Bende Enver'in kesinlikle ölmediğini düşünüyorum.Enverin hala ölmeyeceğini düşünüyorum oyundur bence İstihbarat herkesi içeri atıyor Hüsrevle ve Ömeri Amerikalı işbirliğine zorlıcak gibi
Bende Enver'in kesinlikle ölmediğini düşünüyorum.Enverin hala ölmeyeceğini düşünüyorum oyundur bence İstihbarat herkesi içeri atıyor Hüsrevle ve Ömeri Amerikalı işbirliğine zorlıcak gibi
0:27 oradakı adam enver değilmi ayoll
Hiç benzemiyor değil birkaç bölüm öldü gösterilir Enver İstihbarat devreye giriyor bizimkileri hapse tıkmış Hüsrevde kurtulmanın yolunu bulmuş0:27 oradakı adam enver değilmi ayoll
Hhahah ben benzettim vlla bıyığını kesmiş kılık değiştirmişyüzü bence aşırı benziyor ayollHiç benzemiyor değil birkaç bölüm öldü gösterilir Enver İstihbarat devreye giriyor bizimkileri hapse tıkmış Hüsrevde kurtulmanın yolunu bulmuş
Fetönün imamı kılıklı adama diyorsan bence Fetönün imamı olarak diziye girmiş olabilir.Hhahah ben benzettim vlla bıyığını kesmiş kılık değiştirmişyüzü bence aşırı benziyor ayoll
o adama benzettim ben nedense bölümde çıkar kokusu artıkFetönün imamı kılıklı adama diyorsan bence Fetönün imamı olarak diziye girmiş olabilir.
O kadar benzemiyor gibi geldi bana. Anlaşılan Enver'in ölmemesini isteyenlerdensin.o adama benzettim ben nedense bölümde çıkar kokusu artık
ömere ben ölmeye alışkıınım falan demişti ömer hazırmısın diyince oyun oynuyorlar gibi geldi bana hem o adam kılık değiştirmiş başka kim olucakkı ayoll enver bence bu ama bakalımO kadar benzemiyor gibi geldi bana. Anlaşılan Enver'in ölmemesini isteyenlerdensin.
Bu Enver değil badem bıyıklı FETÖ'cüler diziye girecekömere ben ölmeye alışkıınım falan demişti ömer hazırmısın diyince oyun oynuyorlar gibi geldi bana hem o adam kılık değiştirmiş başka kim olucakkı ayoll enver bence bu ama bakalım
@EFE UYSAL @batuhankaralar
bence bıyığını kesip kılık değiştirmiş bölüdme açığa kavusur artık cnm yüzü aşırı benziyor tekrar öldü süsü verdi sanırım kendineBu Enver değil badem bıyıklı FETÖ'cüler diziye girecek
Kesin öldü süsü verdi de bu o değil bir süre ortada gözükmez gözükürse konuyu hemen harcarlarbence bıyığını kesip kılık değiştirmiş bölüdme açığa kavusur artık cnm yüzü aşırı benziyor tekrar öldü süsü verdi sanırım kendine
Bu daha sonra ofiste konuşan adam. Fragmana iyi bakarsan görürsün.ömere ben ölmeye alışkıınım falan demişti ömer hazırmısın diyince oyun oynuyorlar gibi geldi bana hem o adam kılık değiştirmiş başka kim olucakkı ayoll enver bence bu ama bakalım
@EFE UYSAL @batuhankaralar
Her halukarda güzel bölüm olacakda önemli olan reyting.Bu daha sonra ofiste konuşan adam. Fragmana iyi bakarsan görürsün.
Sonuna kadar haklısın. Bu sistemde maalesef reyting her şey demek. İlk bölümlerde işi sağlam tutabilselerdi şuan 7-8lerde oynardık.Her halukarda güzel bölüm olacakda önemli olan reyting.
Bu daha sonra ofiste konuşan adam. Fragmana iyi bakarsan görürsün.
Her halukarda güzel bölüm olacakda önemli olan reyting.
@papuleoo asıl senin dediğin adamla alakaı yok onun ayoll ne alaka onlarKesin öldü süsü verdi de bu o değil bir süre ortada gözükmez gözükürse konuyu hemen harcarlar
Yarın 4e çıkarız merak etme Enver gec döner@papuleoo asıl senin dediğin adamla alakaı yok onun ayoll ne alaka onlar
Ben teorimin arkasındayım yarın akşam görürüz artık
@EFE UYSAL 4 reytinge çıkmalıyız tekrar biz 5 beklerken 3 e düştü şaka gibi
İnş benim dediğim adam çıkarYarın 4e çıkarız merak etme Enver gec döner
Birde birsey farkettim Tatar baba masasına meydan okuyor silah çrkiyorİnş benim dediğim adam çıkar
reytinglerimize fayda sağlayacağını düşünüyorum herkes içeriye alınmıs
iskenderle bir oyunmu oynuyor acaba tatar ahmetin adamı ttar ahmetsiz onun kötülüğüne iş yapmaz ayoll bir oyun var bence iskender tatar ahmete cdyi gösterdi ikisiin oyunu diye dşünüyorum bnBirde birsey farkettim Tatar baba masasına meydan okuyor silah çrkiyor