Çiftler Yarışıyor 5.Hafta Eleme Gecesi

Sen paylasda görelim :D
bu yarismada hersey olur. bir bakarsin giden geri döner :A
Olabilir tabi. Çok karışık işler dönüyordu burda doğru dedin onu. :A

Benim oylarım bunlarmış. :A
Poyraz & Ayşegül - 7
Zeynep & Memoli - 6
Behlül & Bihter - 5
Reyhan & Mazhar - 4
Carlos & Yaren - 3
Songül & Güney - 2
Yaman & Mira - 1

Olabilir tabi. Çok karışık işler dönüyordu burda doğru dedin onu. :A

Benim oylarım bunlarmış. :A
Poyraz & Ayşegül - 7
Zeynep & Memoli - 6
Behlül & Bihter - 5
Reyhan & Mazhar - 4
Carlos & Yaren - 3
Songül & Güney - 2
Yaman & Mira - 1
eger sayilmamissa elenen degisiyor cunku elenen 1 puan eksikle carlosdu ve sen carlosa songulden 1 puan fazla vermissin.
zaten ikisinin puanini hesapladimda celiski var :F

elenen dogru ama Songul Guney cifti 60 puan almistir

@MayısKralı puanlamada tutarsizlik söz konusu. bence sen bastan hepsini hesapla. Final puani siralamasinda belki farklilik var. Ben sadece Carlos yaren cifti ile Songul Guney ciftininkini hesapladim ve aralarinda 6 puan fark var

Son düzenleme:
eger sayilmamissa elenen degisiyor cunku elenen 1 puan eksikle carlosdu ve sen carlosa songulden 1 puan fazla vermissin.
zaten ikisinin puanini hesapladimda celiski var :F

elenen dogru ama Songul Guney cifti 60 puan almistir

@MayısKralı puanlamada tutarsizlik söz konusu. bence sen bastan hepsini hesapla. Final puani siralamasinda belki farklilik var. Ben sadece Carlos yaren cifti ile Songul Guney ciftininkini hesapladim ve aralarinda 6 puan fark var
Bi geldim ortalık karıştı. İşte kaos bee. :A :A

Ben o kadar zaman ayırıp oy yollayayım ama oylar ortalıkta yok kardoo. :A İşler sarpa sardı. :A :A
Oooo masabaşı işler, kirli pazarlıklar mı dönüyor :A @dosimosi'nin isveçte ikamet etmesinden rahatsızdım zaten :A Birinci olmak isteyen paraları isveç üzerinden sunucuya yolluyor, rüşvet kol geziyor büyük oyun çözüldü :A

Oooo masabaşı işler, kirli pazarlıklar mı dönüyor :A @dosimosi'nin isveçte ikamet etmesinden rahatsızdım zaten :A Birinci olmak isteyen paraları isveç üzerinden sunucuya yolluyor, rüşvet kol geziyor büyük oyun çözüldü :A
La yanlış kişiye linç taktiği uyguladın. :A Oyları @MayısKralı açıklıyor olayı o karıştırmış. :A :A

sizin saate sorun vardir bizde daha gece yarisi olmadi :A
@MEnes bir cay yapsana geleyim iceyim.
@denizz19 hayal kirikligina ugratti. ha oda gelebilir. görsun misafirperverlik nasil olunurmus :A
Çayın 5 dakikası var buyrun gelin beklerim. :A Gerçi yarın erken kalkacağım ama bir sohbetin büyük hatrı vardır. Hasbıhal eder öyle giderim. :A

Olsun benimle bu yarışmaya dair ilk iletişime geçen @dosimosi idi :A Ben onu bilir onu linç ederim en ufak bir illegalite kokusu aldığımda :A @MayısKralı da az değil paravan olarak @dosimosi'yi kullanıyor kendisi benim sıvacı kardeşimin oylarını buharlaştırıyor :A
Oylarım dengeleri değiştirip işleri kızıştırdı. Eğer puanlamada sayılmadıysa bunun sonu yüksek divan kurulunda biter. :A

Oylarım dengeleri değiştirip işleri kızıştırdı. Eğer puanlamada sayılmadıysa bunun sonu yüksek divan kurulunda biter. :A
oylarin sonu degistirmedi ama basi bilemem.
senin oy hesaplanmiski elenenin puani ayni.
@Doğu ben @MayısKralı nin arkasini topluyorum hep
birkere bulastim yarismaya birakamiyorum. ama hergun sabrim tükeniyor
Burdan oda sitemimi görsun. ben hic bilgilendirilmiyorum yarisma nezaman baslayacak.
bi bakiyorum pat diye baslamis :D
neyse bukadar sitem yeter :D