@Bully'nin bir yerlerde pusuya yatmasından şüpheliyim o nedenle kendi totomu garantiye alıp salağa yatıyordum iyi ki ifşa ettin la fok ettin attın ortalığı
@Bully'nin bir yerlerde pusuya yatmasından şüpheliyim o nedenle kendi totomu garantiye alıp salağa yatıyordum iyi ki ifşa ettin la fok ettin attın ortalığı
Yarın ders geç saatteydi sinema keyfi yaptım yine latte ve abur cubur eşliğinde.Seni uyudun sanıyorum kardo Totondan pireler uçuyodur diye mesaj da atamadım
İyi bari zor da olsa doğru yolu bulmuş en azından. Ama Giresunlular tehlikelidir şahit oldum buna sen yine de tedbiri elden bırakma.
İyi iyi Ben de birazdan House of Cards izlemeye gideceğim siz @destere ile tükkanı kaparsınızYarın ders geç saatteydi sinema keyfi yaptım yine latte ve abur cubur eşliğinde.
İyi bari zor da olsa doğru yolu bulmuş en azından. Ama Giresunlular tehlikelidir şahit oldum buna sen yine de tedbiri elden bırakma.
Ben @Doğu ya anlatırım detayını olay bende. Ben onu iyi ederim bana bıraksınlar.
@MEnes le sen yeni geldiniz kaçıyorsunuz ben sabahtan beri burada pinekliyorum asıl benim dizilere kaçmam lazım hadi görüşürük yakın zamanda umarım sonraki buluşmamız daha ferah bir ortamda olur böyle darbeler yediğim bir güne denk gelmezİyi iyi Ben de birazdan House of Cards izlemeye gideceğim siz @destere ile tükkanı kaparsınız
Birazdan @Bully gelip çok namlulu roketatarla üstümüze mermi yağdıracak o nedenle topukluyorum Geride kalanlar kurtarsın kendini Hayırlı geceler diliyor sizleri en kalbi şükranlarımla selamlıyorum@MEnes le sen yeni geldiniz kaçıyorsunuz ben sabahtan beri burada pinekliyorum asıl benim dizilere kaçmam lazım hadi görüşürük yakın zamanda umarım sonraki buluşmamız daha ferah bir ortamda olur böyle darbeler yediğim bir güne denk gelmez
@MEnes le sen yeni geldiniz kaçıyorsunuz ben sabahtan beri burada pinekliyorum asıl benim dizilere kaçmam lazım hadi görüşürük yakın zamanda umarım sonraki buluşmamız daha ferah bir ortamda olur böyle darbeler yediğim bir güne denk gelmez
İyi iyi ben de yatayım madem. Huzur dolu günler bizlerin olsun ey sıva yoldaşlığı iyi geceler diliyorum.Birazdan @Bully gelip çok namlulu roketatarla üstümüze mermi yağdıracak o nedenle topukluyorum Geride kalanlar kurtarsın kendini Hayırlı geceler diliyor sizleri en kalbi şükranlarımla selamlıyorum
Birazdan @Bully gelip çok namlulu roketatarla üstümüze mermi yağdıracak o nedenle topukluyorum Geride kalanlar kurtarsın kendini Hayırlı geceler diliyor sizleri en kalbi şükranlarımla selamlıyorum
İyi iyi ben de yatayım madem. Huzur dolu günler bizlerin olsun ey sıva yoldaşlığı iyi geceler diliyorum.
Senden rahatsızımİyi iyi Ben de birazdan House of Cards izlemeye gideceğim siz @destere ile tükkanı kaparsınız
Sus lan senin standart sapmanı gondiklerim troll monşer Sen kendine bak
Senin puanların pek yoldaşlık izlenimi yaratmıyor bende. 😡@OzaN sağol yoldaş.
İyi puan veren herkese teşekkürler. Elenmemek güzel, bundan sonra daha da iddialı şarkılarla geleceğiz.
Senin puanların pek yoldaşlık izlenimi yaratmıyor bende. 😡
İyi puan veren herkese teşekkürler. Elenmemek güzel, bundan sonra daha da iddialı şarkılarla geleceğiz.
Senin puanların pek yoldaşlık izlenimi yaratmıyor bende. 😡
Arkadaş kültürel aydınlanma yaşıyor la bence başarılı.
sen benim fikrimi almadin ve begenemedim diye verdim puan.
aman herkeste kiriliyor. ne yapayim ??
ben @vadikızı ni cok ama cok seviyorum ama 2 hafta iyi verdim sonra hep düşük birgune birgun bana kirilmadi. bide ona dersiniz kiriliyor diye.
az puan verdigim baskalari hemen isyan ediyorlar bana özelden.
normalde vadikizini cok sevdigim icin herzaman muhakkak ilk ikimde olmasi gerekir.
sarkiya göre veriyorum ama arada 1-2puan baska nedenlerden dolayida fazla verdigim kisiler olabiliyor.
mesela bugun ziynete biraz fazla verdim