Ya gördün mü çay içtiğin adamların gerçek yüzünü, benim kuyumu kazıyorlar. ssCay muhabetlerimizde öyle birsey sezmedim.
beni etkileyemezsiniz mesela 😉
@vadikızı Sonunda dediğim şarkı geldi, 2005 yazında az dinlemedik, hak ettin
@mrt-06 Güzel Sibel Can klasiklerindendi, Masal olmasa tam puanı alırdın.
Listemde hep ortalama ve üzerinde alan isimler @Bully @denizz19 yine üstlerdeler. @Bully biraz düştü ama neyse
@MayısKralı Haftaya o şarkı gelsin gör sen yükseğiDur Yavaş çok patlama yapabilen bir şarkı değildi sonuçta.
@sokak sanati Dengede o puan bence, her hafta üstte olacaksın diye kural mı var cicim![]()
@vadikızı Sonunda dediğim şarkı geldi, 2005 yazında az dinlemedik, hak ettin
Listemde hep ortalama ve üzerinde alan isimler @Bully @denizz19 yine üstlerdeler. @Bully biraz düştü ama neyse
@MayısKralı Haftaya o şarkı gelsin gör sen yükseğiDur Yavaş çok patlama yapabilen bir şarkı değildi sonuçta.
@sokak sanati Dengede o puan bence, her hafta üstte olacaksın diye kural mı var cicim![]()
Benim oyuma trip atıp 7 vermek. .ss @sokak sanati@sokak sanati oyları
1 Nilüfer
2 Ziynet Sali
3 Deniz Seki
4 Candan Erçetin
5 Cem Laraca
6 İrem Derici
7 Sibel Can
8 Gökhan Türkmen
9 Shakira
10 Neşet Ertaş
Olsun yine iyi puan vermişsin, yeniden yükseliriz bence ilerleyen haftalarda.@vadikızı Sonunda dediğim şarkı geldi, 2005 yazında az dinlemedik, hak ettin
Ona da düşük vermiştim, fark etmezŞarkım Dur Yavaş değil.![]()
Bakacağız artık, düşük puanla ilk seni mi yoksa @denizz19'u mu tanıştıracağızOlsun yine iyi puan vermişsin, yeniden yükseliriz bence ilerleyen haftalarda.Büyük İnsan'a tam puanını hazır et şimdiden.
![]()
Senin kafa da bizim gibi çünkü ikna edilebilitesi çok zor.Cay muhabetlerimizde öyle birsey sezmedim.
beni etkileyemezsiniz mesela 😉
Biraz düşünmem lazım. Eğer değerse neden olmasın.Yapabiliyorsanız yapın bakalım hodrimeydan o zaman.![]()
Kaç yıldır forumdasın bizim kadar popüler olamamışsın üzülüyorum senin adına