Diriliş ''Ertuğrul'' 71. Bölüm Yorumları

Uykum geldi ne uzun sahne hala bitmedi. :D

Geçen sezon aksiyonun dibini yaşattılar bize sinemada bile öyle sahneler zor bulunur. :D O sahnelere alıştırdılar bizi şimdi sundukları şeye bak.
Cidden şuana kadar bu sezon hayal kırıklığı şuana kadar düşmanda yok böyle geçer bu bölüm.ss
@xemrexxx adaşına ne büyüsü yaptın merak ettim tarifini verde Pazar günü için Billy ile @Çiğdem-'e aynısından yapıcam. :A @EFE UYSAL
Geçen sezonun etkisi hala geçmedi :A

5 bölüm olcak bu akşamki bölümle birlikte. Aman diyim spoilerlı konulara etiketlemeyin. Ben yetişeceğim bir şekilde size. Yetişince haber ederim elbet. :A :A

Nasıl 5 bölüm oldu neden izlemedin.sss
Ya hem süresi uzun hem de bir türlü fırsat bulamadım. Normalde Tv'de izliyordum 2 bölüm falan o akşam dışarda işlerim oldu. Haftanın diğer günleri de bir türlü oturup 2 saat ayıramadım. Öyle öyle derken baya birikti. Bir de vize haftası falan girmişti araya. Ama yetişeceğim bir şekilde. :)

Ya hem süresi uzun hem de bir türlü fırsat bulamadım. Normalde Tv'de izliyordum 2 bölüm falan o akşam dışarda işlerim oldu. Haftanın diğer günleri de bir türlü oturup 2 saat ayıramadım. Öyle öyle derken baya birikti. Bir de vize haftası falan girmişti araya. Ama yetişeceğim bir şekilde. :)
Canın sağolsun kardeşim bir şekilde yetişirsin son 5 bölümün 4 bölümü banko müthişti emin olabilirsin çok heyecanlıydı kaçırmadan hemen izle :)