Sen paylasda görelimBenim attığım oylar nereye gitti çözemedim. Heralde puanlara eklenmiştir umarım.
bu yarismada hersey olur. bir bakarsin giden geri döner
Sen paylasda görelimBenim attığım oylar nereye gitti çözemedim. Heralde puanlara eklenmiştir umarım.
Olabilir tabi. Çok karışık işler dönüyordu burda doğru dedin onu.Sen paylasda görelim
bu yarismada hersey olur. bir bakarsin giden geri döner
eger sayilmamissa elenen degisiyor cunku elenen 1 puan eksikle carlosdu ve sen carlosa songulden 1 puan fazla vermissin.Olabilir tabi. Çok karışık işler dönüyordu burda doğru dedin onu.
Benim oylarım bunlarmış.
Poyraz & Ayşegül - 7
Zeynep & Memoli - 6
Behlül & Bihter - 5
Reyhan & Mazhar - 4
Carlos & Yaren - 3
Songül & Güney - 2
Yaman & Mira - 1
Bi geldim ortalık karıştı. İşte kaos bee.eger sayilmamissa elenen degisiyor cunku elenen 1 puan eksikle carlosdu ve sen carlosa songulden 1 puan fazla vermissin.
zaten ikisinin puanini hesapladimda celiski var
elenen dogru ama Songul Guney cifti 60 puan almistir
@MayısKralı puanlamada tutarsizlik söz konusu. bence sen bastan hepsini hesapla. Final puani siralamasinda belki farklilik var. Ben sadece Carlos yaren cifti ile Songul Guney ciftininkini hesapladim ve aralarinda 6 puan fark var
bence hicte kaoscu biri degilsinBi geldim ortalık karıştı. İşte kaos bee.
Yapıcıyım da kaosu severim, üzerinden geyik yapmayı yani. Yoksa doğru tanıyosun onda sorun yok.bence hicte kaoscu biri degilsin
belki vesile oluyorsundur ama ben seni daha cok yapici biri olarak taniyorum
Biri kaos mu dedi? Kaos varsa ben de varım neler oluyor bu saatteBi geldim ortalık karıştı. İşte kaos bee.
Ben o kadar zaman ayırıp oy yollayayım ama oylar ortalıkta yok kardoo. İşler sarpa sardı.Biri kaos mu dedi? Kaos varsa ben de varım neler oluyor bu saatte
Oooo masabaşı işler, kirli pazarlıklar mı dönüyor @dosimosi'nin isveçte ikamet etmesinden rahatsızdım zaten Birinci olmak isteyen paraları isveç üzerinden sunucuya yolluyor, rüşvet kol geziyor büyük oyun çözüldüBen o kadar zaman ayırıp oy yollayayım ama oylar ortalıkta yok kardoo. İşler sarpa sardı.
La yanlış kişiye linç taktiği uyguladın. Oyları @MayısKralı açıklıyor olayı o karıştırmış.Oooo masabaşı işler, kirli pazarlıklar mı dönüyor @dosimosi'nin isveçte ikamet etmesinden rahatsızdım zaten Birinci olmak isteyen paraları isveç üzerinden sunucuya yolluyor, rüşvet kol geziyor büyük oyun çözüldü
Çayın 5 dakikası var buyrun gelin beklerim. Gerçi yarın erken kalkacağım ama bir sohbetin büyük hatrı vardır. Hasbıhal eder öyle giderim.
Olsun benimle bu yarışmaya dair ilk iletişime geçen @dosimosi idi Ben onu bilir onu linç ederim en ufak bir illegalite kokusu aldığımda @MayısKralı da az değil paravan olarak @dosimosi'yi kullanıyor kendisi benim sıvacı kardeşimin oylarını buharlaştırıyorLa yanlış kişiye linç taktiği uyguladın. Oyları @MayısKralı açıklıyor olayı o karıştırmış.
neyse @Doğu nun icten ice bana nasil kinlenmis oldugunu gördukLa yanlış kişiye linç taktiği uyguladın. Oyları @MayısKralı açıklıyor olayı o karıştırmış.
Çayın 5 dakikası var buyrun gelin beklerim. Gerçi yarın erken kalkacağım ama bir sohbetin büyük hatrı vardır. Hasbıhal eder öyle giderim.
Oylarım dengeleri değiştirip işleri kızıştırdı. Eğer puanlamada sayılmadıysa bunun sonu yüksek divan kurulunda biter.Olsun benimle bu yarışmaya dair ilk iletişime geçen @dosimosi idi Ben onu bilir onu linç ederim en ufak bir illegalite kokusu aldığımda @MayısKralı da az değil paravan olarak @dosimosi'yi kullanıyor kendisi benim sıvacı kardeşimin oylarını buharlaştırıyor
Yüce divanda hesap vereceklerOylarım dengeleri değiştirip işleri kızıştırdı. Eğer puanlamada sayılmadıysa bunun sonu yüksek divan kurulunda biter.
cüri başkanı sen değil misin tabii ki sana derdimizi anlatacağız bundan daha doğal ne varneyse @Doğu nun icten ice bana nasil kinlenmis oldugunu görduk
oylarin sonu degistirmedi ama basi bilemem.Oylarım dengeleri değiştirip işleri kızıştırdı. Eğer puanlamada sayılmadıysa bunun sonu yüksek divan kurulunda biter.
Adaletsizliğin olduğu her durumda hesap sorulur. Konunun bir an önce aydınlatılmasını talep ediyorum. Sorumluları göreve çağırıyorum.Yüce divanda hesap verecekler
cüri başkanı sen değil misin tabii ki sana derdimizi anlatacağız bundan daha doğal ne var
baksana @dosimosininde haberi yok uzuldum ona