Ya gördün mü çay içtiğin adamların gerçek yüzünü, benim kuyumu kazıyorlar. ssCay muhabetlerimizde öyle birsey sezmedim.
beni etkileyemezsiniz mesela 😉
@vadikızı Sonunda dediğim şarkı geldi, 2005 yazında az dinlemedik, hak ettin
@mrt-06 Güzel Sibel Can klasiklerindendi, Masal olmasa tam puanı alırdın.
Listemde hep ortalama ve üzerinde alan isimler @Bully @denizz19 yine üstlerdeler. @Bully biraz düştü ama neyse
@MayısKralı Haftaya o şarkı gelsin gör sen yükseği Dur Yavaş çok patlama yapabilen bir şarkı değildi sonuçta.
@sokak sanati Dengede o puan bence, her hafta üstte olacaksın diye kural mı var cicim
@vadikızı Sonunda dediğim şarkı geldi, 2005 yazında az dinlemedik, hak ettin
Listemde hep ortalama ve üzerinde alan isimler @Bully @denizz19 yine üstlerdeler. @Bully biraz düştü ama neyse
@MayısKralı Haftaya o şarkı gelsin gör sen yükseği Dur Yavaş çok patlama yapabilen bir şarkı değildi sonuçta.
@sokak sanati Dengede o puan bence, her hafta üstte olacaksın diye kural mı var cicim
Benim oyuma trip atıp 7 vermek. .ss @sokak sanati@sokak sanati oyları
1 Nilüfer
2 Ziynet Sali
3 Deniz Seki
4 Candan Erçetin
5 Cem Laraca
6 İrem Derici
7 Sibel Can
8 Gökhan Türkmen
9 Shakira
10 Neşet Ertaş
Olsun yine iyi puan vermişsin, yeniden yükseliriz bence ilerleyen haftalarda. Büyük İnsan'a tam puanını hazır et şimdiden.@vadikızı Sonunda dediğim şarkı geldi, 2005 yazında az dinlemedik, hak ettin
Ona da düşük vermiştim, fark etmezŞarkım Dur Yavaş değil.
Bakacağız artık, düşük puanla ilk seni mi yoksa @denizz19'u mu tanıştıracağızOlsun yine iyi puan vermişsin, yeniden yükseliriz bence ilerleyen haftalarda. Büyük İnsan'a tam puanını hazır et şimdiden.
Senin kafa da bizim gibi çünkü ikna edilebilitesi çok zor. Ama sözüm meclisten dışarı bazı insanlar üzerinde üstün ikna yetenekleri kullanıldı mı ikna olabilirler sonuçta. Burada çok kullandığım söylenemez şimdiye kadar ama kullandım mı başarılı sonuçlar almak gibi huylarım var.Cay muhabetlerimizde öyle birsey sezmedim.
beni etkileyemezsiniz mesela 😉
Biraz düşünmem lazım. Eğer değerse neden olmasın. Ama geçen yarışmadaki finalden sonra pek bir etkisi olabilecek mi bilmiyorum.Yapabiliyorsanız yapın bakalım hodrimeydan o zaman.
Kaç yıldır forumdasın bizim kadar popüler olamamışsın üzülüyorum senin adına