çıkacaksan

Kopsun nerden inceyse artık bu bağ bu düğüm
Her gece daha berbat daha vahim gördüğüm
Korkulu düşlerimi yorumdan kaçıyorum
Sırf sana üzülüyor sırf sana acıyorum

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati@ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab @MayısKralı @ozmoturk

beyaz şarkıyı berbat etmese aslında güzel bir şarkı, yinede puan sıralamsında ortalarda bir yer bulur diye düşünüyorum :)

ARİANA GRANDE &
THE WEEKND

LET ME HARDER

Bu hafta 2014 yılının en iyi düeti ile geliyoruz. Efsanevi yetenek sahne adı ile the weeknd olarak bilinen Abel Tesfaye ve Ariana Grande iş birliği ile ortaya çıkan şaheser Let Me Harder diyoruz..

@mrt-06 @Bully @turkuazz @OzaN @vadikızı @eskici @MayısKralı @cookies @tolgab @EFE UYSAL @dosimosi @destere @Forumdash @Harunnn60 @Ahmad @dreamy @FaJi @denizz19 @Çiğdem- @xemrexxx @ozmoturk @MasacRE- @MEnes @batuhankaralar @soo @Felon @yigit_00 @Amoureux @Maskeli Fedai @cevaa ve diğerleri..

geçen haftaki tam puanım sana yaramadı sanırım arianaya bir parlak katarak dibe vurmak istediğini açıkça ilan etmişsin :)

Son düzenleme:
beni överken araya kendini katmanı kınıyorum tek

büyük insan şarkısını seviyorumda yalnız onu tipsiz türboşon değilde, İNtizar söylemeliydi. yetmiş kezde söyledim yine gittin kurbağadan bülbül sesi çıkarmaya çalışıyorsun:) olmuyor ama kimse yutmaz bunu :))

beyaz şarkıyı berbat etmese aslında güzel bir şarkı, yinede puan sıralamsında ortalarda bir yer bulur diye düşünüyorum :)

geçen haftaki tam puanım sana yaramadı sanırım arianaya bir parlak katarak dibe vurmak istediğini açıkça ilan etmişsin :)
ama kendimidi katacam çunku bende yoktum program esnasında.
sen olmayınca bende katılmak istemedim :A
@Bully demeki intizardan dinledim diye şarkiya hakimmişsim :)

yani bu hafta intizar söylemediği için türbüşona bir puan veriyoruz değilmi :)
yani bu dediğine kendin bile inanmamişsindir.
sen nasil arinin sidesini 4 gözle bekledin bende Gökhanin Cati kati şarkisini bekliyorum.
orda şarkiya değil Gökhana odaklanacam.
yarismada kalan tek erkek sanatçiya sahip çikmak gerekiyor 😉

yani bu dediğine kendin bile inanmamişsindir.
sen nasil arinin sidesini 4 gözle bekledin bende Gökhanin Cati kati şarkisini bekliyorum.
orda şarkiya değil Gökhana odaklanacam.
yarismada kalan tek erkek sanatçiya sahip çikmak gerekiyor 😉
sanki türbüşonu sokağa terketmişlerde bu soğukta gariban sokakta aç susuz kalmasın sahiplenelim der gibisin :) türbüşon şarkı söylemesin yeterli onun haricinde onu götürüp sahiplenebilirsin hatta ona kapının önünde küçük bir kulübede yap orda şarkısını çığırıp dursun :)

sanki türbüşonu sokağa terketmişlerde bu soğukta gariban sokakta aç susuz kalmasın sahiplenelim der gibisin :) türbüşon şarkı söylemesin yeterli onun haricinde onu götürüp sahiplenebilirsin hatta ona kapının önünde küçük bir kulübede yap orda şarkısını çığırıp dursun :)
sen Cati Katini dinle izle ne demek istediğimi anlarsin 😉
bu arada aseratin programindaki son mesajimida bak

hogathaya söylede hazır final yaklaşmışken şarkıcı değiştirme hakkını kullan:) sılaya geçiş yap finalde onunla devam et? ziynetin nefesi buralarda yetmiyor artık :))

Sen tam puan verdin ama ben 3. Oldum.:(
Şarkı çok erotik aslında klipte.:A

geçenlerde dinleyip çok beğenmiştim :F

ayy senin racap keyfini bekleyemem yine ayarlarım ben bu gece :A :A :A

Evet bu o bayıldıgınız şarkı.:Z

Sakın öyle bir hata yapma. 1.58'den 2. 36'ya kadar al. Nakarat ile başlıyor hey diye bitiyor sen ayarla işte nakarat 1.57'dede başlıyor olabilir.:D

Son düzenleme:

Olur mu ya bu şarkıyı şahane seslendirmiş Ziynet :)

Shakira -
La Tortura

ft. Alejandro Sanz

Fav10'da Nostalji Rüzgarları!

2005'li yılların en çok dinlenen parçalarından olan bu şarkı hepimizde İspanyolca diline karşı bir sevgi oluşturmuştu.:love1::bhr: Hepimizin çocukluğuna dair en büyük hatıralardan birisi. O zaman bu şarkıyı hemen dinleyelim. :love1:

Güzel puanlarınızı bekliyoruz. :hearteyes::hearteyecat:
tumblr_mcfbrzmJ8m1qerpcpo1_500.gif

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL
@MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai
@cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati
@ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab @Tolstoyevski

Shakira -
La Tortura

ft. Alejandro Sanz

Fav10'da Nostalji Rüzgarları!

2005'li yılların en çok dinlenen parçalarından olan bu şarkı hepimizde İspanyolca diline karşı bir sevgi oluşturmuştu.:love1::bhr: Hepimizin çocukluğuna dair en büyük hatıralardan birisi. O zaman bu şarkıyı hemen dinleyelim. :love1:

Güzel puanlarınızı bekliyoruz. :hearteyes::hearteyecat:
tumblr_mcfbrzmJ8m1qerpcpo1_500.gif

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL
@MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai
@cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati
@ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab @Tolstoyevski
İsmi pek yabancı gelmedi şarkının :A