Kitlenin yarısı kanal zaplamıştır gitti reytingler.Bamsının hikayesi güzelde baya uzun![]()
Boş sahne olmuş biz atraksiyon istiyoz artık.ss Yeni düşman haftaya gelmeli net.Kitlenin yarısı kanal zaplamıştır gitti reytingler.![]()
Şu sahnelere bak valla isyan edicem bu nasıl final sezonu ya.Boş sahne olmuş biz atraksiyon istiyoz artık.ss Yeni düşman haftaya gelmeli net.
Cidden isyan edicem ama köpeğin pazara gelmesiyle bölüm kendine gelirŞu sahnelere bak valla isyan edicem bu nasıl final sezonu ya.![]()
Kuru aksiyon onlar ya.Cidden isyan edicem ama köpeğin pazara gelmesiyle bölüm kendine gelirDüşman gelince hareketlenir.
![]()
Enazından heyecan var mı varKuru aksiyon onlar ya.![]()
Geçen sezon aksiyonun dibini yaşattılar bize sinemada bile öyle sahneler zor bulunur.Enazından heyecan var mı varAğa gibi girecek pazara
![]()
@xemrexxx adaşına ne büyüsü yaptın merak ettim tarifini verde Pazar günü için Billy ile @Çiğdem-'e aynısından yapıcam.Uykum geldi ne uzun sahne hala bitmedi.![]()
Cidden şuana kadar bu sezon hayal kırıklığı şuana kadar düşmanda yok böyle geçer bu bölüm.ssGeçen sezon aksiyonun dibini yaşattılar bize sinemada bile öyle sahneler zor bulunur.O sahnelere alıştırdılar bizi şimdi sundukları şeye bak.
Geçen sezonun etkisi hala geçmedi@xemrexxx adaşına ne büyüsü yaptın merak ettim tarifini verde Pazar günü için Billy ile @Çiğdem-'e aynısından yapıcam.@EFE UYSAL
Aksiyon yok entrika var bu sezon.@xemrexxx adaşına ne büyüsü yaptın merak ettim tarifini verde Pazar günü için Billy ile @Çiğdem-'e aynısından yapıcam.@EFE UYSAL
Cidden şuana kadar bu sezon hayal kırıklığı şuana kadar düşmanda yok böyle geçer bu bölüm.ss
Geçen sezonun etkisi hala geçmedi![]()
Ben bu sezon hiç bakmadım ama kuzenlerim bu dizinin hastası bu sezon çok güzel diyorlar, bilemiycem. 😕Aksiyon yok entrika var bu sezon.![]()
Onlara güzel olabilir ilginç olan düşman cılız beceriksiz ama aksiyonda yok reytingler tavan yapıp 18e çıktıBen bu sezon hiç bakmadım ama kuzenlerim bu dizinin hastası bu sezon çok güzel diyorlar, bilemiycem. 😕
Nasıl 5 bölüm oldu neden izlemedin.sss5 bölüm olcak bu akşamki bölümle birlikte. Aman diyim spoilerlı konulara etiketlemeyin. Ben yetişeceğim bir şekilde size. Yetişince haber ederim elbet.![]()
![]()
Ya hem süresi uzun hem de bir türlü fırsat bulamadım. Normalde Tv'de izliyordum 2 bölüm falan o akşam dışarda işlerim oldu. Haftanın diğer günleri de bir türlü oturup 2 saat ayıramadım. Öyle öyle derken baya birikti. Bir de vize haftası falan girmişti araya. Ama yetişeceğim bir şekilde.Nasıl 5 bölüm oldu neden izlemedin.sss
Canın sağolsun kardeşim bir şekilde yetişirsin son 5 bölümün 4 bölümü banko müthişti emin olabilirsin çok heyecanlıydı kaçırmadan hemen izleYa hem süresi uzun hem de bir türlü fırsat bulamadım. Normalde Tv'de izliyordum 2 bölüm falan o akşam dışarda işlerim oldu. Haftanın diğer günleri de bir türlü oturup 2 saat ayıramadım. Öyle öyle derken baya birikti. Bir de vize haftası falan girmişti araya. Ama yetişeceğim bir şekilde.![]()
@Çiğdem- şimdi seni eleştircek hazırlıklı olİlk sezonları gördük hüzünlendim be..