MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Sonuçları

@denizz19 oyları
Sibel Can 10
Deniz Seki 9
İrem Derici 8
Gökhan Türkmen 7
Nilüfer 6
Candan Erçetin 5
Cem Karaca 4
Neşet Ertaş 3
Shakira 2
Ariana Grande 1

Senin kafa da bizim gibi çünkü ikna edilebilitesi çok zor. :A Ama sözüm meclisten dışarı bazı insanlar üzerinde üstün ikna yetenekleri kullanıldı mı ikna olabilirler sonuçta. :A :A Burada çok kullandığım söylenemez şimdiye kadar ama kullandım mı başarılı sonuçlar almak gibi huylarım var. :A

Biraz düşünmem lazım. Eğer değerse neden olmasın. :A :A Ama geçen yarışmadaki finalden sonra pek bir etkisi olabilecek mi bilmiyorum. :A
Etkisi olmayacak tabii ki çünkü halk kalitenin sesi Gökhan Türkmen'e yine sahip çıkacak. :A

Senin kafa da bizim gibi çünkü ikna edilebilitesi çok zor. :A Ama sözüm meclisten dışarı bazı insanlar üzerinde üstün ikna yetenekleri kullanıldı mı ikna olabilirler sonuçta. :A :A Burada çok kullandığım söylenemez şimdiye kadar ama kullandım mı başarılı sonuçlar almak gibi huylarım var. :A

Biraz düşünmem lazım. Eğer değerse neden olmasın. :A :A Ama geçen yarışmadaki finalden sonra pek bir etkisi olabilecek mi bilmiyorum. :A
Etkisi olmayacak tabii ki çünkü halk kalitenin sesi Gökhan Türkmen'e yine sahip çıkacak. :A

Nickimiz @denizz19 veya @Bully olmadığı için de gerilerde kaldık tabii. :):)
Buyur içinde kalmasın. :A

DB7V9l.png

Ekli dosyalar

• upload_2016-12-27_22-48-1.png
    upload_2016-12-27_22-48-1.png
    248.5 KB · Hit: 225
@
@vadikızı Sonunda dediğim şarkı geldi, 2005 yazında az dinlemedik, hak ettin :)

@mrt-06 Güzel Sibel Can klasiklerindendi, Masal olmasa tam puanı alırdın.

Listemde hep ortalama ve üzerinde alan isimler @Bully @denizz19 yine üstlerdeler. @Bully biraz düştü ama neyse :A

@MayısKralı Haftaya o şarkı gelsin gör sen yükseği :Z Dur Yavaş çok patlama yapabilen bir şarkı değildi sonuçta.

@sokak sanati Dengede o puan bence, her hafta üstte olacaksın diye kural mı var cicim :A

Düşükse tribimi yersin o kadar.:A

@MasacRE- onlarin grubunda ama onla hic cay icmedik fakat onu ayri tutuyorum kuyu kazmiyor :A @Doğu ve baskaninda o potansiyel var ama tabi @MEnes den hic beklemezdim :A
Burada mesele @Bully değil sanat konuşuyoruz sanat. :A Zaten ona demiştim severim seni beyaz saçlı kardeşim diye. :A Yoksa biz kuyu kazma veya ayak kaydırma falan gerek yok böyle şeylere. Diyalog üzerinden insanları ikna edebilir miyiz diye konuşuyoruz burada. :A :A

Burada mesele @Bully değil sanat konuşuyoruz sanat. :A Zaten ona demiştim severim seni beyaz saçlı kardeşim diye. :A Yoksa biz kuyu kazma veya ayak kaydırma falan gerek yok böyle şeylere. Diyalog üzerinden insanları ikna edebilir miyiz diye konuşuyoruz burada. :A :A
@dosimosi ile iyi geçinmek istiyorsan benle arayı iyi tutman lazım. :A Haftaya Gökhan Türkmen'e iyi puan vererek başlayabilirsin mesela. :A