MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Sonuçları

@FaJi oyları
Cem Karaca: 11
Neşet Ertaş: 10
Candan Erçetin:9
Gökhan Türkmen:8
Nilüfer: 7
Ariana Grande: 6
Deniz Seki: 5
Ziynet Sali: 4
Shakira: 3
İrem Derici: 2
Sibel Can: 1

@dosimosi ile iyi geçinmek istiyorsan benle arayı iyi tutman lazım. :A Haftaya Gökhan Türkmen'e iyi puan vererek başlayabilirsin mesela. :A
Benim kimseyle illa iyi geçineyim diye bir derdim olmaz. Benimle iyi geçinen insanlarla zaten otomatik olarak iyi geçinirim. :A Yani o da benimle iyi geçinecekse seninle iyi geçinmeme bakmaz bakacağını sanmıyorum. :A Bu planın da tutmadı yine Gökhan Türkmen'in sanatına kaldın iyi puan verebilmem için. :A

Benim kimseyle illa iyi geçineyim diye bir derdim olmaz. Benimle iyi geçinen insanlarla zaten otomatik olarak iyi geçinirim. :A Yani o da benimle iyi geçinecekse seninle iyi geçinmeme bakmaz bakacağını sanmıyorum. :A Bu planın da tutmadı yine Gökhan Türkmen'in sanatına kaldın iyi puan verebilmem için. :A
O zaman Allah kahretmesin seni ne halin varsa gör be. ss

2.Puan Durumu
1 Gökhan Türkmen 100
2 Shakira 86
3Ariana Grande 81

4 Neşet Ertaş 79
5 İrem Derici 79
6 Ziynet Sali 77
7 Sibel Can 75
8 Deniz Seki 74
9 Cem Karaca 71

zaten sizin grupta beni sevmeyen var ama ona ragmen anlasabiliyoruz :A