MusicSurvivor 5.Sezon 11.Hafta Oylama Başladı

İyi bir şey mi dedin anlamadım açıkcası. :A

@batuhankaralar daha önce bu şarkımı sevdiğini söylemiştin hatırlatırım. :A Keza @OzaN sen de...
İyi dedim iyi, diğer şarkılara da bakmak lazım ama kötü olmaz.

Niye be @vadikızı'na Harun Kolçak'la gel diyip benim şarkıyı kullanmama engel olmak isteyen sen değil miydin :A Bayıldığını biliyorum :A

Gökhan Türkmen'in her klibi ayrı bir anlam taşır nesini berbat buldun. ss

Şarkıyı çok seveceğini biliyordum zaten, tabii önceden dinledin mi bilmiyorum. :D

:Fharun kolçakla gelsem seçmezdim bnde şarkıyı

İnsanın ömrü bir kere dünyaya gelince
Kalp kırılınca içinde yen kalınca
Hayat iki bilet sadece
Biri geliş biri de dönüş
Sen istersen dövüş, istersen seviş
Diyor Deniz Seki umarım beğenirsiniz😉

@dosimosi @denizz19 @Bully @dreamy @destere @MasacRE- @Harunnn60 @cevaa @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @Çiğdem- @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Mr.At @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab

Tam puan:A

İnsanın ömrü bir kere dünyaya gelince
Kalp kırılınca içinde yen kalınca
Hayat iki bilet sadece
Biri geliş biri de dönüş
Sen istersen dövüş, istersen seviş
Diyor Deniz Seki umarım beğenirsiniz😉

@dosimosi @denizz19 @Bully @dreamy @destere @MasacRE- @Harunnn60 @cevaa @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @Çiğdem- @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Mr.At @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab
Sevdiğim şarkılardan :)

:D Ayy şarkımı beğendiler mi acaba şimdi kan kusma zamanı :A @batuhankaralar sen ne anlarsın pis şarkıdan inşallah pcin bozulur giremezsin :A @sokak sanati berbatsın inşallah elenirsin :.ss @xemrexxx bu şarkımı sever misin geçen hafta Harika atıp 5 verdin affettirmen lazım :D @MasacRE- bu hafta da düşük verirsen art niyet arayacağım .ss

Kes lan lolipop.:F
Ben daha şarkımı paylaşmadım.:D Bu hafta slow geliyorum istediğin gibi Durum Leyla.:Z

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan